Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,453.80
-2.49%
2
XRP
XRP
$0.2926
-3.55%
3
Ethereum
Ethereum
$105.85
-4.18%
5
EOS
EOS
$2.249
-4.02%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.79
-6.94%
7
Litecoin
Litecoin
$30.903
-3.23%
8
TRON
TRON
$0.026989
-2.07%
9
Stellar
Stellar
$0.085517
-7.68%
11
Cardano
Cardano
$0.038149
-3.90%
13
Monero
Monero
$43.663
-4.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Kenneth Griffin: Lumea nu are nevoie de criptomonede. Totul e o iluzie

K

Recent, în timpul unui interviu acordat CNBC, Kenneth Griffin, un investitor american și managerul al fondurilor de hedging, a declarat că lumea nu are nevoie de criptomonede, totul este o iluzie.

Kenneth Griffin: Lumea nu are nevoie de criptomonede. Totul e o iluzie

Fondatorul și CEO al Citadel, una dintre cele mai mari companii de investiții alternative din întreaga lume, a declarat că nu are măcar un singur manager în portofoliu care să-i fi sugerat vreodată că trebuie să cumpere criptomonede.

De ce refuză Kenneth Griffin criptomonedele?

În timpul Conferinței Alpha Delibering, el a declarat că a avut dezbateri cu alți oameni de afaceri cu privire la faptul că el nu a investit și nu și-a generat o piață în zona de cripto.

Kenneth Griffin spune că nu crede în criptomonede. Motivul? Totul din cauză că îi este greu să fie un furnizor de lichidități de criptomonede pentru că criptomonedele sunt digitale, sunt iluzorii.

Potrivit lui, oamenii nu înțeleg că, atunci când criptomonedele sunt puse față în față cu dolarii americani, oamenii trebuie să plătească impozite cu dolarul american la sfârșitul anului, ei nu au de ales. Nu folosesc criptomonede. Nu au unde să le folosească.

Kenneth Griffin crede că lumea nu are nevoie de criptomonede

În plus, în opinia sa, nu este nevoie de criptomonede. Lumea nu are nevoie de criptomonede. Pentru Kenneth, criptomonedele sunt doar o soluție în căutarea unei probleme. Griffin spune că suma de hype și numărul de investitori timpurii care au fost prinși cu hype-ul este destul de mare.

Griffin dorește ca generația tânără să investească în companii care definesc viitorul în loc să cumpere Bitcoin. El adaugă că companiile în care investesc ar trebui să împingă capitalul astfel încât să creeze locuri de muncă și inovații în economie, nu să promoveze iluzii digitale.

Declarațiile lui Kenneth au împărțit piața și comunitatea în zona cripto

Declarația făcută de miliardarul fondului de hedging a direcționat cripto-comunitatea. Majoritatea comunității este de părere că Kenneth a făcut declarația fără a face o cercetare adecvată cu privire la criptomonede.

În plus, ei cred că criptomonedele sunt mai bune decât monedele fiat în diverse moduri și sistemul financiar actual este mult mai greșit. Unii chiar spun că declarația făcută a fost pentru a-și spori profiturile și nu are nimic de-a face cu îmbunătățirea comunității.

OFICIAL AMERICAN: CRIPTOMONEDELE SUNT OK DOAR DACĂ VREI SĂ ASCUNZI ȘI SĂ SPELI BANI

În timpul unei mărturii, în fața Camerei Comitetului Federal al Serviciului, Jerome Powell, președintele Rezervei Federale din cadrul Băncii Centrale a Statelor Unite a spus că criptomonedele sunt utile, sunt minunate doar dacă încerci să ascuzi bani sau să speli bani.

În timpul mărturiei, a fost pus la îndoială tot ce crede el despre criptomonede. Oficialul american crede că criptarea nu este suficient de mare pentru stabilitatea financiară a tuturor piețelor monetare. El a spus că oamenii trebuie să fie conștienți că sunt persoane obișnuite să ascundă sau să spele bani.

POWELL ARE UN SCENARIU LEGAT DE VOLATILITATEA PIEȚEI CRIPTO

Powell susține că investitorii investesc pe creșterea prețurilor la active, în timp ce nu există nicio promisiune în spatele produsului. Potrivit lui, criptocurrency nu este o monedă, deoarece nu are o valoare intrinsecă. Există probleme în ceea ce privește protecția consumatorilor față de investitori. Motivul? Deoarece există un risc semnificativ de investiții asociat cu zona de cryptocurrency. El crede că tot ce ține de lumea cripto este ceva pur speculativ. Restul informatiilor aici!

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!