Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.49
-3.69%
2
XRP
XRP
$0.2892
-7.02%
3
Ethereum
Ethereum
$104.76
-8.94%
5
EOS
EOS
$2.223
-7.16%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.41
-10.86%
7
Litecoin
Litecoin
$30.754
-6.53%
8
TRON
TRON
$0.026472
-9.06%
9
Stellar
Stellar
$0.087199
-10.24%
11
Cardano
Cardano
$0.038012
-8.40%
13
Monero
Monero
$43.530
-5.44%
14
IOTA
IOTA
$0.2512
-9.41%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Litecoin [LTC] poate fi acum gestionat și accesat direct pe Facebook prin Lite.IM

L

Lite.IM, un wallet Litecoin pentru SMS și Telegram, a adăugat acum Facebook messenger la lista sa tot mai mare de platforme suportate și interconectate. Utilizatorii cu un cont existent își pot importa portofelul existent prin simpla conectare, în timp ce utilizatorii Facebook pot trimite, gestiona și investi în direct, ușor și sigur, criptomoneda Litecoin.

Litecoin [LTC] poate fi acum gestionat și accesat direct pe Facebook prin Lite.IM

Viitorul suna bine

Michael Rodriguez, CTO-ul Lite.IM, a vorbit despre lansarea Lite.IM pe Facebook messenger la summit-ul Litecoin din San Francisco anul acesta. Rodriguez a spus:
„Este destul de important faptul ca prima criptomoneda pe Facebook este Litecoin, iar acest lucru deschide usa catre o baza de utilizatori de aproximativ 2 milioane de oameni din intreaga lume. Este, de asemenea, începutul pentru noi, deoarece avem planuri mari”

Rodriguez a confirmat că au luat o securitate suplimentară, astfel încât terții să nu aibă acces la parolele utilizatorilor. El a spus că agenda principală este de a aduce Litecoin oamenilor.

Rodriguez a adăugat:

„Ecosistemul nostru permite împuternicirea bancară în întreaga lume, conectând toate rețelele, inclusiv numere de telefon prin SMS și în curând USSD, și persoanelor cu acces restrâns la internet sau tehnologie”.

Litecoin – o criptomoneda conectata

Conectarea indivizilor din țările mai sarace la platforma lor de alegere face mai ușoară trimiterea de Litecoin, a spus el. Lite.IM intenționează să acorde în curând facturi, ceea ce va facilita acceptarea plăților pentru comercianți. Lite.IM este primul portofel crypto care va fi introdus pe Facebook messenger, care a fost implementat după aprobarea de la autoritățile Facebook.

Republica Zulu, compania din spatele Lite.IM, și-a exprimat intenția de a sprijini platformele sociale media. Zulu împinge în mod proactiv adoptarea Litecoin, în loc să aștepte ca utilizatorii să părăsească platforme pe care le cunosc.

Lite.IM nu controlează cheile private ale utilizatorilor, oferindu-le astfel utilizatorului un control deplin asupra propriilor fonduri. Acest lucru conduce la beneficiile combinate ale unei platforme centralizate, cum ar fi interoperabilitatea, împreună cu un portofel centrat pe utilizator.

LITECOIN CORE V16.2 ESTE CEL MAI IMPORTANT UPDATE PENTRU LITECOIN

În prezent, Litecoin Core este compatibil cu un număr de sisteme de operare, cum ar fi macOS 10.8+, Kernel Linux, Windows Vista și versiuni ulterioare. Cu toate acestea, postul a declarat că Windows XP nu este inclus pe listă. În afară de sistemele testate, LTC poate funcționa și pe sistemele asemănătoare Unix, dar nu este garantat să facă acest lucru din cauza testelor rare pe ele.

LITECOIN CORE SI BLOCKMAXSIZE

O altă modificare interesantă a lansării este eliminarea mărimii blocului minerilor. În versiunea 0.15.1 a Litecoin Core, minerii au depreciat opțiunea cunoscută sub denumirea de „blockmaxsize” pentru a limita dimensiunile blocurilor. În această versiune, caracteristica a fost eliminată. Cu toate acestea, opțiunea va oferi minerilor libertatea de a limita greutatea blocului.

Recent, Charlie Lee, fondatorul Litecoin, a postat un sondaj Twitter pentru adepții săi, în care intenționa să găsească cea mai populară alegere pentru integrarea protocolului de confidențialitate, în rândul comunității LTC. Aici a oferit comunității patru opțiuni: Tranzacții confidențiale, ZK-Snarks / ZK-Starks, MimbleWimble, fără intimitate. Majoritatea voturilor au fost alocate tranzacției confidențiale.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!