Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,470.38
-3.32%
2
XRP
XRP
$0.2949
-4.94%
3
Ethereum
Ethereum
$107.02
-6.15%
5
EOS
EOS
$2.242
-6.15%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.78
-9.37%
7
Litecoin
Litecoin
$31.106
-5.16%
8
TRON
TRON
$0.026997
-7.90%
9
Stellar
Stellar
$0.088187
-8.20%
11
Cardano
Cardano
$0.038687
-6.28%
13
Monero
Monero
$43.662
-6.18%
14
IOTA
IOTA
$0.2595
-6.13%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Lou Kerner, CryptoOracle: Bitcoin poate inlocui cu succes aurul

L

Lou Kerner, un oficial al companiei de dezvoltare CryptoOracle, a declarat că Bitcoin va ocupa într-o zi aceeași poziție pe care o deține aurul in prezent. Declaratia a fost facuta într-un interviu. Kerner a declarat că, la fel ca toate produsele noi, Bitcoin doar trece prin tranzițiile inițiale, după care va deveni un loc de substituție puternic.

Lou Kerner, CryptoOracle: Bitcoin poate inlocui cu succes aurul

Bitcoin vs. AUR

Kerner a declarat că Bitcoin ca produs este mult mai funcțional decât aurul. Această declarație poate fi susținută de rapoarte care arată că Bitcoin, precum și alte criptomonede mari, au atacat cu succes multe piețe principale care includ zona de retail si servicii.

Kerner a mai spus că banii fiat ies din sfera Bitcoin, o etichetă care a fost dată criptomonedelor din cauza volatilității și prezențelor de pe piața financiară. Oficialul a extrapolat observațiile sale din situația de pe teren pe piața financiară, care a arătat o creștere fără precedent a deținătorilor de Bitcoin, in ciuda crack-ului din ultima perioada.

El a adaugat ca acele cresteri si minusuri de preturi pentru Bitcoin pot fi atribuite faptului ca pietele nu stiu cum sa evalueze activele noi. Kerner a adăugat, de asemenea, declarația anterioară a lui Brian Kelly despre Bitcoin, în care a afirmat că Kelly a avut un impuls pe piața cripto și că dividendele de preț vor deveni aparente în curând.

Brian Kelly despre Bitcoin

Brian Kelly a facut un anunț recent despre InterContinental Exchange, compania mamă a Bursei de Valori din New York. Atunci aceasta declara că vor lansa o companie numită Bakkt. Compania va oferi o piață reglementată federal pentru activele digitale într-o mișcare pentru a se adapta la nivel larg criptomonedele.

De asemenea, ofițerii financiari au afirmat că Bitcoin pare să se afle în zona de tranzit intre 6000 și 7500 de dolari. Bart Smith, șeful Asset Digital de la Grupul Internațional Susquehanna, a vorbit mai devreme despre prețul monedei și al catalizatorilor pentru creștere.

DRAPER: BITCOIN VA AJUNGE LA 240.000 DE DOLARI PANA IN 2022 CU AJUTORUL MOBILULUI

Timothy Cook Draper s-a născut la 11 iunie 1958. El este un investitor american de capital de risc, iar în 1985, fondatorul firmei care va deveni Draper Fisher Jurvetson . De asemenea, a fondat Draper Associates și Draper University.  El a cheltuit peste 5 milioane de dolari pentru a impulsiona o inițiativă de vot. Practic si-a dorit sa împarta California în șase state mai mici. A întrunit pragul de semnătură. Dar a fost eliminat de la vot printr-o decizie a Curții Supreme din California.

CUM VEDE DRAPER EVOLUTIA BITCOIN?

,,Generarea de Bitcoins se numește „minerit”, deoarece, ca aurul minier, există doar un număr determinat de Bitcoins care pot fi create vreodată. Unii spun ca ar fi vorba de 21 de milioane.  Asta inseamna ca daca am invata sa facem asta cu ajutorul smartphone-urilor, aceasta cantitate ar fi descoperita si Bitcoin-ul care ramane va fi din ce in ce mai scump.”

Prima incercare a facut-o Electroneum care a testat ideea de a mina prin smartphone. Au lăsat utilizatorilor să descarce o aplicație pentru a-și mina moneda. Acum, o echipa din Hong-Kong aduce o alta tehnologie numita Module. Module și-a început vânzarea prealabilă cu 7% din bonusuri. Token-ul Module este o monedă de utilitate, nu o garanție, conform protocolului sau.

Module vine cu un nou algoritm de minin. Prin asta face posibilă câștigarea recompenselor prin împrumutul de spațiu pe mai multe dispozitive. Fie că este vorba de un smartphone sau de o tableta sau desktop. „Pe măsură ce capacitatea de stocare a dispozitivelor progresează și se extinde, se poate aștepta ca diversele servicii oferite să se extindă. Avem deja telefoane cu op procesoare, cu 8 nuclee concrete, cu memorie de 128 GB, cu placi grafice dedicate”.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!