Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.77
-2.00%
2
XRP
XRP
$0.2895
-3.42%
3
Ethereum
Ethereum
$104.33
-4.08%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.96
-4.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.631
-2.60%
8
TRON
TRON
$0.026454
-2.93%
9
Stellar
Stellar
$0.084168
-7.03%
11
Cardano
Cardano
$0.037389
-3.59%
13
Monero
Monero
$43.002
-3.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Mai multe firme din Tailanda vor să lanseze o platformă de exchange pentru cripto

M

Asociația firmelor de valori mobiliare din Thailanda și-a planificat să lansez o platformă de exchange pentru zona de cripto. Motivul? Totul pe fondul interesului în creștere al comerțului cu amănuntul și instituțional în zona de cryptocurrency.

Mai multe firme din Tailanda vor să lanseze o platformă de exchange pentru cripto

Tailanda se deschide mai mult către zona de blockchain și cryptocurrency

Asociația Societăților de Valori Mobiliare (ASCO) – organismul colectiv reprezentând firmele de valori mobiliare din Thailanda – explorează posibilitatea înființării unei platforme comune de exchange pentru criptomonede. Informația a fost confirmată de către Bangkok Post. Publicația a prezentat recent un raport.

Un grup de firme de valori mobiliare sunt în proces de depunere în comun a unei cereri de licență de tip crypto exchange de la autoritățile de reglementare pentru a reduce costurile de operare și pentru a colabora la schimbul de informații. Informația a fost dezvăluită de președintele ASCO, Pattera Dilokrungthirapop.

În special, a adăugat că „multe companii de valori mobiliare” și-au exprimat interesul de a intra în sectorul criptocurrency pentru a opera pe zona (ICO) și zona de  crypto-exchange.  Sunt și companii interesate să devină brokeri și comercianți în comerțul cu active digitale.

Discuții pe tema zonei de cryptocurrency

În timp ce o licență de afaceri pentru valori mobiliare permite firmelor din industrie să atingă zona de brokeraj, lipsa unui sistem de conservare sau de custodie a investitorilor, separat de proprietățile proprii ale firmei, le-a determinat pe acestea să se orienteze către zona de blockchain.

Aceste firme tradiționale de valori mobiliare sunt mai atrăgătoare. În raport cu ce? Cu noii operatori de schimb valutar pentru investitorii cripto. A explicat Dilokrungthirapop, exprimând încrederea că „investitorii vor prefera tranzacționarea pe noul mediu. Vorbim aici de două idei.

Putem face paralele între tranzacționarea titlurilor de valoare și tranzacționarea activelor digitale. „Investitorii pot avea încredere în sistemul nostru de tranzacționare, care a asigurat păstrarea activelor„. Declarația a fost făcută de președintele Asociației  către Bangkok Post.

NOUA PLATFORMĂ VA RESPECTA RECOMANDĂRILE SEC

Mai mult, președintele a confirmat, de asemenea, că asociația se va consulta cu Comisia pentru valori mobiliare și de burse (Securities and Exchange Commission – SEC) privind „posibilitatea de a permite companiilor de valori mobiliare să ofere mai multe servicii într-o incursiune în creștere în afacerea criptocurrency.

Aceste evoluții demne de urmat urmăresc rapid aprobarea legislativă din Tailanda a proiectelor de stabilire a unui cadru de reglementare și a liniilor directoare privind taxele pentru criptomonede.

Acestea vor intra în vigoare în luna iulie, după un proces care a început în martie. Noile norme mandatează toate companiile de cripto. Aici vorbim de emitenții ICO, brokerii și dealerii. Inclusiv operatorii de schimb digital. Toți vor trebui să se înregistreze și să obțină aprobarea de la SEC.

BITCOIN crește în popularitate în Filipine

Coins.ph s-a extins în Malaezia și Thailanda în calitate de Coins.th și Coins.my.  A primit o investiție de 10 milioane USD de la Naspers. Naspers este un gigant de internet cu sediul în Africa de Sud.

Cu mai mult de un milion de utilizatori numai în aplicația Android, Coins.ph a devenit, de asemenea, o aplicație de top în Filipine în top 10. Ea a  depășit rata de creștere a platformelor financiare și a altor aplicații fintech.

În cooperare cu companiile locale de remitențe și instituțiile financiare, Coins.ph a creat, de asemenea, o infrastructură care permite oricărei persoane din țară să efectueze orice operațiune cu active digitale.

Pe platformă, utilizatorii pot retrage fonduri de la Bitcoin, Bitcoin Cash și Ethereum la orice bancă internă. Ei pot plăti facturi de carduri de credit. Sau pot plăti facturi de utilități. Sau pot obține un card de debit numit Beep Card folosind Bitcoin. Știrea completă aici!

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!