Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,417.81
-1.76%
2
XRP
XRP
$0.2888
-3.17%
3
Ethereum
Ethereum
$105.08
-2.44%
5
EOS
EOS
$2.230
-3.61%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.42
-1.50%
7
Litecoin
Litecoin
$30.960
-0.67%
8
TRON
TRON
$0.026653
-4.39%
9
Stellar
Stellar
$0.083338
-7.17%
11
Cardano
Cardano
$0.037554
-2.57%
13
Monero
Monero
$43.107
-2.74%
14
IOTA
IOTA
$0.2542
-1.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

H370 – O placă de bază flagship ASUS dedicată operațiunilor de mining

H

H370 este o placă de bază ,,flagship” concepută de gigantul ASUS pentru operațiunile de mining din zona de cryptocurrency. H37O reprezintă o continuare a plăcii de bază de anul trecut, modelul B250. Potrivit Asus, noua placă de bază dedicată operațiunilor de mining face parte din a doua generație de produse hardware destinate zonei de cryptocurrency.
Noua placă de bază este capabilă să susțină 20 de plăci grafice (GPU).

H370 – O placă de bază flagship ASUS dedicată operațiunilor de mining

Momentan produsul nu este disponibil spre vânzare, dar Asus a declarat că hardware-ul va fi disponibil cel mai probabil la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an. Asus intenționează să-și prezinte produsul flagship în zona de mining în timpul evenimentului Computex 2018 din Taiwan de săptămâna viitoare.

ASUS – o revelație hardware în zona de cryptocurrency

Asus este una dintre companiile hardware care încearcă să surprindă o parte din interesul provenit de crypto-pasionații din zona de blockchain. ASRock – un alt producator de plăci de bază – își mută și el produsele similare pe piață, iar producătorii de procesoare de procesare grafică AMD si Nvidia au simțit o creștere a cererii pentru astfel de componente datorită zonei de cryptocurrency.

Mai puțin timp pentru operațiuni de mining, asta înseamnă mai multă exploatare a timpului personal, motiv pentru care H370 Mining Master include o suită de caracteristici de diagnosticare menite să ușureze gestionarea platformei din zona de blockchain„, se arată într-un comunicat.

H370 simplifică foarte mult procesul de mining datorită inovațiilor din zona de conectică. În plus, GUI-ul actualizat de detectare a stării identifică în mod clar locația. Totodată se identifică și starea fiecărui port. Totul e înregistrat împreună cu codul alfanumeric de identificare. Diagnosticarea la bord este mărită de LED-urile individuale de depanare care se aprind când există probleme cu anumite componente ale sistemului, cum ar fi CPU-ul sau memoria.

Cum arată configurațiile low-cost pentru mining

De exemplu, în zona de first level, orice crypto-pasionat are nevoie de două porturi. Porturile trebuie să fie PCI Express x1 pentru a lega cele două plăci video Nvidia GTX 1060 cu 6GB VRAM.

Restul sistemului trebuie sa mai cuprinda cel putin un procesor de tip –  Intel Celeron G3930, 4GB RAM DDR4. Pe lângă procesor ai nevoie de o sursă Sirtec certificată 80+Bronze. Sursa ar trebui să ofere un curent constant și în siguranță dat fiind că sistemul va rula 24/7. Sistemul de operare poate fi rulat și de pe un stick USB, astfel că se poate elimina unitatea de stocare.

Ideal ar fi, ca sa nu aveți probleme să aveți un server dedicat de ultima generatie. Un server normal trebuie dotat cu o  matrice raid de ssd-uri. Mai ai nevoie de o alta matrice cu hdd-uri enterprise pentru stocarea fisierelor video.  Practic avem I/O separat pentru baza de date, web server, email, DNS. Și lucrurile nu se opresc aici. Trebuie să avem I/O separat  și pentru serverul de streaming de unde se încarcă fișierele video.

Sursa: https://www.coindesk.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!