Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,741.26
4.68%
2
Ethereum
Ethereum
$243.59
14.89%
3
XRP
XRP
$0.5520
29.50%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$494.74
13.90%
5
EOS
EOS
$6.019
11.80%
6
Stellar
Stellar
$0.2493
13.24%
7
Litecoin
Litecoin
$60.296
10.34%
9
Cardano
Cardano
$0.086490
13.26%
10
Monero
Monero
$123.12
9.08%
12
IOTA
IOTA
$0.5989
10.66%
13
TRON
TRON
$0.024467
18.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Kim Dotcom:Investiți în Bitcoin înainte ca datoriile din SUA sa duca economia in colaps

K

Kim Dotcom îi îndeamnă pe toți să investească în aur și în bitcoin cat mai repede. Motivul?Deoarece guvernul american adaugă în fiecare an 1 miliard de dolari datoriei sale. Datorie care spune el nu va fi niciodată plătită. Asta va distruge dolarul american. Mai mult, datoria va distruge S.U.A. și va crea un colaps economic global. Bitcoin este mai sigur. A publicat Kim intr-un tweet.

Kim Dotcom:Investiți în Bitcoin înainte ca datoriile din SUA sa duca economia in colaps

Cine este KIM DOTCOM?

Kim Dotcom, nascut sub numele de Kim Schmitz la 21 ianuarie 1974, este un antreprenor și activist politic german-finlandez. Acesta locuiește in prezent în Queenstown, Noua Zeelandă. El a devenit faimos in Germania in anii 1990 ca antreprenor pe Internet.

Dotcom este fondatorul actualului serviciu de găzduire a fișierelor Megaupload (2005-2012). Anterior, a obținut notorietate în Germania ca hacker printre adolescenți. Atunci a primit o sentință cu suspendare de doi ani pentru vânzarea de date confidentiale. Date pe care le-a transferat din baza de date a operatorilor de telefonie. Încă de la închiderea Megaupload, el a fost acuzat de încălcarea drepturilor de autor și de spălarea banilor de către Departamentul de Justiție din S.U.A.

La 20 februarie 2017, o instanță din Noua Zeelandă a hotărât că Dotcom, precum și complicii sa: Mathias Ortmann, Bram van der Kolk și Carter Edwards, sa fie extrădati în SUA. Motivul? Pentru acuzațiile de fraudă legate de Megaupload. Dotcom neagă orice greșeală și a acuzat autoritățile americane că au urmărit o vendetă împotriva lui, în numele studiourilor de la Hollywood care influențează politic. În 2013, Dotcom a lansat un alt serviciu de stocare în cloud numit Mega, deși mai târziu a întrerupt toate legăturile cu serviciul respectiv.

Avertismentele lui Dotcom sunt reale?

Chiar daca Dotcom este un personaj controversat, avertismentele sale nu sunt, probabil, nefondate. Motivul? Deficitul federal a crescut cu 20% în ultimele 10 luni, potrivit unui raport recent al Biroului Bugetului Congresului, raportat de publicatia The Hill. Din 1 octombrie până în iulie, cheltuielile au depășit veniturile cu 682 miliarde dolari, ceea ce reprezintă cu 116 miliarde dolari mai mult decât aceeași perioadă pentru anul fiscal precedent.

Kim Dotcom:Investiți în Bitcoin înainte ca datoriile din SUA sa duca economia in colaps

Sursa: U.S. Government | Image Source: Wikimedia

Trump si problemele SUA

Trump a susținut că reducerile fiscale vor duce la o creștere economică mai puternică, generând mai multe venituri din impozite și reducând deficitul. În timp ce economia SUA a crescut cu 4,1% în al doilea trimestru, economiștii au observat că este necesară o creștere mai mare pentru a reduce deficitul.

Se așteaptă ca deficitul să atingă 793 miliarde de dolari la sfârșitul anului și să se apropie de o mie de miliarde de dolari în 2019. Plățile la dobânzi sunt estimate să devină cea mai rapidă creștere a cheltuielilor anuale.

Unii au fost de acord cu Dotcom și au spus că dolarul american este deja lipsit de valoare, în timp ce un alt tweeter a spus că soluția este de a elimina banca centrală a țării.

Dotcom SI RAZBOIUL CU AUTORITATILE DIN SUA

Dotcom continuă lupta cu guvernul S.U.A. În 2012, Dotcom a fost inculpat de un juriu din S.U.A. Acuzatiile au avut in vedere site-ul Megaupload. FBI-ul a închis site-ul și a ordonat un raid la locuinta lui Dotcom. L-a acuzat de încălcarea drepturilor de autor si de spălarea banilor . Dotcom a luptat împotriva extrădării în S.U.A. din Noua Zeelandă.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!