Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Grupul Ganapati a anunțat lansarea unui ICO pe zona de cazinouri online

G

Grupul Ganapati a anunțat crearea unei ICO cu compania subsidiară GanaEight Coin Ltd. în Malta. Token-urile (G8C, G Opt C) pot fi folosite în cazinourile online.

Grupul Ganapati a anunțat lansarea unui ICO pe zona de cazinouri online

:ARROW: Cine este GANAPATI?

Ganapati PLC, compania-mamă a grupului Ganapati, este listată pe piața britanică NEX Exchange. De asemenea, are filiale și birouri în Malta, Estonia, Los Angeles și Curaçao.

Compania subsidiară a companiei Ganapati din Malta are o licență de cazino online (licență BtoB) emisă de MGA. Ganapati Malta furnizează jocuri online unice, care combină conținutul japonez cu experiența tradițională europeană iGaming.

Ganapati a devenit un hit internațional și a primit 4 nominalizări pentru jocuri în ultimii 2 ani. Acestea includ o nominalizare finalistă la jocul de sloturi Pineapple Pikotaro ca fiind cel mai bun produs de cazinou din prestigiosul premiu Global Gaming Awards 2018 din Londra.

În Marea Britanie, cel mai mare eveniment din industria de cazinou ICE Totally Gaming în 2018, compania a fost aleasă ca fiind una dintre cele 10 companii pentru care merită să lucrezi.

BLOCKCHAIN, CRYPTOCURRENCY ȘI CAZINOURI

Malta este unul dintre hub-urile mondiale recunoscut pentru afacerile online de cazinouri și criptocurrency. Legea care permite criptocurrency a fost recent aprobată. Prin urmare, Malta este de așteptat să devină terenul de blockchain al cât mai multor companii.

Aceasta înseamnă că promovarea criptocurrency în această țară este un avantaj major. Recent, unele dintre cele mai importante schimburi de criptomonede, cum ar fi Binance, și-au relocat sediul central în Malta.

Cea mai mare caracteristică a simbolului GanaEight Coin Ltd. este că poate fi folosit pe propriul blockchain pentru a paria și a juca. Nu necesită GAS (comision de transmisie) și nu este necesar să se facă schimb de token-uri pentru token-uri.

Este probabil ca majoritatea cazinourilor online să folosească blockchain în viitor. Sunt companii care caută să dezvolte o platformă online de cazinou bazată pe blockchain de proprietate care îmbină tehnologia unică cu tehnologia IT, cunoștințele despre finanțe, conținutul japonez, experiența cazinoului și cunoștințele din industria cazinourilor online.

Prevânzările pentru ICO sunt planificate să fie lansate în T1 din 2019. După anunțarea acestui proiect, detaliile vor fi dezvăluite în momentul în care acestea sunt hotărâte.

O FIRMA DIN HONG KONG INVESTESTE 160 DE MILIOANE DE DOLARI INTR-UN ICO

O firmă cu capital de risc din Hong Kong pune un pariu important pe tZero. tZero este un schimb de mărci de securitate, deținut de compania de comerț electronic Overstock.  Vizionarii din zona de cryptocurrency au numit operatiunea ca „trecerea totala spre token”.

În timp ce token-urile care funcționează pe blocul Ethereum ca jetoane ERC-20 – nu constituie capitaluri proprii ale societății și nu conferă drepturi de vot, ele dau dreptul investitorilor la dividende. Mai exact, 10% din veniturile brute ajustate de tZero vor fi distribuite trimestrial titularilor de însemne.

Aceste dividende vor proveni de la platforma de tranzacționare reglementată a tZero, care va include token-urile inițiale de oferire a monedelor (ICO) și alte titluri de tip blockchain.

După cum a raportat CCN, tZero a intrat recent într-un joint venture cu BOX Digital Markets, o filială a Bursei de Valori din Boston, pentru a dezvolta platforma, pe care susținătorii vor spune că vor fi  primi primul schimb de token-uri de securitate reglementat.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!