Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,431.40
-1.98%
2
XRP
XRP
$0.2896
-3.45%
3
Ethereum
Ethereum
$104.44
-4.09%
5
EOS
EOS
$2.211
-4.68%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.67
-5.45%
7
Litecoin
Litecoin
$30.585
-2.86%
8
TRON
TRON
$0.026599
-2.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084565
-6.74%
11
Cardano
Cardano
$0.037563
-3.16%
13
Monero
Monero
$43.031
-3.26%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.55%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Justin Drake: Ethereum ar putea să scaleze prin sharding din 2020

J

Sharding, o soluție mult anticipată de scalare a criptomonedei Ethereum, ar putea fi implementată din 2020. Declarația a fost făcută de cercetătorul Fundației Ethereum, Justin Drake.

Justin Drake: Ethereum ar putea să scaleze prin sharding din 2020

Se anunță vremuri noi pentru Ethereum

Recent, cercetătorii de la Ethereum, inclusiv Drake și co-creatorul Vitalik Buterin, au discutat despre soluțiile de scalare și despre viitorul proiectului. Aceștia au subliniat obiectivele specifice și funcțiile noilor caracteristici din viitorul ethereum.

„Există o mulțime de oameni care trimit tranzacții și doresc ca aceste tranzacții să intre pe blockchain. Blockchain-ul este destul de popular și oamenii sunt destul de interesați să-l folosească încât trebuie în principiu să concureze pentru a include aceste tranzacții „.

El a recunoscut că, dacă echipa ar fi capabilă să înceapă din nou, ar putea să implementeze numeroase caracteristici care ar ajuta în mod semnificativ la scalare.

Ce înseamnă Sharding pentru Ethereum?

Termenul Sharding este preluat din sistemele de baze de date. Să presupunem că lucrați la un site web. În baza de date aveți o cantitate mare de date. Când o salvați într-o singură bază de date, nu numai că limitează timpul de accesare / căutarea de date, ci și cauzează probleme de scalabilitate. Ca urmare, site-ul devine mai lent. Deci, ce facem în astfel de cazuri?

Răspunsul este de a împărți datele (tabelul) orizontal și de a le depozita în servere de baze de date diferite. Cu alte cuvinte, Sharding pentru baza de date.

Justin Drake: Ethereum ar putea să scaleze prin sharding din 2020

Referitor la Ethereum

Sharding-ul este o modalitate eficientă de a scala sistemele de baze de date și această metodă poate fi aplicată de asemenea Ethereum. Prin acest proces se reduce timpul de tranzacționare.  În cazul ethereum, vorbim de un wallet care conține informații precum solduri curente, codul de contract inteligent și alte elemente digitalizate.

Justin Drake a descris două priorități actuale. El a vorbit despre  Casper ( protocolul Proof-of-Stake) și partajarea prin sharding, ca soluție de scalare.  Ethereum vrea astfel pe viitor să permită blockchain-ului să accepte mai mulți utilizatori și tranzacții fără a deveni aglomerat și încetinit. Inițial, initiațiva PoS și Sharding au fost dezvoltate separat. Drake a spus că acum ambele sunt combinate într-un singur design datorita partajării unei infrastructuri comune.

Echipa numește noua inițiativă „Ethereum 2.0”.  Ei descriu conceptul ca fiind un proiect foarte ambițios care va fi probabil lansat pe parcursul mai multor ani. Chiar dacă vorbim de un singur proiect, este ceva complex.

„Se așteaptă ca Casper să vină primul, posibil anul viitor, 2019”, a spus Drake. „Apoi vom avea două mari faze. Faza unu este, de fapt, stratul de date, ajungând astfel la un consens cu privire la ce date sunt și vor fi fragmentate. Faza a doua se referă la sharding, și asta din 2020.”

WAR FIELD, UN SHOOTER CARE OFERA RECOMPENSE BAZATE PE ETHEREUM GAMERILOR

Spre deosebire de CryptoKitties inofensiv, un nou shooter on-line numit WAR FIELD oferă teste mortale brutale pentru emblemele ERC20 GOLDER bazate pe Ethereum. Aceste recompense vor putea fi tranzacționate în mod liber.

Integrarea blocului în acest fel va permite oricărui jucător să își „moneze” abilitățile prin intermediul unui sistem de recompense, spun dezvoltatorii de jocuri. WAR FIELD este deja lansat în alfa, iar vânzarea tokenului GOLDER vine cu o reducere la etapa de pre-sales. Restul stirii aici.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!