Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,446.27
-1.86%
2
XRP
XRP
$0.2916
-2.98%
3
Ethereum
Ethereum
$105.25
-3.60%
5
EOS
EOS
$2.230
-4.01%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.80
-5.17%
7
Litecoin
Litecoin
$30.813
-2.31%
8
TRON
TRON
$0.026975
-0.60%
9
Stellar
Stellar
$0.085408
-6.06%
11
Cardano
Cardano
$0.037895
-2.47%
13
Monero
Monero
$43.342
-3.03%
14
IOTA
IOTA
$0.2549
-0.74%
Latest Crypto Fear & Greed Index

IOTA anunță noi update-uri pentru wallet-ul Trinity IOTA

I

IOTA [MIOTA] anunță noi actualizări de vară pentru wallet-ul Trinity IOTA [MIOTA]. Vorbim practic de una dintre cele mai mari criptomonede. O monedă care a anunțat lansarea mult așteptatului „Trinity Mobile Beta” încă din luna mai.

IOTA anunță noi update-uri pentru wallet-ul Trinity IOTA

Cu ce va schimba percepția asupra IOTA noile upgrade-uri

Actualizarea portofoliului Trinity este o operațiune extrinsecă. În timp ce IOTA se ocupă încă de bug-urile sistemelor speculative din perioada anterioaă. „Trinity Mobile” este în prezent în public și se află în faza beta de testare.

Există peste 20.000 de utilizatori din întreaga lume care utilizează aplicația. IOTA se apropie de un mediu fără probleme deoarece echipa Trinity Mobile a introdus noi caracteristici și a lucrat la performanța generală a aplicației.

Beta este o perioadă valoroasă pentru avansarea aplicațiilor. Păstrează o aplicație de la contactarea unei mulțimi mai extinse și poate limita un nivel de certitudine și încredere a utilizatorilor săi. În mod corespunzător, obiectivul echipei de wallet Trinity este de a garanta că aplicația este generată înainte de descărcarea completă. Acesta este unul dintre motivele majore pentru care echipa de la IOTA a trimis o listă pentru utilizatorii săi să citească și să recunoască actualizările viitoare ale Trinity pe telefoanele mobile și desktopuri.

Ce conține lista de actualizări ale wallet-ului Trinity

Lista completă include: Transformare instantanee, Depozitarea locațiilor de tranzacționare, Nod Quorum, Opțiuni de oprire, SeedVault, Codul QR protejat prin parolă, Cerințe privind complexitatea parolei, Procese de fundal, Integrarea managerului de parole pentru iOS, Deep linking, Tastatura particularizată, Feature-complete împotriva Trinity Mobile, Îmbunătățiri suplimentare în materie de securitate.

IOTA fixează bug-urile identificate de testerele alfa. Pe lângă eventualele erori rămase, alte sarcini periferice urmează să fie finalizate. Actualizările în aplicație, îmbunătățirile UX / UI, documentația cu coduri de bare și configurarea continuă de integrare sunt cele câteva actualizări la care IOTA lucrează în prezent.

Robert Bosh Capital a pariat pe IOTA

Iota este prima tehnologie Distributed Ledger care merge mai departe decat cunoscutul blockchain, deoarece da posibilitatea masinilor sa tranzactioneze in mod sigur date si valoare (monetara), cu alte masini. Imaginati-va un automobil care, de la senzorii sai, trimite informatii catre Bosch despre o posibila defectiune a unei componente.

Acest lucru nu mai este de domeniul fantansticului, deoarece prin tehnologia IOTA s-au efectuat deja tranzactii in valoare de 10 miliarde USD si este deja folosita pentru microplati lipsite de comisioane, pentru operatii cum ar fi incarcarea electrica a masinilor sau pentru plata parcarii.

,,Alegerea IOTA ca si prima investitie in acest domeniu este bazata pe faptul ca lucram de ceva timp impreuna cu IOTA si suntem impresionati de competenta echipei fondatoare, precum si de comunitatea construita in jurul ei.

De asemenea, IOTA are potentialul de a rezolva probleme fundamentale in domeniul IoT. Cum ar fi scalabilitatea si costurile legate de tranzactionare. Tehnologia IOTA este inca in faza incipienta. Totusi, aceasta ar sa devina un mare jucator in industia IoT, daca se va maturiza ca si tehnologie in viitor.” – a declarat Dr. Hongquan Jiang, partener RBVC.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!