Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,458.19
-3.82%
2
XRP
XRP
$0.2913
-6.34%
3
Ethereum
Ethereum
$105.07
-8.65%
5
EOS
EOS
$2.224
-7.21%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.56
-10.81%
7
Litecoin
Litecoin
$30.768
-6.69%
8
TRON
TRON
$0.026349
-9.49%
9
Stellar
Stellar
$0.087547
-9.87%
11
Cardano
Cardano
$0.038171
-8.07%
13
Monero
Monero
$43.542
-5.48%
14
IOTA
IOTA
$0.2516
-9.39%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Mike Novogratz: Bitcoin nu va sari de 9000 de dolari in acest an

M

Unul dintre cei mai mari sustinatori Bitcoin și-a redus din nou previziunile sale optimiste pe termen scurt în ceea ce privește prețul BTC. El a declarat recent că nu crede că „aurul digital” va ajunge la valoarea de cinci cifre mai devreme de finalul lui  2019.

Mike Novogratz: Bitcoin nu va sari de 9000 de dolari in acest an

Potrivit CNBC, Mike Novogratz, fondatorul miliardar al bancii comerciale Galaxy Digital a declarat pe scena in cadrul evenimentului Economist Finance Disrupted din Manhattan ca nu se asteapta ca pretul btc sa ajunga la 9000 de dolari pana la finalul lui 2018.

Bitcoin de 9000 de dolari?

„Nu cred că acesta va sparge $ 9,000 în acest an”. A declarat Mike Novogratz destul de franc. Declaratia a fost oferita in cadrul unui dialog cu oameni din cripto. El a explicat ca in acest punct, în blockchain, companiile au fost forțate să-și vândă proprietățile de cripto. De ce? Ca sa acopere costurile de salarizare și alte costuri operaționale.

Novogratz a prezis că prețul BTC ar putea ajunge la 40.000 de dolari în 2018, cu o capacitate totală a pieței de cripto de doua mii de miliarde de dolari. El a coborat mai târziu această previziune la 800 miliarde de dolari, indicând faptul că el credea că piața cripto va încheia anul la egalitate cu cea mai mare valoare. La sfârșitul lunii iulie, a pompat frânele încă o dată, declarând că piața nu va ajunge la 800 de miliarde de dolari.

Acum se așteaptă ca prețul bitcoin să înceapă să vadă un impuls real. Unde? In primul și al doilea trimestru al anului 2019 și să depășească pragul de 10.000 de dolari la un moment dat în acest interval de timp. Cu toate acestea, el crede ca este putin probabil ca piata globala sa atinga 800 de miliarde de dolari cu tranzactionare de aproape 10.000 de dolari.

Indiferent ce criptomoneda alegem, este important sa ne asiguram ca avem control asupra lor. Si daca vrem un plus de siguranta, putem sa tranzactionam diferite monede apoi sa le convertim in Bitcoin si sa le stocam pe un cold Wallet. Si daca tot suntem in zona de inovatie, afla cum sa iti pastrezi contul de tranzactionare in siguranta cu Archos T-mini. 

Novogratz despre Tiger Global

Dar, deși acum crede că piața criptocurrency va atinge aceste obiective într-un interval de timp mai lung decât credea inițial, Novogratz nu s-a răzgândit asupra clasei de active și a povestit participanților la eveniment despre investiția majoră a companiei Tiger Global în piața secundară Coinbase

Tiger a cumpărat acțiuni în valoare de 500 de milioane de dolari, la o evaluare de 8 miliarde de dolari. Asta este o dovadă că bitcoinul inca mai e capabil de lucruri fabuloase.

ALEH TSYVINSKI, YALE: FIECARE INVESTITOR CARE SE RESPECTA AR TREBUI SA DETINA CRIPTO

Economistul Aleh Tsyvinski, care a predat mulți ani economia la prestigioasa universitate din Yale, a declarat că fiecare investitor care se respecta trebuie sa detina in portofoliu o criptomoneda. El s-a dat exemplu si a explicat cum si ce a făcut în 2017. El a recomandat ca fiecare investitor să foloseasca cel puțin șase la sută din profit pentru cripto.

DESPRE BITCOIN SI ALTE INVESTITII STRATEGICE

„Dacă, în calitate de investitor, credeți că bitcoinul sau oricare alta cripto va funcționa la fel de bine ca pana acum, atunci ar trebui să dețineți din acea cripto 6% in portofoliul dvs. Dacă credeți că va face doar jumătate, ar trebui să dețineți 4%. În toate celelalte circumstanțe, dacă credeți că va cadea, atunci ar trebui să mai dețineți 1% in plus „. A declarat Tsyvinski. Declaratia a fost facuta într-un interviu cu Yukun Liu. Yukun este doctorand la YALE.

Având în vedere valoarea netă a familiei sale de 1,68 miliarde de dolari, un procent din exploatațiile lui Lasry ar fi echivalente cu 16,8 milioane de dolari, toate investite în cripto. El a investit in Bitcoin și Eter.

DE CE E MOMENTUL SA INVESTESTI ACUM?

,,Nu aș spune că Bitcoin este complet speculativ, dar este speculativ. Este de aproximativ 1%, și am investit în Bitcoin acum câțiva ani. Am cumpărat mult mai mult în ultimul an. Asta când probabil prețul mediu a fost de la 5.000 $ la 7.500 $. Dar asa e in business. Nu regret”

Unii investitori miliardari, cum ar fi Mike Novogratz de la Galaxy Digital și fondatorul PayPal Peter Thiel, au declarat că au alocat o mare parte din valoarea lor netă în cripto. In special Novogratz a investit o mare parte din profiturile sale personale în alte cripto precum EOS sau XRP.

Sursa: ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!