Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.95
-2.75%
2
XRP
XRP
$0.2936
-3.75%
3
Ethereum
Ethereum
$105.81
-5.00%
4
EOS
EOS
$2.250
-4.49%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.92
-7.95%
7
Litecoin
Litecoin
$31.090
-3.22%
8
TRON
TRON
$0.027049
-3.63%
9
Stellar
Stellar
$0.085890
-8.33%
11
Cardano
Cardano
$0.038318
-4.79%
13
Monero
Monero
$43.618
-5.31%
14
IOTA
IOTA
$0.2581
-2.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Michael Arrington: Vad un Bitcoin de 25.000 de dolari si un XRP apreciat de useri

M

Recent, Ran Neu-Ner din Coreea de Sud l-a intervievat pe Michael Arrington de la compania Arrington XRP Capital. Michael a fondat recent si compania de informații și date despre afaceri denumită CrunchFund. În timpul discuției, el a vorbit despre valoarea activelor suport a XRP si despre un Bitcoin de 25.000 de dolari. Arrington a vorbit si despre cazurile de utilizare ale tokenului XRP si despre cele mai recente investiții făcute recent pentru XRP Capital.

Michael Arrington: Vad un Bitcoin de 25.000 de dolari si un XRP apreciat de useri

XRP – Subiect tabu in zona cryptocurrency

Intrebat de ce promoveaza XRP, Michael Arrington a răspuns prin explicarea modului în care XRP este un mijloc excelent de mutare a banilor peste granițe. Arrington a recunoscut, de asemenea, că există mulți useri în spațiul cripto care discreditează XRP. Motivul? Totul din cauza unei conceptii gresite. Toti cei care discretizeaza XRP cred ca token-ul este centralizat si este controlat direct de catre compania RIPPLE.

Ripple, sau în acest caz XRP, este o criptomoneda care ofera o modalitate foarte bună de a muta bani.  Am decis sa ne denominăm fondul în XRP, deoarece este o modalitate fantastică de a transfera bani peste granițe rapid și cu aproape zero costuri. Stiu ca există un val de hateri in criptocurrency și o mulțime de fani dedicati Bitcoin, ambele tabere incercand sa discrediteze XRP. Singurul lucru pe care toți sunt de acord ca il au in comun e faptul ca toți urăsc XRP pentru ca ei cred că este gestionat de o corporație si este 100% centralizat, lucru total neadevarat „.

El a adăugat, de asemenea, că XRP poate îndeplini mai multe functii si isi poate arata utilitatea, în timp ce alte criptomonede descentralizate se străduiesc să câștige o cota de piata relevanta sau sa isi arate valoarea. Astfel, din punct de vedere al fondurilor speculative, este potrivit să fie denominate în XRP.

Care sunt riscurile denominării în XRP, intr-o piața cu multe fluctuații?

Potrivit lui Arrington, cheia acestor investiții este valoarea subadiacentă a activului. De asemenea, el a arătat că doar un procent restrâns din fondul companiei sale deține XRP, restul fiind foarte diversificat. O cifră brută de 3-4% sau „câțiva milioane de dolari” în valoare de XRP a fost listata.

Pe frontul asiatic, Coreea de Sud s-a concentrat pe investiții precum Metadium, Phantom, Aergo, printre altele. De asemenea, Arrington a anunțat și a apreciat activitățile tot mai inovatoare antreprenoriale care au loc în Coreea de Sud.

În ceea ce privesc investițiile în aplicații descentralizate [dApps], schimburi și altele asemănătoare, XRP Capital al Arrington este implicat în câteva dintre ele și ar putea vedea că multe aplicații convingătoare vor ieși până în anul următor.

„Să presupunem că există un fond de acoperire împotriva riscurilor în Tokyo, în cazul în care acesta deține valori în dolari, nu este asta o poziție de numerar? E greu de știut. Avem Bitcoin, avem mai mult Bitcoin decât orice altceva. Deținem o mulțime de Ether, de XRP, avem USD. Ocazional, tinem si depozite Tether. Toate sunt valute sau au utilități diferite. Vom vedea in timp ” Declaratia ii apartine lui Arrington.

Bitcoin de 25.000 de dolari pana la finalul anului?

Arrington crede ca ETF va fi motivul pentru succesul viitor al Bitcoin. ETF pentru Bitcoin se crede că va fi creat între august și octombrie, ceea ce va oferi mai multor investitori instituționali opțiuni de custodie, oferind prețului Bitcoin un zbor excelent spre 25.000 de dolari.

„Toată viața mea a fost în criptocurrency, sunt pe urmele ei. Sunt optimist si cred că vom reuși să obținem 25.000 de dolari în acest an pana la final ”

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!