Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.87
-2.66%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.64
-4.84%
4
EOS
EOS
$2.253
-4.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.20
-7.30%
7
Litecoin
Litecoin
$31.015
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027018
-3.06%
9
Stellar
Stellar
$0.085783
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038264
-4.51%
13
Monero
Monero
$43.589
-5.14%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-2.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

IOTA dorită de Porsche si Mercedes pentru a crea masini compatibile blockchain

I

Echipa IOTA a câștigat recent premiul la evenimentul de Start Autobahn desfășurat la Carl Benz Arena din Stuttgart. Evenimentul a fost organizat de PlugandPlayTC, o companie care alimentează decalajul dintre start-up-uri de tehnologie și corporații mari din lume. Alisa Maas, în numele echipei IOTA, a prezentat „soluții inovatoare de blockchain pentru piața auto.

IOTA dorită de Porsche si Mercedes pentru a crea masini compatibile blockchain

IOTA și tehnologia blockchain pe viitoarele modele Mercedes-Benz și Porsche

PlugandPlayTC efectuează cel puțin 50 de programe de accelerator pe an pentru a conecta întreprinzători și corporații în scopul inovării. Startup Autobahn este platforma utilizată de PlugandPlayTC pentru a efectua aceste programe. Acest eveniment special este considerat a fi extrem de exclusiv și corporații mari precum Mercedes și Porsche au participat la aceasta.

A fost cu adevărat uimitor să întâlnesc în cele din urmă mulți dintre colegii mei de la Fundația #IOTA după ce am lucrat împreună, pur și simplu, ani de zile. Foarte mândri cum echipa a crescut de la fondatorii inițiali, la ceea ce este azi și totul e în continuă dezvoltare. Momente interesante pentru IOTA! #echipa câștigătoare.” Declarația îi aparține lui Dominik Schiener, co-fondator IOTA.

În aceeași zi, un fan al IOTA pe Twitter a postat mai multe cazuri de utilizare a tehnologiei IOTA. Unul dintre ele vorbeste despre dronele de livrare conectate la autocamioane. Aici, canalul fanilor sugerează că oamenii pot plăti pentru livrare prin cripto. Când bateria este descărcată, software-ul detectează un panou solar pentru a se reîncărca și încheie o tranzacție în IOTA direct cu panoul solar.

,,Tot ceea ce are astăzi un intermediar poate fi automatizat și distribuit în viitor cu #IOTA. Centralizarea aparține trecutului! Urmează să fim parte a revoluției! „. A continuat Dominik.

Tangle este un nou model de cartel distribuit fără blocuri, utilizat de IOTA pentru a avansa tranzacțiile și integritatea datelor pentru a atinge obiectivele în zona de Internet of Things (IoT). Este un sistem scalabil și ieftin, bazat pe consens și un sistem decentralizat de tip peer-to-peer.

IOTA ANUNȚĂ NOI UPDATE-URI PENTRU WALLET-UL TRINITY IOTA

IOTA [MIOTA] anunță noi actualizări de vară pentru wallet-ul Trinity IOTA [MIOTA]. Vorbim practic de una dintre cele mai mari criptomonede. O monedă care a anunțat lansarea mult așteptatului „Trinity Mobile Beta” încă din luna mai.

Actualizarea portofoliului Trinity este o operațiune extrinsecă. În timp ce IOTA se ocupă încă de bug-urile sistemelor speculative din perioada anterioaă. „Trinity Mobile” este în prezent în public și se află în faza beta de testare.

Există peste 20.000 de utilizatori din întreaga lume care utilizează aplicația. IOTA se apropie de un mediu fără probleme deoarece echipa Trinity Mobile a introdus noi caracteristici și a lucrat la performanța generală a aplicației.

Beta este o perioadă valoroasă pentru avansarea aplicațiilor. Păstrează o aplicație de la contactarea unei mulțimi mai extinse și poate limita un nivel de certitudine și încredere a utilizatorilor săi. În mod corespunzător, obiectivul echipei de wallet Trinity este de a garanta că aplicația este generată înainte de descărcarea completă.

Acesta este unul dintre motivele majore pentru care echipa de la IOTA a trimis o listă pentru utilizatorii săi să citească și să recunoască actualizările viitoare ale Trinity pe telefoanele mobile și desktopuri.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!