Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,426.14
1.15%
2
Ethereum
Ethereum
$211.01
0.21%
3
XRP
XRP
$0.3264
1.07%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$429.91
-1.03%
5
EOS
EOS
$5.249
2.94%
6
Stellar
Stellar
$0.2079
0.17%
7
Litecoin
Litecoin
$54.432
0.35%
9
Cardano
Cardano
$0.072976
5.95%
10
Monero
Monero
$111.46
-0.73%
12
IOTA
IOTA
$0.5337
0.17%
13
TRON
TRON
$0.019838
1.95%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ledger a vândut un milion de wallet-ur în 2017. Samsung și Google interesate

L

Ledger, producătorul și dezvoltatorul portofelului de hardware cripto, a vândut mai mult de 1 milion de wallet-uri în 2017. Compania a înregistrat un profit de 29 milioane de dolari. Într-un interviu acordat Forbes, președintele Ledger, Pascal Gauthier, a declarat că lipsa unor platforme sigure pe care utilizatorii le pot utiliza pentru a semna tranzacții pe blocul public immutabil a determinat creșterea cererii de portofele Ledger.

Ledger a vândut un milion de wallet-ur în 2017. Samsung și Google interesate

DE CE AI NEVOIE DE UN WALLET?

Blocurile în sine sunt sigure, dar semnarea blocului este un defect. Dacă pierdeți cheia privată, nu există nici o bancă care să aibă grijă de bunurile dvs. sau nici o modalitate de a le recupera „, a declarat Gauthier pentru Forbes.

La începutul anului 2018, Ledger a câștigat 75 milioane de dolari, condusă de investitorul în tehnologii în stadiu incipient, miliardarul Tim Draper și fondurile Draper Venture Network.

Runda de finanțare Seria B a lui Ledger a fost un impuls semnificativ din runda anterioară de finanțare Seria A care a închis o investiție de 7 milioane de dolari. După ce a înregistrat un profit anul trecut cu rezultate financiare impresionante, Ledger este pregătit să ridice încă o finanțare în valoare de cateva milioane de dolari în acest an.

Giganti precum Samsung, Google sau Siemens vor sa investeasca in Ledger

Deja, unele dintre cele mai mari conglomerate de tehnologie din lume, cum ar fi Samsung, Siemens și grupul de companii Google, au vizionat datele financiare ale Ledger, cu interesul de a investi în companie, a arătat Forbes.

Runda anterioară de finanțare Seria B a Ledger a fost utilizată. Fodurile s-au folosit pentru a îmbunătăți infrastructura. Ledger a creat produse destinate comercianților cu amănuntul și investitorilor individuali.

În viitor, Gauthier a spus că compania se va concentra pe livrarea de produse pentru investitorii instituționali la scară largă, a căror intrare în sectorul criptocurrency este considerată a fi iminentă în primul rând datorită debutului Coinbase Custody.

În prezent, majoritatea investitorilor de mari dimensiuni care dețin Bitcoin folosesc sistemele de seifuri ale Xapo și Coinbase pentru a-și păstra fondurile. Dar, solicitarea de seifuri pentru a deține cantități masive de bitcoin încă necesită investitori să aibă încredere în operatorii de la seif.

Viziunea lui Ledger pe termen lung este de a permite unui ecosistem sa lase instituțiilor mari să organizeze criptocurrente ca bitcoin, eter și tokenuri fără a se baza pe furnizorii de servicii terțe.

Cum vede ownerul viitorul companiei

„Aveți nevoie de o soluție Ledger Nano S pentru instituții? Perfect. Vorbim de produse care sunt făcute pentru instituții financiare mari și mici”, a explicat Gauthier.

El a subliniat că clienții sunt „așteptați” în biroul lui Ledger din Franța pentru a cumpăra Ledger Vault.

Creșterea cererii pentru portofelele hardware este ascendenta. În 2018, sectorul criptocurrency a văzut patru atacuri majore de hacking. Vorbim de atacuri suferite de Coincheck, Bithumb și Coinrail. Toate sunt schimburi mari de cripto pe piața japoneză și cripto-coreeană.

De exemplu, Coincheck a experimentat un atac de hacking de 500 milioane dolari. Motivul? Se pare ca din cauza unei erori simple în decizia companiei. Mai exact? Decizia de a-și stoca toate fondurile în NEM într-un portofel fierbinte.

Care este scopul? Scopul fundamental al criptomonedelor ca rețele financiare peer-to-peer descentralizate este de a oferi permisiune. De a permite oricărei persoane aflate într-un blockchain public să trimită și să primească informații în mod sigur. Totul într-un mod plin de încredere.

Creșterea cererii pentru portofelele hardware, cum ar fi Ledger Nano S și Ledger Vault, demonstrează o creștere a gradului de conștientizare. Atat investitorii si utilizatorii  sunt interesari cu privire la criptare. Si la importanța platformelor de securitate și non-custodie.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Ledger a vândut un milion de wallet-ur în 2017. Samsung și Google interesate

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!