Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,468.36
-3.44%
2
XRP
XRP
$0.2937
-5.36%
3
Ethereum
Ethereum
$106.07
-7.13%
5
EOS
EOS
$2.230
-6.81%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.30
-9.89%
7
Litecoin
Litecoin
$30.882
-6.00%
8
TRON
TRON
$0.026881
-8.31%
9
Stellar
Stellar
$0.087910
-8.56%
11
Cardano
Cardano
$0.038541
-6.74%
13
Monero
Monero
$43.479
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2588
-6.74%
Latest Crypto Fear & Greed Index

LG vrea sa investeasca in Blockchain, Inteligenta Artificiala si IoT

L

LG CNS, o filială a conglomeratului multinațional sud-coreean LG Corporation, a anunțat planul de a-și consolida ofertele de întreprinderi în șapte domenii cheie, cum ar fi blockchain,  Inteligenta Artificiala si Internet of Things. Informatia apare mentionata in cadrul unui comunicat oficial publicat pe 22 august in presa sud-coreeana.

LG vrea sa investeasca in Blockchain, Inteligenta Artificiala si IoT

LG interesata de blockchain. Ne putem astepta la smartphone-uri compatibile cu aceasta tehnologie?

LG CNS intenționează să lanseze noi branduri „strategice” pentru fiecare dintre cele șapte platforme ale noilor tehnologii dezvoltate. Vorbesc aici de blockchain, inteligență artificială (AI), internet of Things (IoT), smart city si smart factory. Motivul? Pentru a promova „a patra revoluție industrială” cu portofoliul său de întreprinderi.

Branding-urile lansate, cu modele similare, dar cu nume diferite, fac parte din obiectivul LG CNS. De ce? Pentru de a dezvolta transformarea digitala eficienta a afacerii clientilor. Cum? Prin furnizarea tehnologiei de baza a celei de-a patra revolutii industriale ca o platforma AI in care clientii pot avea incredere.

Afacerea tehnică de afaceri ZDnet a raportat că LG CNS are, de asemenea, planuri de lansare a unei platforme cloud până la sfârșitul anului 2018.

Platforma de blocare a platformei LG, Monachain, a fost lansată în luna mai a acestui an cu intenția de a oferi clienților „un nou tip de identificare, un identificator descentralizat (DID), care poate fi folosit pentru identificarea personală și plățile online prin intermediul dispozitivelor inteligente”.

„Branding-ul strategic” al platformei de blockchain – pe care comunicatul de presă îl descrie ca o combinație de „știință, filosofie și artă, opera monumentală a lui Leonardo Da Vinci, cum ar fi Mona Lisa” – va ajuta platforma să ofere cele trei servicii de bază. „Certificarea digitală, moneda comunității digitale și managementul lanțului de aprovizionare digitală”.

În iunie, filiala taiwaneză a Microsoft a încheiat un parteneriat cu compania de investiții tehnologice China Technology Binary Sale și Cloud High pentru a crea o platformă pentru dezvoltarea blockchain-urilor. În iulie, consorțiul tech blockchain R3 a anunțat că a lansat o nouă „versiune” a platformei sale de blocuri destinată în mod special întreprinderilor.

APPLE INTERESAT DE CRIPTO? WOZNIAK SUSTINE UN STARTUP DIN ZONA BLOCKCHAIN

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a anunțat că este interesat sa investeasca in startup-ul Equi Capital. Wozniak, cunoscut pentru pasiunea sa fata de Bitcoin, a spus că este prima dată când a lucrat cu o companie din zona de blockchain în cariera sa. Am fost si sunt uimit de tehnologia din spatele criptocurrency.

Equi își propune să acționeze ca o firmă de investiții, a spus Wozniak. Potrivit paginii de  Twitter, Equi speră să ajute atât investitorii comerciali, cât și cei profesioniști să cumpere capitaluri proprii în companii în efortul de a înlocui firmele tradiționale de investiții.

Wozniak nu a oferit detalii cu privire la rolul său la lansare. El a indicat faptul că societatea se poate înregistra în Malta, care a lucrat pentru a dezvolta un mediu de reglementare prietenos care să vizeze atragerea firmelor în spațiul blockchain și criptocurrency.

Am întâlnit oameni care lucrează în afaceri imobiliare. Oameni care lucreaza in tipuri de sisteme Uber. Oameni activi implicati in tot ceea ce avem în viața noastră, în special în ceea ce privesc tranzacțiile. Vânzările cu amănuntul, vânzările de mașini, fabricarea de bunuri. Vorbim de aplicații Bitcoin și toate au valoare. ”

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!