Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,737.23
4.81%
2
Ethereum
Ethereum
$240.68
14.35%
3
XRP
XRP
$0.5848
54.04%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$489.34
14.10%
5
EOS
EOS
$5.869
11.16%
6
Stellar
Stellar
$0.2579
21.43%
7
Litecoin
Litecoin
$58.752
8.37%
9
Cardano
Cardano
$0.087388
16.88%
10
Monero
Monero
$119.94
6.38%
12
IOTA
IOTA
$0.5952
10.74%
13
TRON
TRON
$0.022967
11.81%
Latest Crypto Fear & Greed Index

John McAfee: Bitcoin este moneda numarul unu in procesarea platilor

J

În cadrul conferintei CoinsBank Blockchain, AMBCrypto s-a adresat lui John McAfee pentru a-și obține perspectiva asupra prețului Bitcoin [BTC] pe termen lung. McAfee a vorbit despre economia monedei și despre starea mining-ului în prezent.

John McAfee: Bitcoin este moneda numarul unu in procesarea platilor

McAFEE a FACUT O declaratie soc pe twitter despre bitcoin

John McAfee: Bitcoin este moneda numarul unu in procesarea platilor

,,1 milion de dolari este limita absolută inferioară a posibilității de preț a Bitcoin la sfârșitul lunii decembrie 2020. Mai probabil 3 milioane de dolari.”

McAfee: Bitcoin este si va fi criptomoneda icon pentru piata

El a început prin a spune că nu știa ce se va întâmpla pe termen scurt. Cu toate acestea, el a oferit un exemplu din timpul său de lucru la MGT Capital. Acest lucru a fost la scurt timp după ce s-au transformat în exploatări de cripto ca ocupație cu normă întreagă. Atunci a fost momentul cand John McAfee si-a deschis perspectivele asupra minelor de bitcoin.

De asemenea, el a vorbit despre echilibrarea celor patru variabile ale procesului de mining. Temperatura ridicata in jurul rig-urilor de mining, hashrate, dificultăți miniere legate de consumabile și consumul de energie electrică.

Cat de greu este azi sa faci mining de Bitcoin?

Dificultatea minieră a blocului Bitcoin a început încet. De ce? Pentru ca următorul bloc a fost redus la jumătate. Aceasta înseamnă că oferta de Bitcoin va fi redusă la jumătate, deoarece recompensa blocului va fi redusă de la 12,5 la 6,25 BTC.

Starea actuală a pieței ridica multe semne de intrebare, deoarece prețul pare să crească și să scadă în mod aparent cel mai aleator și mai neplanificat. Cu toate acestea, McAfee consideră că aceasta este o manipulare a pieței, menționând scăderea în Bitcoin de la 7400 dolari la 6500 dolari în 3 zile.

Starea pieței Bitcoin se află într-un „stadiu infantil”, a declarat McAfee. El a asemanat asta cu un manunchi de papura care este susceptibilă la vânt si la orice adiere. Cu toate acestea, el anticipeaza ,,un incendiu care va aranja locurile in padure”. Aici McAfee facea o paralela la multitudinea de proiecte cripto si ca e nevoie de un soc puternic ca sa ramana in picioare doar proiectele valabile.

„De ce Bitcoin este moneda numarul unu? Pentru ca matematica nu minte. Spune ce vrei, matematica nu minte. Sfârșitul anului 2020, decembrie, o sa vedem ca Bitcoin va fi acolo sus, unde ii este locul. Asta e predicția mea. Bitcoin este moneda numărul 1 pentru procesarea tranzacțiilor. ”

JOHN MCAFEE ACUZĂ SEC CĂ A BLOCAT OPERAȚIUNI DE TIP ICO

Să nu uităm că excentricul McAfee făcea declarații controversate în urmă cu trei luni. Acesta spunea că prețul bitcoin va atinge 1 milion de dolari până în 2020. Acum a scris pe Twitter că trebuie să înceteze sprijinul public pentru ICO, datorită presiunii din partea Comisiei americane pentru valori mobiliare și burse (SEC).

„Din cauza amenințărilor SEC, nu mai lucrez cu ICO și nici nu le recomand, iar cei care promovează ICO se pot aștepta să ajungă la pușcărie. Este nedrept, dar este realitate” a scris el.

SEC ÎN RĂZBOI DESCHIS CU ZONA DE ICO

SEC a avertizat celebritățile că ar putea face acțiuni de punere sub urmărire penală. Motivul? Vor să le oprească pe acestea de a mai promova protocoale ICO frauduloase.  SEC spune că astfel de tranzacții duc la încălcarea altor reglementări privind titlurile de valoare, inclusiv cerințele de dezvăluire pentru aprobările plătite.

McAfee, prin serviciul său consultativ ICO, susține că deja a fost taxat cu 500.000 de dolari pentru fiecare tweet și cu 100.000 de dolari pentru fiecare feedback .

„Statistic, fiecare tweet realizează venituri de peste 3 milioane de dolari pentru clienții mei.  Asta înseamnă un profit de 600%”.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Adaugă comentarii →

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!