Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,465.56
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2915
-6.27%
3
Ethereum
Ethereum
$105.40
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.228
-7.04%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.91
-10.51%
7
Litecoin
Litecoin
$30.918
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026412
-9.25%
9
Stellar
Stellar
$0.087694
-9.71%
11
Cardano
Cardano
$0.038228
-7.94%
13
Monero
Monero
$43.584
-5.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-9.20%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Jack MA: E vital sa acord o atentie deosebita spre Bitcoin pentru o societate fara numerar

J

Jack Ma, președintele Alibaba și al conglomeratul financiar Ant Money din China, cu 150 de miliarde de dolari, a declarat într-un discurs recent că acordă o atenție deosebită tehnologiei Bitcoin. El a mai spus ca intelege potențialul Bitcoin. Acela de a înființa o societate fără numerar.

Jack MA: E vital sa acord o atentie deosebita spre Bitcoin pentru o societate fara numerar

Jack MA, Alibaba si Bitcoin

Deși Ma continuă să studieze valoarea fundamentală pe care Bitcoin și alte cripto le-au adus pe piață, el a subliniat că tehnologia blockchain ca întreg este o inovație puternică care ar putea permite o societate fără numerar.

Doar o mică parte a populației din China folosește carduri de credit sau de numerar pentru a achiziționa produse, a primi compensații pentru munca lor și pentru a achita facturile la utilități. Cererile de plată, cum ar fi Ant Financial estimat la 60 de miliarde de dolari prin Alipay, domina spațiul.

Cu smartphone-uri NFC, utilizatorii Alipay din China pot cumpăra cafea cu un telefon inteligent pe terminale sofisticate Point of Sale (PoS) și primesc instantaneu salarii de la angajații lor prin intermediul aplicației, fără a face față întârzierilor care apar adesea cu transferurile bancare și servicii bancare ineficiente.

Viitorul suna bine cu Ant Financial

„Am acordat o atenție deosebită societății fără numerar și tehnologiei blocurilor. Misiunea mea și a lui Alibaba este că vom muta lumea într-o societate fără numerar. Societatea poate sa ne faca pe toți egali, inclusiv pentru a obține banii de care are nevoie. Si asta pentru a vă asigura că este durabil și transparent. Urăsc corupția.  In plus, nu vreau ca cineva, printr-un drum murdar, să-mi ia aceasta oportunitate. De aceea vrem o societate fără numerar. ”

Anterior, vorbind cu Ray Chan, vicepreședintele Ant Financial, a declarat că noile produse ale companiei sunt adaptate pt millenials și utilizatorilor de nouă generație care au demonstrat disponibilitatea de a trece de la mijloacele tradiționale de plăți la cele mai eficiente și rețele financiare sofisticate.

„Când luăm în considerare produse noi, le creăm pentru această eră, o perioadă în care tinerii au devenit principala forță motrice a societății noastre”, a spus Chan.

În timpul discursului său, Ma a subliniat că nu a respins Bitcoin ca monedă și magazin de valoare. Dar este convins ca Bitcoin aduce o valoare suficientă societății ca monedă consensuală bazată pe tehnologia blocurilor.

JACK MA, ALIBABA: TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN TREBUIE SA ATACE INDUSTRIA DE PRODUCTIE

La Conferința Mondială a AI din 2018, Jack Ma, co-fondator și președinte al Alibaba, gigantul pentru comerț electronic evaluat la 414 de miliarde de dolari, a declarat că inteligența artificială (AI), blockchain și internet of Things (IOT) pot deveni lipsite de sens dacă nu reușesc sa atinga industria de productie.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

DE CE PRODUCȚIA?

Discursul oferit de Ma la Conferința Mondială a AI nu a fost exclusiv pentru tehnologia blockchain, ci mai degrabă a vorbit despre evolutia hi-tech. Majoritatea conglomeratelor și guvernelor le consideră elemente indispensabile ale celei de-a patra revoluții industriale.

Numai industria prelucrătoare din China este evaluată la aproximativ 3100 miliarde de dolari, iar SUA și alte economii majore operează și sectoare de producție în mai multe mii de miliarde de dolari.

În decursul ultimului deceniu, în special în ultimii trei ani, industria producției a crescut exponențial. De ce? Deoarece conglomeratele au început să exploreze diferite modalități. Concepte inovatoare de reducere a costurilor. Si de îmbunătățire a eficienței procesului de fabricație cu tehnologii emergente.

Ca atare, procesul de fabricație a majorității echipamentelor hardware și a mașinilor s-a schimbat drastic în ultimii ani. Companiile au optat spre automatizare și utilizarea roboticii pentru a elimina erorile manuale și a accelera operațiunile existente.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!