Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,457.87
-2.66%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.54%
3
Ethereum
Ethereum
$105.64
-4.84%
4
EOS
EOS
$2.253
-4.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.20
-7.30%
7
Litecoin
Litecoin
$31.015
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027018
-3.06%
9
Stellar
Stellar
$0.085783
-8.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038264
-4.51%
13
Monero
Monero
$43.589
-5.14%
14
IOTA
IOTA
$0.2577
-2.21%
Latest Crypto Fear & Greed Index

JP Morgan: Tehnologia blockchain e esenţială. Datorită ei putem evita o nouă criză

J

Pang Huadong, fost vicepreședinte al departamentului de investiții din America de Nord, din cadrul JP Morgan, a făcut câteva declaraţii interesante. Acesta a spus că Tehnologia blockchain poate fi cheia pentru a evita următoarea criză financiară globală. Informaţia a fost preluată de publicaţia China Economic Times.

JP Morgan: Tehnologia blockchain e esenţială. Datorită ei putem evita o nouă criză

Tehnologia Blockchain – Soluţia salvatoare pentru a evita criza financiară?

Pang Huadong, în prezent consilier academic onorific al Institutului Asiatic Blockchain Institute, a declarat că experiența sa de la JP Morgan în timpul vârfului prăbușirii financiare din 2008 l-a determinat să creadă că Blockchain şi zona cripto ar putea fi tehnologia centrală pentru stabilirea transparenței și a încrederii în sistemul economic global.

Huadong a adăugat că, deși tehnologia este încă „într-o fază incipientă”, perspectivele sale de dezvoltare sunt „nelimitate”. El a izolat inovația de piatră de temelie a blockchain – aceea de a stabili sisteme disparate și transparente. Acestea având potențialul de a reduce radical riscurile financiare globale. Ele urmează să stabilească mecanisme de încredere la cel mai mic cost.

În timp ce politica guvernului chinez rămâne dificilă în cazul criptomonedelor descentralizate, blockchain-ul a câștigat din ce în ce mai multă forță alături de liderii din sectorul politic, academic și financiar. Chiar și președintele țării, Xi Jinping, a lăudat deschis potențialul său în cadrul unor evenimente publice.

BLOCKCHAIN – Cheia spre rezolvarea disensiunilor economice la nivel global

Doar săptămâna trecută, ziarul oficial al Ministerului Științei și Tehnologiei din China a raportat că țara va conduce un grup internațional de cercetare cu privire la standardizarea gadget-urilor şi device-urilor din zona (IoT) și tehnologiei blockchain.

Recent, directorul adjunct al Ministerului IT al Chinei a cerut țării să „unească” forțele pentru a promova blocurile ca o tehnologie „de bază” pentru noua economie digitală și a promovat relaxarea constrângerilor instituționale pentru a optimiza mediul pentru integrarea sa.

SAMSUNG anunță că acceptă tranzacții cu bani digitali

SAMSUNG anunță că acceptă tranzacții cu Bitcoin, Litecoin, XRP, ETH, Steem și Dash. Practic, dacă vrei un NOTE 8, un Samsung Edge, un Samsung VR, un Samsung GEAR, poti să plătești cu XRP, Bictoin, Litecoin sau Ethereum, printre altele.

Se presupune că adoptarea criptomonedelor de către Samsung se face în mai multe etape. Prima dintre acestea fiind implementarea sistemului criptopayment în primele trei țări baltice.

Potrivit rapoartelor, vor exista doar câteva magazine, la început, care vor accepta cripto. Acestea includ unul în Riga, situat în Letonia, unul în Tallinn, precum și câteva în Lituania – în Kaunas și Vilnius.

Până în prezent, magazinele sau Samsung nu au spus încă exact ce rezultate se așteaptă să fie. Cu toate acestea, putem presupune ca SAMSUNG va implementa aceast politica la nivel mondial in viitorul apropiat.

VIITORUL SUNA BINE POWERED BY SAMSUNG

Magazinele online partenere Samsung sunt de așteptat să înceapă să accepte cripto, iar această schimbare va veni relativ curând. Cât de curând, momentan nu se știe, deoarece Samsung nu a lansat încă date oficiale încă.

În ceea ce privește CopPay, platforma a declarat că Samsung este departe de a fi singurul care dorește să ofere clienților săi o opțiune de cripto-payment. O mulțime de alte companii lucrează în prezent pentru a face același lucru, iar Samsung e doar prima care face acest pas.

Platforma CopPay consideră că aceasta este o tendință crescătoare, care va duce în cele din urmă la digitalizarea afacerilor. Clienții vor primi un nou mod de a plăti pentru servicii și bunuri, iar acest lucru va ajunge în cele din urmă chiar la restaurante și comercianți cu amănuntul. Mai multe informaţii aici!

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!