Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.91
-3.84%
2
XRP
XRP
$0.2933
-5.59%
3
Ethereum
Ethereum
$105.22
-8.36%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.57
-10.77%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-6.98%
8
TRON
TRON
$0.026292
-10.33%
9
Stellar
Stellar
$0.087868
-9.00%
11
Cardano
Cardano
$0.038556
-6.99%
13
Monero
Monero
$43.310
-6.46%
14
IOTA
IOTA
$0.2563
-7.98%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Mark Yusko, CEO Morgan Creek Capital: ETH va fi peste BTC datorita TrustNet

M

Yahoo Finance Dion Rabouin, Rick Newman, Dan Roberts și Mark Yusko, directorul executiv al Morgan Creek Capital Managment, au vorbit despre pantă descendentă Ethereum [ETH] pe piață. Prețul ETH a scăzut cel mai mult sau cel puțin aproape de cele mai multe ori în anul 2018.

Mark Yusko, CEO Morgan Creek Capital: ETH va fi peste BTC datorita TrustNet

Despre ETH, despre ICO

Dan a declarat că multe ICO au fost fie frauduloase, fie înșelătoare, iar ICO care nu au fost înșelătorii s-au grăbit să-și retragă ETH-ul.

Mark Yusko a fost întrebat despre astfel de cazuri și dacă a fost o veste proastă pentru platforma de blockchain Ethereum. El a spus că internetul a creat oportunități în 1996 și a permis digitalizarea comerțului. Următorul pas ar fi construirea TrustNet. Iar ETH a fost un protocol menit să creeze TrustNet. Asta ar putea începe în 2024.

Mark a vorbit despre protocoalele de internet precum TCP / IP, HTTP și SMTP. Aceste protocoale au permis lumii să creeze smartphone-uri și alte tehnologii.

Ethereum are potential in viitor

El a adaugat ca Ethereum este la fel ca un alt protocol care va ajuta persoanele fizice in crearea TrustNet. Diferența dintre internet și TrustNet a fost că pe internet, dezvoltatorii de protocol, Tim Berner Lee, creatorul TCP / IP, nu era un tip bogat. Dar dezvoltatorii de aplicații precum Zuckerberg și Sergei au fost cei care au făcut toți banii, a spus el.

Mark a explicat că protocoalele au o valoare mai mare, făcând astfel Ethereum foarte important și profitabil în viitor. Potrivit lui, diferența dintre Bitcoin și Ethereum este că Bitcoin este o aplicație pe blockchian care este cel mai puternic supercomputer și, de asemenea, cea mai sigură rețea din lume. Pe de altă parte, „Ethereum este altfel, gândiți-vă la acesta ca la World Wide Web of TrustNet”.

BANCA CENTRALA A AFRICII DE SUD PREMIATA PENTRU SISTEMUL DE PLATI BAZAT PE ETH

Banca Centrală, un forum bancar World Wide, a acordat premiul FinTech & RegTech pentru cea mai bună inițiativă a Ledgerului distribuit pentru banca centrală din Africa de Sud pentru proiectul său de succes Khokh. Proiect care a utilizat cu succes o platformă Ethereum. Alaturi de un blockchain pentru a procesa plăți și decontări interbancare.

Testul a demonstrat că tehnologia distribuită a cărților (DLT) poate permite procesarea digitală a tranzacțiilor analogice. Oferind totodata, îmbunătățiri semnificative pentru tranzacțiile globale. Banca centrală a remarcat pe site-ul său că succesul testului demonstrează necesitatea ca autoritățile de reglementare să abordeze preocupările băncilor . Cu privire la securitatea și confidențialitatea datelor. De ce? Pentru a îmbunătăți procesarea globală a tranzacțiilor.

Banca din Africa de Sud a proiectat și executat Proiectul Khokha în mai puțin de trei luni pentru a testa capacitatea, confidențialitatea, caracterul definitiv și scalabilitatea unei soluții DLT. De ce? Pentru procesarea tranzacțiilor în condiții realiste pe un sistem de plăți NOU.

Banca a folosit rețeaua Quorum a JP Morgan Chase din Istanbul și angajamentele Pedersen și dovezile din domeniu. Băncile participante și-au creat propriile noduri și au reușit să promoveze, să urmărească și să răscumpere rândurile din registrul distribuit.

Sursa: https://ambcrypto.com

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!