Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,414.97
0.93%
2
Ethereum
Ethereum
$209.62
-0.84%
3
XRP
XRP
$0.3251
-0.20%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$426.75
-2.03%
5
EOS
EOS
$5.221
1.97%
6
Stellar
Stellar
$0.2064
-0.76%
7
Litecoin
Litecoin
$54.170
-0.33%
9
Cardano
Cardano
$0.072517
4.98%
10
Monero
Monero
$111.70
-0.31%
12
IOTA
IOTA
$0.5314
-0.53%
13
TRON
TRON
$0.019791
1.01%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Malta vrea să devină o ,,insulă paradis pentru zona de blockchain”

M

Malta înregistrează progrese rapide în ceea ce privește stabilirea ei drept cel mai prietenos stat din jurisdicția mondială pentru firmele din zona de cryptocurrency.

Malta vrea să devină o ,,insulă paradis pentru zona de blockchain''

În cadrul unei conferințe de presă, primul ministru al Republicii Malta, Joseph Muscat, a confirmat că parlamentul va favoriza și aproba activități din zona de criptare, destinate să cuprindă sectorul blockchain.

MALTA vrea să fie un stindard în zona de cryptocurrency

„Aceasta este ultima etapă a legislației care va pune Malta pe harta internațională pentru blockchain și cryptocurrency. Există un consens politic cu privire la această foaie de parcurs și anticipăm că acest domeniu va fi pilonul creșterii noastre economice în următorii 4-5 ani „.

Totul vine la o săptămână după ce parlamentul maltez a adoptat cea de a doua lectură a trei proiecte de lege care reglementează reglementarea ofertelor inițiale de monede (ICO). Tot atunci s-a adoptat un pachet de legi orientate către operatorii de schimb de criptomonede. Totul încearcă să stabilească că statul Malta este lider în zona de reglementare a criptocurrency.

În primul rând, Malta a pus bazele de a deveni o „insulă de tip blockchain”, cu o strategie națională introdusă în mai 2017.

Povestea insulei MALTA a început în 2017

Trebuie să fim pe prima linie în îmbrățișarea blockchain-ului și a Bitcoin. Trebuie să fim cei pe care ceilalți îl vor copia”, a spus premierul Joseph Muscat. În altă ordine de idei să nu uităm că Binance – cel mai mare schimb valutar de criptomonede – și-a relocat sediul în Malta mai devreme în martie.

OKEx, cel de-al doilea cel mai mare schimb valutar mondial, după volumul tranzacțiilor după Binance, a devenit cel de-al doilea operator de schimb valutar pentru a stabili o prezență în Malta.

În ciuda statutului său de cel mai mare schimb de criptomonede din Polonia, BitBay a suspendat operațiunile după ce băncile naționale au refuzat să ofere servicii bancare înainte de a anunța transferul către Malta.

BINANCE RAPORTEAZĂ 9 MILIOANE DE USERI ÎN PLATFORMĂ

Binance a reușit tranzacții de 15 milioane de dolari într-un schimb de criptomonede în iulie 2017 pentru bancnota BNC ERC20. CEO-ul companiei, Changpeng Zhao, a fondat anterior Fusion Systems în 2005 în Shanghai.

Compania a construit sisteme de tranzacționare de înaltă frecvență pentru brokeri. În 2013 s-a alăturat echipei Blockchain.info ca al treilea membru al echipei de wallet din zona de criptocurrency. De asemenea, el a lucrat la OKCoin ca CTO pentru mai puțin de un an, o platformă pentru tranzacționarea spot între fiat și active digitale. Celălalt fondator, Yi He, a lucrat, de asemenea, la OKCoin în calitate de șef al departamentului de schimb valutar OKCoin.

Utilizatorii de pe Binance Exchange pot primi o reducere de 50% la comisioanele de tranzacționare prin plata cu simbolul BNB. Prin protocolul ICO Binance, mai multe blockchain-uri au adoptat modelul de emitere a propriilortoke-uri.

Compania a fost înființată în China, dar a mutat serverele și sediul acesteia din China în Japonia. Motivul?  Din cauza interdicției guvernului chinez de tranzacționare de criptomonede în septembrie 2017.  Până în martie 2018, compania a înființat birouri în Taiwan.

Creșterea Binance nu a fost ferită de scandaluri internaționale. În martie 2018 au existat acuzații despre Binance. Se afirma că Binance împreună cu OKex și Huobi fabricau până la 92,9% din volumele de tranzacționare de pe platformele lor.

Autorul injuriilor, Sylvain Ribes, au facut declaratii pe subiect. „Am descoperit ridicol de mari discrepanțe între exchange-uri. Lucru care poate fi explicat doar prin faptul că unele cifre sunt supraestimate”.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Malta vrea să devină o ,,insulă paradis pentru zona de blockchain''

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Ai fost abonat cu succes

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!