Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,450.70
-2.58%
2
XRP
XRP
$0.2923
-3.64%
3
Ethereum
Ethereum
$105.74
-4.27%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.59
-7.11%
7
Litecoin
Litecoin
$30.877
-3.31%
8
TRON
TRON
$0.026956
-2.19%
9
Stellar
Stellar
$0.085453
-7.75%
11
Cardano
Cardano
$0.038117
-3.98%
13
Monero
Monero
$43.620
-4.47%
14
IOTA
IOTA
$0.2567
-1.70%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Marc Lasry: Bitcoin va ajunge la 40.000 de dolari în decurs de câțiva ani

M

Marc Lasry, co-fondator al Avenue Capital Group, o firmă de investiții cu 9,6 miliarde de active în administrare, a declarat că el crede că prețul Bitcoin, acum că a trecut de 7400 de dolari, va atinge ținta de 40.000 de dolari. Asta se va întâmpla în decurs de câțiva ani, în funcție de cum va fluctua și piața.

Marc Lasry: Bitcoin va ajunge la 40.000 de dolari în decurs de câțiva ani

Lasry și premonițiile legate de un Bitcoin de 40.000 de dolari

Vorbind cu CNBC, Lasry – care este și co-proprietar al companiei Milwaukee Bucks din NBA – a declarat că el crede că prețul Bitcoinului are potențialul de a ajunge la 40.000 de dolari în următorii câțiva ani. Motivul? Deoarece devine mai important și accesibil investitorilor de zi cu zi. Cei care adoptă timpuriu, prezice el, ar putea vedea o scurtă perioadă de timp de trei până la cinci ani.

„Pe masura ce devine mai mult in mainstream, si pe masura ce mai multe piete ajung sa-l permita sa tranzactioneze unde este liber tranzactionabil, pentru mine este mai mult de pariat”, a spus Lasry. El a adăugat și s-a recunoscut ca un fan al Bitcoin.

„Motivul pentru care imi place Bitcoin, spre deosebire de alte criptomonede,  este pentru că este acel gen de produs spre care toata lumea o să vină „.

Square, RobinHOOD și Circle pregătite de noi inovații în domeniul cryptocurrency

După cum a raportat CCN, o serie de inițiative fintech – inclusiv Square, Robinhood și Circle – au lansat produse de brokeraj cu criptomonede, menite să facă clasa activă în devenire mai accesibilă pentru investitorii cu amănuntul. Și multe au aranjat protocoale pentru Bitcoin și noi criptomonede. Asta în timp ce firme precum Coinbase și Xapo au construit soluții de custodie, pentru instituții. Tot pentru a mări portofoliul de criptomonede.

Cu toate acestea, așa-numitul „Sfant Graal” de investiții Bitcoin – un ETF Bitcoin – încă nu a început să tranzacționeze pe o bursă din SUA reglementată, în ciuda numeroaselor încercări ale furnizorilor de fonduri de a crea un astfel de produs.

Ultimul efort, lansat în parteneriat de către VanEck, SolidX și Chicago Board Options Exchange (CBOE), este în curs de examinare de către Comisia pentru Valori Mobiliare (SEC). Această propunere specială a ETF are o investiție minimă foarte ridicată, care va scade prețul celor mai mulți cumpărători de pe piață și, probabil, va face ca autoritățile de reglementare să ezite mai puțin să o aprobe.

BITCOIN – Intre victorii răsunătoare și fluctuații dramatice de preț

În decembrie anul trecut, Bitcoin a atins un nivel de aproape 20.000 de dolari. Lasry a spus că a regretat că nu a cumpărat criptomoneda emblematică atunci când se tranzacționa la 300 de dolari. Bitcoin, totuși, a înregistrat o scădere precipitantă de atunci. Lasry nu intenționează să facă aceeași greșeală de două ori. A decis să investească masiv în Bitcoin.

Potrivit lui Zero Hedge, Lasry a investit un procent din valoarea sa netă de 1,7 miliarde de dolari în Bitcoin. Asta înseamnă aproximativ 17 milioane de dolari. El a subliniat că aceste investiții au fost efectuate în nume propriu. Nu s-a folosit de activele din firma sa.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!