Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,448.28
-2.51%
2
XRP
XRP
$0.2921
-3.51%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-4.32%
5
EOS
EOS
$2.246
-3.94%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.91
-7.06%
7
Litecoin
Litecoin
$30.967
-2.70%
8
TRON
TRON
$0.026873
-1.98%
9
Stellar
Stellar
$0.085418
-7.22%
11
Cardano
Cardano
$0.037980
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.576
-4.09%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-1.38%
Latest Crypto Fear & Greed Index

ImpleumCoin promite revoluționarea componentelor DApps din Blockchain

I

Impleum este o platformă revoluționară pentru dezvoltarea și implementarea DApps. În plus, odată cu lansarea platformei, Impleum și-a anunțat și propria criptomonedă – ImpleumCoin. IMP are un set propriu de diferențiatori construiți în jurul unui parametru tehnic unic. Moneda este un hibrid deoarece este o combinație de PoW (Proof-of-Work) și PoS (Proof-of-Stake).

ImpleumCoin promite revoluționarea componentelor DApps din Blockchain

CE ESTE, CINE ESTE ȘI CE VREA IMPLEUM?

Impleum este un mod puternic și versatil de a crea aplicații descentralizate [dApps]. „DApps” utilizează capacitatea de a descentraliza tehnologia de inovație a blocurilor și sunt însoțite de un strat de noduri de rupere la rularea datelor. Integrarea blocului este implementarea nodului de rețea și configurarea conexiunii sale cu DApp printr-un API documentat. Protocoalele DApps bazate pe platforma Impleum sunt interdependente și constituie un ecosistem deschis.

Impleum este un sistem foarte dispersat, motiv pentru care este indestructibil. Criptarea sistemului păstrează informațiile utilizatorului sigure și intangibile de terți. Prin folosirea unor coduri speciale în platforma Impleum, dezvoltatorii pot crea cu ușurință DApps care sunt foarte sigure și scalabile.  Miezul platformei Impleum este un limbaj de programare orientat pe obiecte C# susținut de o comunitate de dezvoltatori imensă.

Ce vrea IMPLEUM de la piața de cripto

Echipa Impleum depune toate eforturile pentru a se asigura că proiectul Impleum va deveni lider de piață în industria de blockchain. Impleum a efectuat o serie de negocieri cu mai multe platforme de exchange. Ultima negociere a purtat-o cu PoS Pools. Impleum este interesat de canale mari de distribuție criptografică și alți potențiali parteneri. Impleum anunță o donație deschisă IMP. Toate monedele colectate vor fi distribuite.

IMPLEUM lucrează la un alt tip de wallet

Impleum evidențiază utilizarea wallet-urilor sale accesibile prin GUI [Graphical User Interfaces]. Acest lucru este disponibil pentru toate sistemele de operare importante, cum ar fi Windows, MacOS și Linux. O configurație a portofelului este finalizată în cel mai scurt timp, în timp ce criptarea fondurilor este menținută cu o securitate de mare anvergură.

Portofelele sunt suficient de avansate pentru a permite utilizatorilor să folosească monede IMP pentru a obține recompense mai mari în timp. Pentru clienții tehnici, sunt oferite portofele CLI [Charge Line Interface] mai specializate.

Impleum are criptomoneda IMP care are potențialul de a fi hub-ul viitor pentru toate lanțurile laterale. Impleum le permite organizațiilor să-și desfășoare în mod eficient propriile blocuri modificate. Lanturile laterale vor stoca toate datele DApp-ului creat, scaland fara efort in tandem.

IMPLEUM se poate mina?

Impleum este o criptomonedă hibridă. Așa cum spuneam, ea se bazează pe un protocol [PoS] și un protocol [PoW]. Ambele lucrând concomitent într-o anumită fuziune.

IMP are un mecanism care permite rețelei să afirme tranzacțiile și să prevină frauda sau să contracareze extorcarea. Cu toate acestea, nu este necesar să se efectueze calcule cu privire la active. Singurul lucru necesar este monedele IMP în soldul contului utilizatorului, în timp ce portofelul IMP este asociat cu rețeaua și sistemul. Intermitent, soldul va avea o creștere, pe măsură ce noile monede sunt acordate utilizatorului ca loialitate.

Impleum’s Mining Proof-of-Work este procesul conectat la componentele hardware de calculator. Vorbim aici de CPU și GPU. Vorbim de procesele care realizează calcule matematice pentru rețeaua Impleum. Acest lucru este necesar pentru afirmarea tranzacțiilor și declanșarea creșterii securității. Algoritmul minier este x13.

Ca recompensă pentru administrațiile lor, minerii Impleum pot colecta taxe de tranzacție pentru tranzacțiile pe care le afirmă, împreună cu IMP nou creat. Randamentul blocului PoW scade direct răsplata blocului PoW de la 48 IMP la 0,48 IMP.

Cum va fi percepută criptomoneda de către piață, vom afla în viitor.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!