Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,408.88
-2.07%
2
XRP
XRP
$0.2869
-3.91%
3
Ethereum
Ethereum
$104.16
-3.56%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.08%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.92
-2.85%
7
Litecoin
Litecoin
$30.548
-2.28%
8
TRON
TRON
$0.026393
-4.89%
9
Stellar
Stellar
$0.083024
-7.72%
11
Cardano
Cardano
$0.037172
-3.74%
13
Monero
Monero
$43.041
-2.79%
14
IOTA
IOTA
$0.2508
-2.91%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Kevin Rooke: Comunitatea Ethereum are peste 250.000 de dezvoltatori

K

Potrivit lui Kevin Rooke, un cercetător în domeniul criptocurrency și YouTube, comunitatea Ethereum are deja peste 250.000 de dezvoltatori. Asta nu e tot. Tot el spune ca 94 dintre cele mai bune 100 de proiecte de blockchain s-au lansat pe lângă rețeaua Ethereum.

Kevin Rooke: Comunitatea Ethereum are peste 250.000 de dezvoltatori

„Pur și simplu nu puteți construi aplicații excelente și produse fără o bază de dezvoltator mare în spatele dvs. Dar astăzi, Ethereum are aproximativ 250.000 de dezvoltatori. Industria este încă foarte mică. Dar totusi, 250.000 este un număr șocant. Cadrul de dezvoltare Ethereum numit Truffle are deja peste 500.000 de descărcări și chiar și prin scăderea prețului din 2018, interesele pentru dezvoltare au continuat să crească „, a spus Rooke.

In acest context, cine poate concura cu Ethereum?

Marea majoritate a criptomonedelor și a token-urilor, în afară de rețelele blockchain axate pe plăți, precum Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash și Litecoin, sunt construite pe lângă protocolul Ethereum.

Chiar și Tron, cea de-a zecea cea mai mare criptocurrency pe piața mondială, cu o valoare de piață de 3,4 miliarde de dolari, este construită pe standardul ERhere20 al Ethereum (deși în prezent se află în procesul de migrare către un blockchain independent).

Pe parcursul anului trecut au apărut protocoale alternative de blockchain. Motivul? Doreau sa concureze împotriva lui Ethereum. Cum? Ele evoluau în cea mai importantă platformă de aplicații descentralizate. EOS, NEO, Cardano, Qtum și ICON au obținut o evaluare semnificativă a pieței și o prezență pe piața mondială, cu accent pe aplicații descentralizate.

EOS – se bazează tot pe rețeaua Ethereum

EOS a ridicat 4 miliarde de dolari în cea mai mare ofertă inițială de monede (ICO) din istorie, cu sprijinul Investitorul miliardar Mike Novogratz. Numai NEO, Cardano și Qtum, din primele 100 de proiecte de blocuri din lume, sunt protocoale de aplicații descentralizate. Ele sunt construite de la zero, cu o viziune reală asupra zonei de cryptocurrency.

Mainnet-ul EOS este așteptat să apară în următoarele 24-48 de ore și, în ciuda vânzării cu token-uri de mai multe miliarde de dolari, se bazează încă pe rețeaua Ethereum pentru a soluționa contractele de tip smart. Un contract de tip smart de la Ethereum este necesar pentru a dovedi fondurile primite pentru mărcile EOS, deoarece EOS are eficiența și eficacitatea protocolului Ethereum.

Rooke a subliniat că capitalul mare nu mai este suficient pentru a iniția procesul de creare a unui proiect de blockchain important pentru aplicațiile descentralizate. Potențialul lui Ethereum poate fi demonstrat numai prin protocoale Dapps de succes. In plus, dacă dezvoltatorii părăsesc protocolul Ethereum, indiferent de arhitectura și tehnologia sofisticată, rețeaua Ethereum își va pierde valoarea.

Ca atare, Rooke a remarcat că Ethereum a câștigat deja cursa pentru a deveni prima platformă de contract de tip smart pentru industria criptocurrency.

ETHEREUM înCă FACE DIFERENțA în ZONA DE CONTRACTE DE TIP SMART

Cum obțineți dezvoltatorii atunci când nu aveți pe cineva care să utilizeze platforma dvs.? Cum folosiți platforma atunci când nu aveți dezvoltatori care intenționează să construiască infrastructura de bază pentru a facilita lansarea aplicațiilor? În unele moduri, banii pot da startul procesului. Dar în ziua de azi, toată lumea are bani. Chiar si Ethereum. Si el poate anula avantajul competitiv, foarte simplu. A fost concluzia lui Rooke.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!