Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,343.95
-0.49%
2
Ethereum
Ethereum
$209.92
-0.74%
3
XRP
XRP
$0.3238
0.52%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$429.08
-2.74%
5
EOS
EOS
$5.074
-0.39%
6
Stellar
Stellar
$0.2071
-1.92%
7
Litecoin
Litecoin
$53.409
-1.73%
9
Cardano
Cardano
$0.070746
3.31%
10
Monero
Monero
$109.31
-2.73%
12
IOTA
IOTA
$0.5282
-1.38%
13
TRON
TRON
$0.019662
1.26%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Guvernul britanic vrea sa adopte blockchain pentru stocarea amprentelor

G

Tehnologia blockchain e din ce in ce mai folosita in diferite sectoare, chiar daca ea a aparut in zona cripto. Recent, Guvernul Britanic vrea sa adopte aceasta tehnologie pentru stocarea amprentelor.

Guvernul britanic vrea sa adopte blockchain pentru stocarea amprentelor

Inițiativa a fost dezvăluită printr-un anunț făcut de Balaji Anbil, șeful Arhitecturii digitale și securității cibernetice din cadrul Serviciului (HMCTS) din cadrul Ministerului Justiției.

Tehnologia blockchain si Guvernul Marii Britanii

In anunt, Anbil a aratat ca impulsul HMCTS de a analiza tehnologia de distributie a registrelor constituie o parte importanta a planului de reforma a instantei. HMCTS și echipa de birouri din Marea Britanie au deschis o întâlnire comună în acest scop, în scopul stabilirii modului în care blocurile și registrele digitale pot contribui la reformele instanțelor.

Expertiza tehnică în cadrul reuniunii a fost oferita de Dr. Sadek Ferdous, membru în politica de tehnologie și cercetător asociat la Imperial College, Londra. El a explicat participanților că natura descentralizată a registrelor distribuite le conferă un nivel foarte ridicat de integritate și permite soluții inovatoare de date.

Importanta tehnologiei blockchain in domenii conexe

El a mers mai departe pentru a explica modul în care blocurile pot ajuta în gestiunea dovezilor digitale prin crearea unei piste de audit ușor de urmărit care să verifice custodia și să prevină manipularea. Această pistă de audit formează, în esență, acea bază pentru înregistrarea de către instanța de judecată a creării, modificării și accesului la dovezile digitale.

Folosind astfel de dovezi, este posibil să se creeze reconstrucții exacte și secvențiale ale evenimentelor pentru a examina acțiunile și a determina cum a ajuns starea actuală a probelor digitale. Astfel, tehnologia blockchain are în mod eficient puterea de a oferi un cadru de protecție critic pentru dovezile digitale, oferind o garanție a integrității lanțului de dovezi.

Despre viitor in contextul blockchain

Anbil a arătat că cercetătorii de la Universitatea din Surrey lucrează la un proiect DLT cu Arhivele Naționale pentru a crea o soluție pentru stocarea sigură a arhivelor digitale. În plus, există un plan de judecare a unei platforme de împărtășire a dovezilor între agenții, bazată pe un blockchain care va intra în vigoare pana la final de 2018.

Anbil a spus: „Suntem foarte încântați să colaborăm cu echipa Open Innovation la Cabinet și să organizăm evenimente cu lideri de opinie privind tehnologiile emergente cu colegii noștri din cadrul comunităților guvernamentale digitale”.

În luna iulie, CCN a raportat că guvernul britanic încearcă să codifice utilizarea contractelor inteligente în legislația britanică. Cum? Ca parte a eforturilor de a ajuta Regatul Unit să rămână competitiv în fața tehnologiei avansate.

Kenya are în vedere punerea în aplicare a unui nou proces electoral bazat pe blockchain. Motivul? Pentru a îmbunătăți încrederea alegătorilor și pentru a reduce oportunitatea de manipulare a voturilor.

FEMEILE DIN MAREA BRITANIE SUNT TOT MAI ATRASE DE CRYPTOCURRENCY

London Block Exchange a efectuat recent o cercetare de piață. Si a aflat că una din opt femei ar lua în considerare investiții într-o criptomonedă. Aproape 13%, comparativ cu 6% la sfârșitul anului trecut.

Cercetarea a mai concluzionat altceva interesant. Aceste numere cresc atunci când se iau calcul doar femeile milenials. În rândul acestei generații, una din cinci femei vrea să investească într-o monedă digitală. Acest lucru arată că numărul femeilor implicate în lumea criptografică sa dublat în doar șase luni.

Un sondaj de acum trei luni a constatat că printre deținătorii de Ethereum, doar 4% reprezentau femei, în acel moment. Majoritatea utilizatorilor au fost fie din America de Nord (49%). Fie din Europa (38,4%). In timp ce mai mult de jumătate (58,5%) aveau vârsta cuprinsă între 20-30 de ani. Informatiile complete aici.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Bogdan Daradan Scris de: Bogdan Daradan

Comentarii recente

Guvernul britanic vrea sa adopte blockchain pentru stocarea amprentelor

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!