Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Institutul de Tehnologie FedEX vrea să dezvolte un blockchain pe zona farmaceutică

I

Institutul de Tehnologie FedEx și-a anunțat parteneriatul cu compania farmaceutică Good Shepherd Pharmacy pentru a dezvolta o nouă infrastructură bazată pe blockchain. Motivul? Prin acest protocol, pacienții care suferă de cancer vor fi ajutați să obțină medicamente mai ușor.

Institutul de Tehnologie FedEX vrea să dezvolte un blockchain pe zona farmaceutică

Institutul de Tehnologie FedEx este o organizație care promovează cercetarea interdisciplinară în domeniul tehnologiilor emergente care operează în paralel cu infrastructura de cercetare a Universității din Memphis. Instituțiile au lansat Institutul în luna februarie a acestui an pentru a transforma Universitatea din Memphis într-un centru de tehnologie și cercetare.

ZONA Farmaceutică – o zonă neatinsă pănă acum de tehnologia Blockchain

Farmacia Good Shepherd din Memphis a recunoscut că este interesată să folosească un sistem blockchain ca un mijloc de a recupera medicamentele neutilizate de la pacienții cu cancer și de a le transmite pacienților dezavantajați din punct de vedere economic. Pacienți  care nu ar fi în stare să și le permită în mod regulat. Un registru sigur și imuabil ar permite o distribuire sigură și confidențială a informațiilor medicale.

Institutul va găzdui un eveniment pentru a atrage experți și entuziasti în blockchain pentru a discuta inițiativa propusă de Good Shepherd. Evenimentul va avea loc în tandem cu Blockchain 901, o organizație profesională care își propune să extindă forța de muncă tehnică în zona Memphis.

FedEX interesat să se implice în acest proiect cu o notă puternică de CSR

În luna mai, FedEx a declarat că structura blockchain este „următoarea frontieră care va schimba complet lanțurile de aprovizionare la nivel mondial”. În februarie, FedEx s-a alăturat Blocadei din Alianța Transporturilor (BiTA), un grup de discuții al cărui membrii includ operatorul feroviar BNSF, JD Logistic și GE Transportation.

Luna trecută, un alt proiect bazat pe zona de blockchain a fost anuntat de Microsoft si furnizorul de solutii de urmarire a aprovizionării Adents. Noul sistem oferă trasabilitate și vizibilitate de la punctul de proveniență de-a lungul întregului lanț de aprovizionare, ceea ce permite utilizatorilor să urmărească un singur produs în cadrul unui caz.

Si Fundația lui Bill Gates este interesată să folosească sistemele de blockchain. Și nu numai atât. Fundația este interesată și de criptocurrency. În special e interesată de XRP. Motivul? Pentru a ajuta populațiile defavorizate din lume.

RIPPLE (XRP) & FUNDAȚIA LUI BILL GATES

Fundația Bill Gates este un proiect umanitar care are ca scop îmbunătățirea standardelor de viață ale persoanelor din diferite țări. Fundația a colaborat cu Ripple pentru a-și folosi tehnologia și a lansa un software numit Mojaloop. Acest soft este extrem de versatil. Ușor de folosit și intuitiv.

Pe baza informațiilor furnizate de banca mondială, există peste 2 miliarde de persoane care traiesc în sărăcie. Multe dintre ele numai pentru că nu au acces la un cont bancar sau la alte servicii financiare de bază.

Mojaloop este un software open source. O solutie pe care băncile o pot adapta.  Este foarte ușor de utilizat cu costuri și eforturi reduse. Pe parcursul dezvoltării sale, proiectul a fost finanțat de Fundația Gates și creat de companii fintech, inclusiv Ripple.

Folosind tehnologia ILP a Ripple, a fost elaborat un strat de interoperabilitate în conformitate cu protocolul interlocutor. Soluția este utilizată de instituțiile financiare care furnizează servicii financiare pentru tranzacții. Restul stirii aici!

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!