Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,469.33
-3.25%
2
XRP
XRP
$0.2947
-4.87%
3
Ethereum
Ethereum
$106.56
-6.26%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.63%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.38
-8.62%
7
Litecoin
Litecoin
$31.192
-4.53%
8
TRON
TRON
$0.026894
-8.08%
9
Stellar
Stellar
$0.087859
-8.50%
11
Cardano
Cardano
$0.038761
-6.03%
13
Monero
Monero
$43.577
-6.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2573
-6.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Jamie Burke: De ce oamenii stiu mai multe doar despre Bitcoin si Ethereum?

J

Într-un interviu acordat „LetstalkBitcoin.com”, Jamie Burke, directorul executiv al Outliers Ventures, a vorbit despre impactul pieței financiare asupra cripto. Acesta a explicat instrucțiunile urmate de valoarea cripto și modalitățile de convergență a cripto și a practicilor mai eficiente. Outlier Ventures este o firmă de capital de risc concentrată pe tehnologia blockchain și ledger.

Jamie Burke: De ce oamenii stiu mai multe doar despre Bitcoin si Ethereum?

Burke despre actuala piata cripto si volatilitatea ei

Într-o întrebare despre comparația dintre fluctuațiile pieței pe o perioadă de timp data, Burke a subliniat că a existat o mare discrepanta între starea piețelor și creșterea industriei cripto. El a continuat să spună că starea infrastructurii criptocurrency este relativ neschimbată de când Bitcoin a intrat prima dată în lumina reflectoarelor până astăzi.

Potrivit Burke, fluctuațiile pieței cripto sunt într-o oarecare măsură legate de calitatea guvernării. Această guvernare poate constitui un forum dificil de gestionat, deoarece stabilirea unei fundații principale pentru cripto, cum ar fi Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH] în cadrul pieței financiare este un exercițiu intelectual uriaș, a adăugat Burke. CEO-ul a declarat că, odată ce se va stabili organismul adecvat de monitorizare a pieței cripto, va deveni mai ușor pentru analiști să învețe de la expunerea pieței și să afișeze tendințele de tip bearish / bullish.

De ce piata vorbeste mai mult de Bitcoin si Ethereum si mai putin de alte  cripto?

Discuția s-a mutat apoi la conceptul de valoare. Mai precis la intrebarea „de ce majoritatea oamenilor știu doar despre Bitcoin / Ethereum și nu despre orice altă cripto?” Burke a spus că motivul pentru care câteva monede primesc cota leului din volumul pieței, precum și interesul populației, se datorează diferitelor implementări ale tezei de protocol.

Testarea Protocoalelor este un concept în care protocoalele sunt considerate a fi regale. Asta in timp ce aplicațiile construite pe lângă acestea sunt doar o funcție fringe a protocolului. Burke consideră că acest concept de punere în aplicare a protocolului a făcut valuri printre cripto-entuziasti.

Jamie Burke a continuat și a spus utilizatorilor că o cantitate semnificativă de cripto va fi generată în universul crypto cu unele companii care încearcă să ofere token-uri sa inteleaga valoarea domeniului. El a spus că, dacă se creează protocoale specifice, având în vedere funcționalitățile piețelor de date, evoluțiile rapide vor deveni iminente.

Ce inseamna ingineria token-ului?

Unul dintre cele mai multe subiecte abordate de Burke în timpul podcast-ului a fost conceptul de inginerie token. Ce inseamna asta? E vorba de stimulare în cadrul infrastructurii de criptografie. El a explicat ingineria tokenului ca un concept în care accentul de dezvoltare se pune pe crearea unui jeton practic pe un protocol existent. Asta mai degrabă decât pe efectuarea unui blockchain complex. El a adaugat ca, daca utilizatorii sunt penalizati pentru incalcari sau comportamente frauduloase in blockchain-ul, acesta va imbunatati drastic infrastructura criptocurrency.

Aceasta, conform lui Burke, ar fi o mare oportunitate. In ce sens? Pentru a capta valoare în cadrul stratului de protocol propriu-zis, fără a forța un întreg sistem economic. El a adăugat că mai este încă ceva timp înainte ca sistemul economic token să se lanseze.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!