Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,468.36
-3.44%
2
XRP
XRP
$0.2937
-5.36%
3
Ethereum
Ethereum
$106.07
-7.13%
5
EOS
EOS
$2.230
-6.81%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.30
-9.89%
7
Litecoin
Litecoin
$30.882
-6.00%
8
TRON
TRON
$0.026881
-8.31%
9
Stellar
Stellar
$0.087910
-8.56%
11
Cardano
Cardano
$0.038541
-6.74%
13
Monero
Monero
$43.479
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2588
-6.74%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Jihan Wu, Bitmain: ICO este un balon financiar nesustenabil care se va sparge

J

Jihan Wu, fondatorul celei mai valoroase companii de cripto din lume, a spus că nu crede in ICO. Nu crede că modelul de finanțare inițială a ofertei de monede (ICO) se va dovedi a fi ceva mai mult decât o bula.

Jihan Wu, Bitmain: ICO este un balon financiar nesustenabil care se va sparge

Jihan Wu, directorul executiv al conglomeratului Bitmain, a făcut această afirmație în timpul unui interviu cu CoinGeek. El susține că așa-numitele bule ICO sunt „nesustenabile” și vor exploda în cele din urmă.

Jihan Wu despre ICO

Cred că tot ce tine de ICO este un fel de balon financiar nesustenabil. Se va sparge în cele din urmă „, a spus el. „E doar o chestiune de timp. Cred că vorbim de maxim un an sau doi. Oricum, va dispărea.”

În timp ce Wu se așteaptă ca acțiunile tradiționale să migreze în cele din urmă pe o platformă  de tip token, el a spus că actualul model ICO, prin care investitorii cumpără jetoane care pot fi reglementate ca valori mobiliare, dar, în general, drepturi, se va prăbuși în cele din urmă. Motivul? Deoarece investitorii contribuie pur și simplu la speculații că pot vinde token-urile mai târziu cu un profit.

Wu nu este singurul în privința acestei perspective ascendente față de ICO. Binance, cel mai mare schimb valutar de criptomonede din lume, a fost lansat printr-o ICO. Insă șeful de la Binance a declarat recent că firma crede că industria este într-un balon care va apărea în cele din urmă.

Bitmain despre ICO

Bitmain, după cum a raportat CCN, a utilizat profitul de 1,1 miliarde de dolari raportat în primul trimestru pentru a investi în numeroase companii de pornire și companii în industria criptocurrency, pe lângă extinderea rapidă a operațiunilor globale.

La începutul acestui an, Bitmain a condus investiția și tranzacționarea în cadrul companiei Crycle Internet Financial, cea mai recentă rundă de finanțare, care a ridicat 400 de milioane de dolari.

Apoi, Bitmain a plătit 50 de milioane de dolari pentru a achiziționa o participație de control în Opera Software AS, care a integrat un portofel nativ de criptocurrency în browserele sale web Android și PC. Compania a investit, de asemenea, în creatorul EOS Block.one și la lansarea de stocare a datelor de tip blockchain Lamba, printre altele.

BITMAIN A lansat NOI MODELE DE ROUTERE CARE POT MINA CRIPTOMONEDE

Bitmain a anunțat lansarea a două routere noi care pot fi mina in timp ce sunt conectate la internet. Momentan tehnologia pe noile routere este compatibila pentru mining de criptomonede Dash și Siacoin. Într-un tweet partajat online, compania a declarat că minerii noi, cunoscuți sub numele de Antrouter R3-DASH și Antrouter R3-SIA, vor funcționa ca niște routere cu rol de mining.

Routerele vor utiliza puterea de procesare inactivă a dispozitivelor pentru mining. Routerele sunt modele din seria de produse Bitmain R3, care include deja Routerul de Mining R3 Litecoin.

Pagina de produs a modelului Antrouter R3-DASH arată specificațiile routerului, care arată că a fost conceput pentru a sparge bariera de mining. Cu toate acestea, compania remarcă faptul că poate să alimenteze și alte monede X11. Dar nu poate garanta performanța sau eficiența modelului R3-DASH. Mai ales atunci când este utilizat pentru monede X11, altele decât DASH. „R3-DASH consumă 24,37 W de energie electrică.

Compania declară că va trimite device-urile în termen de zece zile lucrătoare după cumpărare. Plata poate fi efectuată cu card, cu bani în numerar sau cripto.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!