Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,475.76
-2.84%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.02%
3
Ethereum
Ethereum
$106.27
-5.94%
4
EOS
EOS
$2.264
-4.65%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.96
-8.45%
7
Litecoin
Litecoin
$31.107
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.027124
-6.37%
9
Stellar
Stellar
$0.087334
-8.84%
11
Cardano
Cardano
$0.038683
-5.89%
13
Monero
Monero
$43.778
-5.96%
14
IOTA
IOTA
$0.2590
-4.53%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Guvernul din Queensland a adoptat oficial BTC, LTC, ETH, DASH si XEM

G

Se intampla la Antipozi. Guvernul din Queensland, Australia,  a elaborat o schemă pentru a se încadra în sistem si a permite oficial platile cu mai multe criptomonede. Acest program ar putea ajuta criptomonedele să vadă o adoptare mai largă în Queensland. Monedele care se așteaptă să fie acceptate sunt BTC, LTC, ETH, DASH și NEM [XEM].

Guvernul din Queensland a adoptat oficial BTC, LTC, ETH, DASH si XEM

Australia – tara criptomonedelor

În prezent, în scenariul australian al spațiului criptocurrency, s-a înregistrat o adoptare pe scară largă a plăților în toată țara. Din Queensland pana in Victoria, din Perth pana în Australia de Vest. Aici, comercianții locali din multe orașe mari acceptă și criptomonede.

Unul dintre ele este 1770 SUP, un furnizor de călătorii în Queensland. Altul este Natures Hideaway Spa din Perth. Sau Spoon, un loc de servit masa la Aeroportul International Brisbane Terminal.

TravelByBit este compania care lucrează la proiect, care va fi aprobată de guvern. Compania ajută vânzătorii locali să își deschidă opțiunile de plată la Bitcoin și alte cripto în jurul Australiei. TravelByBit numește în mod colectiv aceste proiecte drept mișcare de adoptare a criptomonedelor, menită să aducă beneficii călătorilor implicați în spațiul criptocurrency.

În plus, compania de cripto-turism a intrat și ea într-una din cele 70 de companii care urmau să fie finanțate de guvernul Queensland. Într-o declarație, Kate Jones, ministrul Queensland pentru dezvoltarea inovației și industriei turismului a vorbit despre potentialul cripto.

Directorul executiv al companiei de cripto-turism a comunicat, de asemenea, că echipa vizează o audiență diferită, deoarece faza de criptare este aici. Obiectivul principal al serviciilor lor este de a călători care sunt tehnicieni, implicați în mod special sau își încep călătoria în criptoverse.

Călătorii își pot rezerva biletele, pot mânca, pot plăti cheltuielile hotelului și mai mult prin cripto. Sunt acceptate valutele cum ar fi Bitcoin și Litecoin. În prezent, compania are în jur de 150 de comercianți din Australia care utilizează serviciile sale, inclusiv sectorul medical.

AUSTRALIA VREA SA DESCHIDA PRIMA BANCA DE CRIPTOMONEDE DIN LUME?

Fred Schebesta, antreprenor în vârstă de 26 de ani, co-fondator al site-ului Finder.com, dorește să deschidă prima bancă cripto din lume în Australia. Schebesta consideră că interesul pentru criptocurrency este în creștere, iar în curând oamenii vor avea nevoie de o instituție care să-i poată ajuta la fel ca o banca traditionala.

Într-un interviu cu site-ul de știri australian News.com.au, Schebesta a spus că nu-i pasă prea mult de prețul curent al Bitcoin. Potrivit lui, oamenii vor spune mereu despre Bitcoin ca e un balon speculativ. Indiferent daca acesta va valora 1000 $, 10.000 $ sau 100.000 $.

Datorită volatilității prețului Bitcoin și a altor cripto, oamenii cred că interesul pentru cripto a scăzut. Cu toate acestea, Schebesta a explicat că oamenii sunt doar supărați de declinul brusc. Ceea ce nu înseamnă că interesul pentru acesta a scăzut. El, ca și alți sustinatori Bitcoin, crede că Bitcoin poate fi asemanat cu aurul.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!