Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.11
-3.79%
2
XRP
XRP
$0.2928
-5.74%
3
Ethereum
Ethereum
$105.30
-8.21%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.34%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.69
-10.63%
7
Litecoin
Litecoin
$30.752
-6.83%
8
TRON
TRON
$0.026187
-10.71%
9
Stellar
Stellar
$0.087493
-9.26%
11
Cardano
Cardano
$0.038448
-7.19%
13
Monero
Monero
$43.311
-6.57%
14
IOTA
IOTA
$0.2566
-7.88%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Litecoin Core V16.2 este cel mai important update pentru Litecoin

L

A fost lansată o nouă versiune a Litecoin numită Litecoin Core v0.16.2. Informatia a fost anunțată pe blogul oficial Medium pentru criptocurrency. Versiunea conține elemente de îmbunătățire cu caracteristici adăugate, bugfix-uri multiple și îmbunătățirea performanței și multe altele. Actualizarea a fost, de asemenea, postată pe Twitter.

Litecoin Core V16.2 este cel mai important update pentru Litecoin

Noul Litecoin si perspective de viitor

Postarea blogului a subliniat, de asemenea, câteva modificări semnificative făcute în această versiune, legate de compatibilitate, dimensiunea blocului minerilor și altele asemănătoare. Ulterior, a emis avertismente cu privire la o posibilitate de bug-uri, în ciuda testelor grele efectuate de versiune.

În prezent, Litecoin Core este compatibil cu un număr de sisteme de operare, cum ar fi macOS 10.8+, Kernel Linux, Windows Vista și versiuni ulterioare. Cu toate acestea, postul a declarat că Windows XP nu este inclus pe listă. În afară de sistemele testate, LTC poate funcționa și pe sistemele asemănătoare Unix, dar nu este garantat să facă acest lucru din cauza testelor rare pe ele.

Litecoin Core si blockmaxsize

O altă modificare interesantă a lansării este eliminarea mărimii blocului minerilor. În versiunea 0.15.1 a Litecoin Core, minerii au depreciat opțiunea cunoscută sub denumirea de „blockmaxsize” pentru a limita dimensiunile blocurilor. În această versiune, caracteristica a fost eliminată. Cu toate acestea, opțiunea va oferi minerilor libertatea de a limita greutatea blocului.

Recent, Charlie Lee, fondatorul Litecoin, a postat un sondaj Twitter pentru adepții săi, în care intenționa să găsească cea mai populară alegere pentru integrarea protocolului de confidențialitate, în rândul comunității LTC. Aici a oferit comunității patru opțiuni: Tranzacții confidențiale, ZK-Snarks / ZK-Starks, MimbleWimble, fără intimitate. Majoritatea voturilor au fost alocate tranzacției confidențiale.

In aceasta saptamana, reteaua Litecoin a primit si suportul Casa LN Node, care a contribuit la reteaua LTC Lightning. Suportul va fi adăugat pe Nodul Casa Lightning în ultima parte a anului 2018.

YAHOO FINANCE A INTEGRAT BITCOIN, ETHEREUM SI LITECOIN TRADING

BTC continuă să tranzacționeze în apropierea punctului de preț de 6.400 de dolari, potrivit indicelui prețului Bitcoin al Cointelegraph, după ce a rupt pragul de 7.000 de dolari pe 28 august. Yahoo Finance a luat o decizie strategica importanta si a decis sa integreze in platforma informatii despre Bitcoin, Ethereum si Litecoin.

ETH tranzacționează în jur de 217 USD la ora presei, în scădere cu 1,36% în ultimele 24 de ore, observând schimbări nesemnificative ale prețului pe zi. Ieri, 28 august, ETH a inregistrat prima crestere majora a performantei preturilor, dupa ce saptamana trecuta a ajuns la o scadere intre 270-280 de dolari.

LTC tranzacționează în prezent în jur de 55 USD, în scădere cu 1,74% în aceeași zi, potrivit CoinMarketCap. Capitalul total de piață al Altcoin este de aproape 3.6 miliarde dolari, în timp ce volumul de tranzacționare în ultimele 24 de ore a totalizat în jur de 222 milioane dolari.

În luna martie, gigantul japonez Yahoo a anunțat că va deschide un schimb de cripto. Yahoo Japan urma să cumpere 40% din BitARG Exchange Tokyo în aprilie. Si să trimită imediat directori pentru a pune bazele unui schimb.

 

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!