Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,421.34
-1.71%
2
XRP
XRP
$0.2896
-2.95%
3
Ethereum
Ethereum
$105.05
-2.65%
5
EOS
EOS
$2.232
-3.50%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.13
-1.81%
7
Litecoin
Litecoin
$30.886
-1.08%
8
TRON
TRON
$0.026665
-4.18%
9
Stellar
Stellar
$0.084051
-6.48%
11
Cardano
Cardano
$0.037700
-2.30%
13
Monero
Monero
$43.059
-2.81%
14
IOTA
IOTA
$0.2551
-1.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Mișcări în Asia în zona de cripto. CoinBase și Ripple, în plin avânt WorldWide

M

Compania japoneză de servicii financiare, gigantul SBI Holdings, a anunțat lansarea noului „VCTRADE”. Platforma se vrea o alternativă viabilă în zonă de cryptocurrency. Chiar dacă până acum peste 20.000 de persoane au solicitat deschiderea contului cu rezervare în avans, înregistrarea generală este deschisă începând cu luna iulie a acestui an. Anunțul indică faptul că schimbul va fi focusat pe Ripple (XRP), dar vor urma și alte blockchain-uri și criptomonede.

Mișcări în Asia în zona de cripto. CoinBase și Ripple, în plin avânt WorldWide

Ca monedă virtuală de manevră, planificăm să ne ocupăm mai întâi de XRP și apoi să o extindem secvențial la BTC și BCH„, a declarat un oficial din cadrul companiei.

Să ne aducem aminte faptul că în urmă cu trei zile, Yoshitaka Kitao, CEO al grupului japonez SBI, facea mai multe declarații despre XRP. Potrivit acestuia, criptomoneda XRP este mai rapidă, mai ieftină și mai scalabilă decât oricare altă criptomonedă.

XRP devine una dintre cele mai importante criptomonede de pe piață. Modul în care compania Ripple își gestionează strategia de business poate fi privit ca model și de către alte companii. Să ne aducem aminte declarațiile recente ale lui Brad Garlinghouse, CEO al companiei Ripple, despre piața de schimburi valutare transfrontaliere. Declarațiile complete pe site-ul criptomonitor.ro

CoinBase ajunge să se extindă în Japonia

Coinbase, una dintre cele mai mari platforme de schimb pentru Bitcoin, a decis sa-si extinda operatiunile in Japonia. În conformitate cu mandatul, Coinbase va solicita licențierea prin Agenția de Servicii Financiare (FSA).

„MGFG a investit peste 1 miliard de yeni în Coinbase din 2004 prin Mitsubishi UFJ Bank și Mitsubishi UFJ Capital, printre altele„, a declarat Mufubishi UFJ Financial Group (MUFG).

Coinbase a fost fondată în iunie 2012 de Brian Armstrong și Fred Ehrsam. Cofondatorul Blockchain.info, Ben Reeves, face parte din echipa inițială, dar mai târziu s-a despărțit de Armstrong datorită diferenței dintre modul în care ar trebui să funcționeze portofelul Coinbase. Restul echipei fondatoare sa înscris în programul incubator de pornire Y Combine din vara lui 2012. În octombrie 2012, compania a lansat serviciile pentru a cumpăra și vinde Bitcoin prin transferuri bancare.  În mai 2013, compania a primit o investiție de 5 milioane USD. Investitia a venit de la Fred Wilson de la compania de capital de risc Union Square Ventures. În decembrie 2013, compania a primit o investiție de 25 de milioane USD. Investitia a venit de la firmele cu capital de risc Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV) și Ribbit Capital.

RIPPLE are planuri de dezvoltare in zona de educație îN SECTORUL UNIVERSITAR

Ripple (XRP) a anunțat astăzi inițiativa Universității Blockchain Research (UBRI), în cadrul căreia „a angajat peste 50 de milioane de dolari în finanțare, expertiză în materie și resurse tehnice” către „17 instituții de prestigiu din întreaga lume”. În afară de promovarea educației despre tehnologia blockchain și încurajarea testarii zonei de cryptocurrency, Ripple a decis sa se implice in multiple sectoare universitare.

Boardul Ripple este intereasat sa colaboreze cu specialistii din domeniul universitar pentru cercetarea și dezvoltarea tehnică. Potrivit acestora, ei cred ca astfek vor stimula înțelegerea și inovația pe scară largă în zona de blockchain. De asemenea, reprezentantii RIPPLE sunt interesati si de un nou curriculum. Prin asta vor satisface cererea elevilor de a învăța despre blocchain. Noul curriculum va avea focus pe criptocurrency și alte subiecte. Totul poate fi generat intr-o matrice prin stimularea ideilor. Prin integrarea dialogului între studenți, profesori, tehnologi și lideri de afaceri pe teme de interes comun.

Sursa: http://www.investorideas.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!