Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.77
-2.00%
2
XRP
XRP
$0.2895
-3.42%
3
Ethereum
Ethereum
$104.33
-4.08%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.96
-4.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.631
-2.60%
8
TRON
TRON
$0.026454
-2.93%
9
Stellar
Stellar
$0.084168
-7.03%
11
Cardano
Cardano
$0.037389
-3.59%
13
Monero
Monero
$43.002
-3.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

HTC merge înainte cu producția EXODUS, primul smartphone compatibil blockchain

H

Producătorul de smartphone-uri HTC a anunțat că merge înainte cu dezvoltarea și producția HTC Exodus. Exodus va fi primul smartphone compatibil blockchain, a explicat CCN.

HTC merge înainte cu producția EXODUS, primul smartphone compatibil blockchain

În această săptămână, compania cu sediul în Taiwan a anunțat că va reloca 1.500 de angajați. Vorbim de aproape 25% din forța de muncă globală a companiei. Reprezentanții HTC au declarat că ei caută să-și eficientizeze și să-și consolideze operațiunile.

HTC continuă proiectul EXODUS chiar și în contextul reorganizării de resurse umane

„Reducerea forței de muncă din industria prelucrătoare anunțată de HTC reprezintă un pas decisiv în realinierea resurselor din cadrul organizației. Această acțiune va permite o gestionare mai flexibilă a operațiunilor. Compania va oferi asistență completă angajaților afectați de plan, care va fi finalizat până la sfârșitul lunii septembrie.

HTC continuă să își revizuiască operațiunile pentru a asigura alinierea resurselor de producție la principalele inițiative strategice. Astfel încât Compania să poată concura mai eficient pe piețele țintă, menținând în același timp avantajul inovativ „.

Compania, după cum a raportat CCN, a anunțat, la începutul acestui an, dezvoltarea HTC Exodus, despre care a spus că va fi primul smartphone care va oferi suport nativ pentru aplicațiile de tip blockchain.

Dezvoltarea telefonului este condusă de Phil Chen. El este cunoscut pentru că a ajutat la crearea Vive. HTC spune că Exodus va fi proiectat special pentru a sprijini aplicațiile descentralizate (dApps) și va conține un portofel universal de criptare, care este nativ pentru dispozitiv și protejat de o enclavă hardware sigură.

HTC vrea să revoluționeze zona de smartphone-uri

Începând cu prima oară în industria smartphone-urilor, HTC a produs odată unul din 10 dispozitive mobile vândute la nivel global. Cu toate acestea, compania a pierdut rapid cota de piață pentru Apple, Samsung și concurenții chinezi. Declinul a devenit și mai precipitat în ultimele 18 luni. În aprilie, firma a raportat o scădere a veniturilor de 55,5 procente, potrivit Reuters.

CRYPTOZOMBIES VREA SĂ DEZVOLTE PRIN KICKSTARTER UN JOC CU BLOCKCHAIN-URI

Creatorii din spatele platformei CryptoZombies  vor să lanseze o campanie prin Kickstarter pentru un joc de cărți dezvoltat pentru blockchain-uri. Cryptozombies este un site dedicat tuturor celor care vor să învețe coding pe platforma Ethereum Dapps.

James Martin Duffy, creatorul CryptoZombies, crede că jocul poate concura lejer cu titluri de gameplay mai populare cum ar fi Magic: The Gathering. În loc să lanseze un ICO, echipa a decis să folosească Kickstarter. Motivul? Pentru că publicul lor e mai orientat spre asta.

Ce modalitate mai bună de a câștiga credibilitatea ca proiect legitim decât de a lansa o campanie pe Kickstarter? Compania speră să ridice 250.000 de dolari cu campania sa de publicitate, care va dura 60 de zile.

CUM FUNCȚIONEAZĂ JOCUL ?

Jocul pretinde că funcționează ca orice joc de cărți de trading – jucătorii vor putea să colecteze cărți, să lupte cu alții și să facă tranzacții comerciale între ei. Unele dintre caracteristicile unice ale jocului Zombie Battleground versus jocurile obișnuite provin de la rădăcinile sale axate pe blockchain-uri.

Toate cardurile sunt de fapt token-uri ERC-721, ceea ce înseamnă că ele sunt toate unice, la fel ca CryptoKitties. În afară de aceasta, jucătorii vor putea să-și vândă cardurile pe o piață peer-to-peer, din care vor câștiga bani reali. În cele din urmă, aceasta înseamnă că jucătorii pot să investească cât mai mulți bani în joc așa cum vor, deoarece vor fi capabili să-l vândă totul după ce au terminat. Asta ipotetic vorbim, oricum.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!