Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,473.15
-3.01%
2
XRP
XRP
$0.2960
-4.15%
3
Ethereum
Ethereum
$106.29
-6.08%
4
EOS
EOS
$2.262
-4.86%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.22
-8.39%
7
Litecoin
Litecoin
$31.177
-4.15%
8
TRON
TRON
$0.027267
-6.24%
9
Stellar
Stellar
$0.087635
-8.61%
11
Cardano
Cardano
$0.038804
-5.74%
13
Monero
Monero
$43.657
-6.30%
14
IOTA
IOTA
$0.2594
-4.71%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Michael Arrington, fondator TechCrunch: XRP este mai bun decat Bitcoin si Ethereum

M

În timpul unui interviu in Coreea cu  publicatia „PressBlock Magazine”, Michael Arrington, fondatorul Techcrunch, a declarat că XRP este mai bun decât Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH].

Michael Arrington, fondator TechCrunch: XRP este mai bun decat Bitcoin si Ethereum

Fondatorul Techcrunch s-a prezentat pentru prima oară in spatiul Corean. Aici a vorbit si despre proiectul Arrington XRP Capital. Compania este un fond de hedging de 100 milioane de dolari și investește numai în entități legate de cripto. El afirmă, de asemenea, că majoritatea tranzacțiilor pe care compania le face se dovedesc a fi în China, în special în Coreea.

Arrington despre perspectivele urmatorilor ani in zona cripto

El a spus că piața coreeană este „puțin opacă pentru occidentali”. Deși este mai ușor să vizitezi, uneori e greu să faci afaceri în țară. Compania caută modalități de a face mai multe tranzacții în Coreea. El a mai spus că 40% dintre coreenii care lucreaza in companii in zona hi-tech si nu numai dețin criptomonede.  ,,In niciun alt loc din lume nu exista acest gen de absortie. Aceasta înseamnă că oamenii pot încerca noi lucruri în țară și pot obține efecte de mai ușor decât orice alt loc din lume.” A declarat Arrington.

Michael Arrington explică în continuare motivul pentru care firma de tip hedge fund a ales XRP drept criptocurrency primar pentru fondul lor. El a spus că, deoarece acestea sunt un fond de acoperire împotriva riscurilor criptate, au vrut să fie prima firmă de fond de hedging care domină în criptocurrency și nu în USD sau în alte monede fiat.

„XRP este cel mai bun pentru  ca firma de hedging să domine în criptocurrency, nu pentru că nu este un pic mai centralizat decât Bitcoin și are detractori și mulți oameni în Statele Unite. Ideea e simpla. Nici cu Bitcoin, nici cu Ethereum nu poti să muți niște bani foarte repede și foarte ieftin. Nu este nimic mai bun decât XRP ”

Michael Arrington despre companie

Michael a declarat că prima închidere a companiei a fost de aproximativ 50 milioane USD în S.U.A. Acestea a mutat banii în 3 secunde, iar costul tranzacției a fost de aproximativ 20 de cenți până la 30 de cenți. De asemenea, partenerul fondului de hedging adaugă că XRP nu este singura monedă deținută de companie.

ANALIZA: PRETUL XRP MENTINUT ARTIFICIAL IN JOS PENTRU A CASTIGA PE PLAN GLOBAL?

Un pret mai mic pentru XRP e mai usor de folosit de catre publicul larg. Si mai usor de adoptat de catre institutii. Altfel spus, ei nu vor putea trage miliarde de dolari înainte ca prețul XRP să se prăbușească, dacă acesta ar fi umflat artificial. Aceasta este o evaluare speculativă fictivă.

Altfel spus, daca XRP incepe să urce speculativ vor avea ca rezultat aceleași bule care bântuie Bitcoin și Ethereum. Nici o bancă nu dorește să facă parte din această volatilitate. Si astfel întregul lor produs devine discreditat și XRP moare. La acest pret stabilizat, desi mic asa cum vede toata piata, XRP se consolideaza ca si criptomoneda. Nu intamplator este adoptat de atatea exchange-uri.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!