Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,465.56
-3.61%
2
XRP
XRP
$0.2915
-6.27%
3
Ethereum
Ethereum
$105.40
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.228
-7.04%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.91
-10.51%
7
Litecoin
Litecoin
$30.918
-6.20%
8
TRON
TRON
$0.026412
-9.25%
9
Stellar
Stellar
$0.087694
-9.71%
11
Cardano
Cardano
$0.038228
-7.94%
13
Monero
Monero
$43.584
-5.37%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-9.20%
Latest Crypto Fear & Greed Index

MARCUS ZHAO: Tron este mai descentralizat decat BTC

M

Intr-un videoclip postat recent,  unde apare un interviu cu Marcus Zhao, managerul tehnic al proiectului Tron, acesta a făcut mai multe revendicări care implică competența Tron asupra Ethereum [ETH], Bitcoin [BTC] și EOS. El a vorbit și despre acuzațiile aduse Tron de mai multe companii la începutul acestui an, în care proiectul a fost raportat că practică activitati ilicite de airdrop.

MARCUS ZHAO: Tron este mai descentralizat decat BTC

Tron si piata actuala de criptomonede

Marcus Zhao a continuat să vorbeasca despre proiectul de criptocurrency, afirmând că codurile lui Tron sunt fiabile, tocmai pentru că nu se confruntă cu nici o problemă asupra lanțului. Potrivit lui Zhao, Tron nu a folosit niciodată protocolul Ethereum. Mai mult, el a spus că, pentru a atrage dezvoltatorii Ethereum, echipa Tron a făcut Mașina Virtuală Tron [TVM] compatibilă cu Virtual Machine Etheruem [EVM].

Sub umbrela viitoarelor evoluții din Tron, Zhao a dezvăluit că echipa va dezvolta caracteristici mai avansate, cum ar fi Tranzacțiile anonime, Mecanismul multi-sign, Consensul BFT și multe altele. Până atunci, el a declarat că Tron va continua să îmbunătățească caracteristicile actuale și utilitatea lanțului public.

Apoi, a apărut subiectul reprezentanților Super Tron și ziua alegerilor în care a fost întrebat Zhao despre victoria rapidă a lui Justin Sun prin vot. Aici, el a menționat că Sun a primit un număr mare de voturi într-un timp scurt, deoarece are mulți adepți și susținători ai comunității. Mai mult, a declarat că comunitatea are încredere în Justin Sun și capacitatea sa de a conduce bine nodul. In plus, TRON este mult mai descentralizat decat multe criptomonede, inclusiv fata de BTC.

BTC ALPHA SI COINDEAL AU ANUNTAT NOI PERECHI DE TRADE PENTRU TRON

Tron [TRX] a finalizat lansarea mașinii virtuale și a sărbătorit evenimentul cu un stream live. Imediat după aceea, a început tranzacționarea pe două burse, BTCAlpha și CoinDeal.

Justin Sun a anunțat că CoinDeal va organiza un concurs cu Marele Premiu in valoare de 100.000 de mărci TRX. Premiile pentru concurs au un volum de 200.000 de jetoane TRX. Tot ceea ce Tronix trebuie să facă este să vă înscrieți la platforma CoinDeal și să urmați conturile Twitter ale Tron și CoinDeal, precum și să fiți parte a canalelor de Twitter Tron.

După toți acești pași, cei care doresc să obțină un premiu de 100.000 Tron trebuie să facă un test cunoscut sub numele de „Jocul lui Tron”. Bursa a menționat că utilizatorii cu cel mai mare scor, dacă sunt legați, vor fi anuntati ca si câștigători în ceea ce privește volumul tranzacțiilor TRX / BTC.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

JUSTIN SUN: TRX ESTE MAI BUN DECAT BTC SI ETH IN ZONA DE DESCENTRALIZARE

În timpul lansării mașinii virtuale Tron, fondatorul și CEO-ul Fundației Tron, Justin Sun, a declarat că rețeaua Tron are o performanță „evidentă” mai bună decât Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH] în ceea ce privește descentralizarea.

Potrivit lui, motivul pentru aceasta este că puterea minieră Ethereum și Bitcoin este controlată „de o mulțime de piscine miniere”. El a mai adăugat că cei 27 de superiori au fost aleși de comunitatea Tron fără ca Fundația Tron să intervină în alegeri. Acesta a fost și principalul motiv pentru care „conturile de înghețare” ale Fundației Tron nu făceau parte din alegerile pentru Super-reprezentanți.

Sursa: ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!