Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,425.99
-1.59%
2
XRP
XRP
$0.2894
-3.09%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-3.42%
5
EOS
EOS
$2.224
-3.86%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.09
-3.00%
7
Litecoin
Litecoin
$30.658
-2.09%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.06%
9
Stellar
Stellar
$0.083461
-7.39%
11
Cardano
Cardano
$0.037318
-3.30%
13
Monero
Monero
$43.074
-2.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2499
-3.03%
Latest Crypto Fear & Greed Index

John McAfee acuză SEC că a blocat operațiuni de tip ICO

J

John McAfee acuză SEC că a blocat operațiuni de tip ICO. Acuzațiile vin în contextul în care în urmă cu o săptămână reprezentanți SEC spuneau că Bitcoin și Ethereum nu sunt criptocurrency care să promită stabilitate și încredere.

John McAfee acuză SEC că a blocat operațiuni de tip ICO

Din cauza acestei situații, John McAfee a spus că nu va mai promova ofertele monetare inițiale (ICO) pe contul său Twitter.

De la Twitter la ICO – John McAfee

Să nu uităm că excentricul McAfee făcea declarații controversate în urmă cu trei luni. Acesta spunea că prețul bitcoin va atinge 1 milion de dolari până în 2020. Acum a scris pe Twitter că trebuie să înceteze sprijinul public pentru ICO, datorită presiunii din partea Comisiei americane pentru valori mobiliare și burse (SEC).

„Din cauza amenințărilor SEC, nu mai lucrez cu ICO și nici nu le recomand, iar cei care promovează ICO se pot aștepta să ajungă la pușcărie. Este nedrept, dar este realitate „, a scris el.

SEC în război deschis cu zona de ICO

După cum a raportat CCN, SEC a avertizat celebritățile că ar putea face acțiuni de punere sub urmărire penală. Motivul? Vor să le oprească pe acestea de a mai promova protocoale ICO frauduloase.  SEC spune că astfel de tranzacții duc la încălcarea altor reglementări privind titlurile de valoare, inclusiv cerințele de dezvăluire pentru aprobările plătite.

McAfee, prin serviciul său consultativ ICO, susține că deja a fost taxat cu 500.000 de dolari pentru fiecare tweet și cu 100.000 de dolari pentru fiecare feedback .

„Statistic, fiecare tweet realizează venituri de peste 3 milioane de dolari pentru clienții mei.  Asta înseamnă un profit de 600%”.

McAfee vrea să fie președinte

McAfee a dezvăluit recent că intenționează să candideze la funcția de președinte în 2020. El va fi numit fie de Partidul Libertarian, sau într-un alt partid politic de creație proprie. El a încercat să obțină numirea liberală în 2016, dar a fost bătut de fostul guvernator al New Mexico, Gary Johnson, care a primit aproape 60% din voturile primare.

McAfee a terminat pe locul al doilea cu 8,9%, clasându-se chiar deasupra lui Austin Petersen. Acesta în prezent rulează campanii pentru un sediu al Senatului SUA din Missouri.

McAfee vrea să înființeze partidul Cripto

Mai multor tweet-uri le-a placut ideea de a avea un Partid Cripto ca ceva care sa îi uneasca. Unul a comentat că, deși McAfee nu a câștigat în 2016, campania va aduce o mare publicitate pieței de cripto. Un altul a sugerat că o campanie de cryptocurrency puternică a președintelui va împinge prețul lui Bitcoin peste 1 milion de dolari. Un altul a sugerat ca partidul să devină unul global, nu doar un partid american.

Un tweeter a spus că până în 2020 va avea loc un război. Un război virtua între „bănci” și comunitatea cripto. El  crede  că nu există altă persoană, pe lângă McAfee, care ar dori să candideze pentru președinte.

El își va folosi propriile fonduri

Întrebat dacă va rula cu banii proprii sau va întreba comunitatea, McAfee a răspuns că va folosi banii proprii. Un tweeter a spus că va vota pentru McAfee. Trebuei ca acesta să impună reglementări care necesită protocoale de vot bazate pe blockchain.

 

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!