Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Jimmy Song: Bitcoin e mai benefic planetei decat guvernele lumii si ONG-urile

J

Jimmy Song, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori Bitcoin Core, a explicat motivul pentru care Bitcoin este mai benefic si mai util planetei. El a explicat de ce Bitcoin face mai mult bine oamenilor în comparație cu guvernele, ONG-urile și alte programe. Declaratia a fost facuta în timpul unui interviu .

Jimmy Song: Bitcoin e mai benefic planetei decat guvernele lumii si ONG-urile

Bitcoin – panaceul universal al viitorului?

Jimmy a început prin a vorbi despre sistemul fiat, susținând că mulți bani se îndreaptă către guvernul și întreprinderile mari. Aceasta, potrivit lui, se datorează faptului că acești mari oameni au acces rapid la banii supraevaluati. Dimpotrivă, Bitcoin le dă oamenilor un sentiment de proprietate asupra „propriilor lor lucruri”, deoarece permite oamenilor să se auto-suveraneze asupra propriilor lor bani. În plus, Bitcoin nu poate fi confiscat de nimeni, inclusiv de guverne.

„0amenii încep să planifice pe termen lung. Iar terenul de joc este mult mai mult decât sistemul pe care îl avem astăzi. Mai ales în beneficiul instituțiilor mari, băncilor, guvernelor, companiilor mari care pot obține rate ale dobânzii foarte scăzute și așa mai departe”.

De ce Bitcoin este solutia?

Datorita Bitcoin există o mulțime de oameni obișnuiți care au acces pe termen lung la o masa monetara digitala reala. Song crede că Bitcoin face mai mult pentru civilizație decât programele guvernamentale si ONG-urile pentru ca invata oamenii sa fie independenti de sistemele centralizate.

DAVID SCHWARTZ: XRP, BITCOIN SI ETHEREUM SUNT MAI BUNE CA ORICE SISTEM CENTRALIZAT

David Schwartz a citat, de asemenea, exemplul sistemelor bancare tradiționale și recentele întreruperi ale YouTube pentru a aborda vulnerabilitatea asociată centralizării.

El a enumerat erorile de securitate și de guvernare. Le-a numit puncte-cheie pentru a dovedi competența tehnologiei blockchain. În primul rând, a declarat că tehnologia promovează securitatea, deoarece nu are niciun punct de eșec.

Ulterior, Schwartz a explicat că sistemele susținute de blocuri nu funcționează în același mod ca și băncile tradiționale. Mai degrabă, ele permit fiecărui participant să verifice fiecare regulă de sistem personal, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele legate de încălcarea sistemului.

Potrivit lui, sistemele de blocuri sunt auto-reglementate, ceea ce înseamnă că sunt foarte fiabile chiar și în comparație cu ecosistemele mari centralizate din lume, cum ar fi YouTube.

DAVID SCHWARTZ: XRP ESTE O CRIPTOMONEDĂ DESCENTRALIZATĂ

,,Oamenii trebuie să înțeleagă câteva lucruri simple. XRP funcționează independent de compania Ripple. Este o tehnologie descentralizată deschisă. Oamenii care cumpără XRP, nu achiziționează acțiuni ale Ripple. Există o companie numită Ripple. O companie privată. Avem investitori. Pe scurt, cumpărarea XRP nu oferă dreptul de proprietate asupra Ripple. Nu oferă acces la dividende sau profituri care provin de la Ripple.

XRP este o criptomonedă utilitară. Ea este folosită pentru un scop real de afaceri. Nu are nimic în comun cu un certificat de acțiuni. Ripple utilizează XRP ca vehicul pentru trimiterea de fonduri la nivel internațional. XRP, ca model, este o criptomonedă descentralizată ca Bitcoin și Ethereum. A explicat  David SWARTZ.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!