Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,407.08
-2.09%
2
XRP
XRP
$0.2861
-4.17%
3
Ethereum
Ethereum
$104.14
-3.62%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.17%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.28
-3.34%
7
Litecoin
Litecoin
$30.472
-2.61%
8
TRON
TRON
$0.026228
-5.10%
9
Stellar
Stellar
$0.082750
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037040
-4.02%
13
Monero
Monero
$42.923
-2.88%
14
IOTA
IOTA
$0.2496
-3.37%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Hollywood vrea să facă un film despre cryptocurrency

H

Alexis Bledel, cunoscută pentru un rol în show-ul de televiziune Gilmore Girls, a semnat pentru a juca într-un thriller despre criptocurrency și blockchain-uri. Filmul se va numi simplu – Crypto. Filmul va avea in distributie si alti actori de la Hollywood. Pana acum se cunosc cateva dintre ele precum: Beau Knapp (Seven Seconds), Kurt Russell (The Hateful Oight), Luke Hemsworth (Westworld), Jeremie Harris (Legiunea) si Vincent Kartheiser (Mad Men).

Hollywood vrea să facă un film despre cryptocurrency

Regizat de John Stalberg Jr., filmul se află în stadiile de filmare și urmează să iasă în 2019, potrivit IMDB. Filmul este scris de Carlyle Eubank și David Frigerio pe baza unei povesti originale a lui Jeffrey Ingber.

Zona de cryptocurrency, tot mai atractivă pentru Hollywood

Potrivit presei de la Hollywood, filmul vorbește despre un tânăr agent trimis să urmăarească o pistă despre spălare a banilor. Cel care va juca acest lor este Beau Knapp. Acesta trebuie să investigheze un caz. Înainte de a înțelege subterfugiile anchetei, este prins la mijloc. Așa descoperă rădăcinile unei lumi interlope, găsește un dealer de artă și un cripto-entuziast care încearcă să implementeze tehnologia blockchain.

Stalberg, directorul Crypto, a declarat: „Sunt bucuros să lucrez cu o paletă de actori incredibilă. Doar așa pot aduce la viață această poveste în timp util și palpitantă.”

Filmul este produs de Yale Prods.  Bledel a câștigat un premiu Emmy pentru rolul lui Ofglen în filmul Handmaid’s Tale anul trecut, iar filmul se filmează în prezent la New York, în zona Wallstreet.

Cryptocurrency – Un subiect cu bataie lunga

„Cryptocurrency a captat atenția și imaginația consumatorilor și antreprenorilor din întreaga lume, dar nu a fost niciodată explorat acest trend în film într-un mod atât de nuanțat și interesant”.

Aceasta nu este prima dată când industria cinematografică a fost interesată de criptocurrency. În 2016, un film vietnamez numit Bitcoin Heist vorbea despre o echipă de hackeri de elită caredoreau să planifice un Armaggedon în zona de criptocurrency.

Bitcoin nu este privit cu ochi buni de către Guvernul American

Dacă Hollywood e fascinat de cryptocurrency și bitcoin, autoritățile de la Washington D.C. nu sunt la fel de entuziasmate. Șocant sau nu, dar Comisia de Valori Mobiliare si de Burse din SUA consideră Bitcoin ca fiind o criptomonedă nesigură și nu o recomandă ca și ,,vehicul investițional”.

În esență, atunci când o criptomonedă devine suficient de descentralizată, așa cum se întâmplă cu bitcoin și eter, agenția nu o mai consideră drept o criptomonedă de încredere. În schimb, ofertele monetare inițiale mai mici, sau ICO, sunt aproape întotdeauna titluri de valoare în ochii SEC. Această deosebire este importantă, deoarece valorile mobiliare fac obiectul acelorași reglementări ca și cele normale. Restul declarației aici.

CUM VA INFLUENȚA ZONA DE CRYPTOCURRENCY ACESTE DECLARAȚII?

„Pe baza înțelegerii cu privire la starea actuală a eterului, rețeaua Ethereum și structura sa descentralizată, ofertele curente și vânzările de eter nu sunt tranzacții cu valori mobiliare”, a declarat Hinman la Summit-ul All Market al Yahoo: Crypto în San Francisco.

„Eterul și alte token-uri de consum vor continua să dezvolte web-ul către rețele mai echitabile, mai sigure și mai uniform distribuite.” Consensys așteaptă cu interes să continue să se angajeze cu autoritățile de reglementare din întreaga lume pentru a promova adoptarea responsabilă a acestei tehnologii.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!