Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.04
-3.06%
2
XRP
XRP
$0.2932
-4.39%
3
Ethereum
Ethereum
$105.56
-5.91%
5
EOS
EOS
$2.246
-5.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.55
-9.00%
7
Litecoin
Litecoin
$30.944
-4.23%
8
TRON
TRON
$0.026816
-5.87%
9
Stellar
Stellar
$0.086121
-9.17%
11
Cardano
Cardano
$0.038101
-6.54%
13
Monero
Monero
$43.579
-6.00%
14
IOTA
IOTA
$0.2572
-3.83%
Latest Crypto Fear & Greed Index

HTC Exodus, primul device cu tehnologie blockchain, accepta BTC, ETH și Litecoin

H

HTC Exodus, primul smartphone dotat cu tehnologie blockchain, telefon pe care gigantul tehnic asiatic l-a descris ca primul telefon din lume compatibil cu noile update-uri din zona cripto, va fi lansat in acest trimestru.

HTC Exodus, primul device cu tehnologie blockchain, accepta BTC, ETH și Litecoin

HTC a indicat că fiecare dispozitiv Exodus va fi un nod și acest lucru va permite utilizatorilor să-și dețină identitatea și datele lor, având atât dispozitive cât și un cloud centralizat. În plus, fiecare dispozitiv va veni cu un portofel de stocare la rece pentru cripto.

HTC exodus va sustine Bitcoin, Ethereum și Litecoin

Inițial, potrivit Purtătorului de cuvant al companiei HTC, Phil Chen, s-a arătat că HTC Exodus ar susține Bitcoin și Ethereum, după cum a raportat CCN. Dar au mai adaugat si criptomoneda Litecoin.

„Prin Exodus, suntem incantati sa sprijinim protocoalele de baza cum ar fi Bitcoin, Lightning Networks, Ethereum, Dfinity si multe altele”, a spus Chen. „Am dori să susținem întregul ecosistem de blocuri, iar în următoarele câteva luni vom anunța împreună multe parteneriate interesante. Împreună, vrem să realizăm cele mai bune experiențe de blockchain și aplicații descentralizate către consumatorii finali. ”

Acum, cofondatorul Litecoin a confirmat că sprijinul a fost extins și va include cea de-a șaptea cea mai mare criptocurrency după capitalizarea pieței.

HTC si planurile de extindere pe zona de mobile software in zona blockchain

HTC continuă să își revizuiască operațiunile pentru a asigura alinierea resurselor de producție la principalele inițiative strategice. Compania, după cum a raportat CCN, a anunțat, la începutul acestui an, dezvoltarea pe zona de mobile friendly cu tehnologia blockchain.

Dezvoltarea telefonului este condusă de Phil Chen. El este cunoscut pentru că a ajutat la crearea Vive. HTC spune că Exodus va fi proiectat special pentru a sprijini aplicațiile descentralizate (dApps) și va conține un portofel universal de criptare, care este nativ pentru dispozitiv și protejat de o enclavă hardware sigură.

VREI SĂ CÂȘTIGI BITCOIN CÂND TE JOCI PE MOBIL ? ÎN JAPONIA SE POATE

Compania japoneză de aplicații și jocuri mobile pe Android și iOS, GMO Internet Group, a dezvoltat o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să câștige criptomonede Bitcoin în timp ce se joacă diferite jocuri.

Noua aplicație, CryptoChips, va fi inițial integrată cu un joc de luptă teritorial în timp real. Joc dezvoltat de OMG numit „Whimsical War”.  Un joc care va semăna cu varianta de mobil a Dota.

Dacă alegi să joci jocul de pe un dispozitiv iOS sau Android, vei avea noroc. De cand? Incepând cu luna august a acestui an. Utilizatorii pot fi recompensați cu Bitcoin în funcție de clasament.

În loc să folosească protocoalele de mining pe dispozitive pentru a câștiga criptocurrency, jucătorii vor primi recompensele lor în Bitcoin direct de la companie. Firma și-a început operațiunile de mining în blockchain în decembrie 2017. Atunci a stabilit luna august, ca termen limită pentru lansarea serviciului în cloud. Vorbim de un serviciu pentru recompense.

Gigantul tehnologic a afirmat că doreste sa încurajeze publicul spre blockchain. Ca aceștia să se familiarizeze cu zona de cryptocurrency prin noua aplicație. Utilizatorii vor trebui să folosească propriile lor protocoale de wallet pentru a primi și utiliza un Bitcoin.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!