Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,442.49
-1.86%
2
XRP
XRP
$0.2912
-3.01%
3
Ethereum
Ethereum
$105.10
-3.58%
5
EOS
EOS
$2.229
-3.99%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$109.68
-4.98%
7
Litecoin
Litecoin
$30.714
-2.54%
8
TRON
TRON
$0.026914
-0.83%
9
Stellar
Stellar
$0.085439
-5.91%
11
Cardano
Cardano
$0.037889
-2.39%
13
Monero
Monero
$43.247
-3.11%
14
IOTA
IOTA
$0.2538
-1.10%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O bancă din Germania oferă conturi firmelor care operează în zona cripto

O

Lucrurile încep să se așeze și în Europa. Firmele specializate în zona de blockchain și care operează cu cryptocurrency, au acum un aliat de nădejde. Dacă până acum erau forțate să evite instituțiile financiare tradiționale din Uniunea Europeană, pot respira acum cu ușurință.

O bancă din Germania oferă conturi firmelor care operează în zona cripto

Grupul Solaris Bank din Germania a primit licențele necesare pentru a oferi conturi bancare de afaceri firmelor care operează pe piața de Blockchain. Tot grupul Solaris oferă servicii complementare și companiilor care folosesc criptocurrency în Spațiul Economic European. Companiile din spațiu pot, prin urmare, să deschidă un „cont de companie blocat” folosind monedele fiat.

GRUPUL SOLARIS BANK revoluționează percepția asupra zonei de cripto și schimbă paradigma și prăpastia dintre sistemul bancar tradițional și zona de cryptocurrency

Un alt produs Solaris Bank revoluționar va fi Contul de Trust Automatizat. Acest cont este, în principiu, un cont de escrow pentru piața automată de criptomonede. Contul de afaceri va ușura cumpărarea și vânzarea de monede fiat pe bursele globale de criptomonede.

Deja, Solaris Bank a colaborat cu banca vPE pentru a permite tranzacționarea de criptomonede la nivel instituțional. Mai multe servicii sunt, de asemenea, în curs de desfășurare, Pachetele Solaris vor include și oferirea de servicii bancare digitale, precum și carduri de debit.

Mai multă valoare pentru clienți – Este deviza Solaris Bank

Potrivit directorului tehnologic al Solaris Bank, Peter Grosskopf, acest lucru va spori securitatea și confortul clienților. Mai ales atunci când totul este legat de wallet-ul și piețe digitalizate.

„Următorul pas logic este să conectăm soluția noastră de carduri bancare și de debit digital cu schimburi și wallet-uri, astfel încât partenerii să-și poată crea propria experiență bancară cu privire la criptarea bancară. Aceste conturi reduc semnificativ riscul pentru clienții finali și fac tranzacționarea și posesia de criptomonede mai convenabilă și mai sigură „, a scris Grosskopf într-un post de blog.

Potrivit directorului executiv al instituției financiare, Roland Folz, există o cerere ridicată pentru un partener licențiat. Acesta va furniza legătura de reglementare și tehnologică cu sectorul bancar tradițional, în domeniul criptocurrency și tehnologia blockchain.

Pe lângă VPE, instituția financiară germană, care are puțin peste doi ani, este în curs de implementare a mai multor parteneriate în acest an. Finanțele tradiționale se întâlnesc cu viitorul deși revoluționarul Solaris Bank nu este prima instituție financiară din Europa care oferă conturi corporate pentru firme din zona de Blockchain și cripto.

Banca Frick din Liechtenstein, de exemplu, a desfășurat o afacere cu companii din sectorul cripto de ceva timp. Iar luna trecuta, Hypothekarbank Lenzburg a devenit prima banca din Elvetia care a oferit conturi corporate firmelor din spatiul cripto.

Vestea este interesantă în contextul în care recent, o bancă din Finlanda publica un text în care ataca virulent tot ce are legătură cu zona de cryptocurrency.

BANCA FINLANDEI: MONEDA DIGITALĂ ESTE O EROARE. E DOAR O MARE ILUZIE

Un raport recent publicat de Banca centrală a Finlandei, intitulat „Marea iluzie a monedelor digitale”, a pus pe jar comunitatea cripto. Raportul încearcă să demonstreze că tot conceptul de monedă digitală este o „eroare” și că toată piața de cryptocurrency este o ,,mare iluzie”.

Lucrarea este scrisă de Aleksi Grym, consilier în domeniul digitalizării și șef al centrului digital Bank.  Lucrarea are 18 pagini și are scopul de a explica modul în care ,,natura fundamentală a criptomonedelor denaturează realitatea”.

„Tot ce se întâmplă azi legat de criptomonede arată cât de puțin  este înțeles conceptul de bani în sine”. Autorul acuză Internetul și mass-media că fac erori grave și confundă realitatea cu ficțiunea.

Această lucrare este o analiză a monedelor digitale, vorbește despre cryptocurrency și potențialul lor ca instrumente monetare. Analiza arată că conceptul de monedă digitală este o eroare. Moneda, sub formă de monede și bancnote, poate fi privită ca o reprezentare fizică a unei unități monetare de cont.

Moneda nu poate fi digitalizată, deoarece acest lucru ar însemna în mod inevitabil crearea unui sistem de păstrare a evidențelor financiare bazate pe conturi. Criptomonedele nu sunt valute, ci sisteme de contabilitate pentru active inexistente. Restul raportului aici!

 

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!