Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Ledgerul XRP depaseste protocolul Swift in Orientul Mijlociu

L

Tehnologia Blockchain și umbrela aferenta cunoscută sub numele de DLT au fost citate ca fiind cele mai revoluționare creații din ultima vreme. Acestea au apărut ca tehnologii inovatoare, o strategie folosită de Ripple pentru un efect mai mare in cadrul parteneriatelor bancare pentru operarea platilor transfrontaliere.

Ledgerul XRP depaseste protocolul Swift in Orientul Mijlociu

XRP si suprematia in Orientul Mijlociu

Dilip Rao, directorul global al Ripple pentru inovarea în domeniul infrastructurii, a apărut într-o discuție de grup la summitul economic global islamic, în care a vorbit despre inovația în spațiul tehnologic financiar. De asemenea, el și-a exprimat opinia cu privire la SWIFT, responsabilul existent în plățile transfrontaliere și cei mai mari concurenți ai Ripple.

Rao a afirmat că o mulțime de „europeni și americani” încă „iubesc și tintesc spre sistemele lor moștenite cu care s-au obisnuit. Din aces motiv nu renunță la ele. Cu toate acestea, în Orientul Mijlociu, el a declarat că a observat o „aspirație” față de inovare.

,,Aici exista o piata cu potential imens pentru inovare in zona DLT si implicit pentru dezvoltarea Ledger-ului XRP,,

XRP si perspective pentru 2019

Întrebat despre starea generală a pieței cripto și despre motivele pentru care piata inca stagneaza sau inregistreaza mai degraba scaderi decat cresteri, Dilip Rao a vorbit despre volatilitate.

Trebuie să cream intai piata. E ca si cand ne-am astepta ca oamenii sa cumpere fructe si legume de pe strada. Trebuie sa amenajam spatii pentru tranzactii cu cripto. In prezent avem 150-200 de schimburi în întreaga lume care comercializează XRP. Multe dintre ele sunt, după cum spui, foarte slab tranzacționate de către persoane și inca nu s-a ajuns la gradul de utilizare pe care îl urmărim „.

Utilizarea XRP, care este urmărită de Ripple, reprezintă un avantaj financiar pentru depășirea deficitului de lichiditate. Rao a spus că se face progrese. El a vorbit, de asemenea, despre investitorii instituționali.

Executivul a menționat, de asemenea, că aceasta a fost singura regiune din lume în care SWIFT nu are niciun fan. El a declarat că regiunea a recunoscut că nu era nevoie să se bazeze pe o arhitectură centralizată.

DESPRE XRP SI VALOAREA LUI INTRINSECA

XRP este în prezent ideal ca si criptomoneda, deoarece valoarea sa este nominală în comparație cu alte monede cu un nivel scăzut de aprovizionare. WietseWind a creat conceptul utilizând o tehnică de dezvoltare bazată pe API. În cazul lui Reddit, acesta funcționa perfect și s-a confruntat cu o problemă foarte mică, atâta timp cât folosirea vârfului se conforma etichetei sub-reddit.

Acest succes i-a inspirat să încerce să scrie unul pentru Twitter. Twitter s-a dovedit a fi mai dificil, dar Wietse a perseverat, a rezistat problemelor cu dezactivarea cheii API și a depășit chiar și un blocaj complet de pe Twitter. Când a fost complet blocat de pe Twitter, a fost nevoie de o presiune colectivă din partea comunității XRP pentru a-și restabili contul. Și acum este greu de imaginat comunitatea Twitter XRP care funcționează fără XRP Tip Bot.

Discuția s-a dus spre o altă platformă social media care folosește o interfața familială. Wietse si-a dat seama cum să ruleze un XRP Tip Bot pentru acea platformă. În total, XRP Tip Bot servește trei platforme sociale media.

Coil, un startup din Silicon Valley finanțat de inițiativa Xpring a Ripple și condus de Stefan Thomas, a luat notă de cât de popular a devenit XRP Tip Bot și a decis să colaboreze cu Wietse la integrarea noii platforme pentru monetizarea web-ului. Ei l-au ajutat pe Wietse să creeze un „indicator de plată” implicit pentru fiecare cont XRP Tip Bot.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!