Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,399.56
-2.33%
2
XRP
XRP
$0.2856
-4.33%
3
Ethereum
Ethereum
$103.98
-3.75%
5
EOS
EOS
$2.214
-4.27%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.07
-3.58%
7
Litecoin
Litecoin
$30.412
-2.76%
8
TRON
TRON
$0.026189
-5.44%
9
Stellar
Stellar
$0.082707
-8.10%
11
Cardano
Cardano
$0.037025
-4.07%
13
Monero
Monero
$42.713
-3.43%
14
IOTA
IOTA
$0.2498
-3.29%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O companie din Israel vrea să-și plătească angajații în Bitcoin

O

Chiar dacă pare o știre cu un ușor iz SF, sau pare ruptă din viitorul apropiat, e 100% reală. O companie de servicii de internet din Israel a depus o solicitare către Autoritatea fiscală guvernamentală. Motivul? Compania a cerut permisiunea să-și plătească angajații în criptomonedă. Au ales pentru asta Bitcoin.

O companie din Israel vrea să-și plătească angajații în Bitcoin

Compania de social media și servicii internet Spot.IM intenționează să-și plătească angajații în Bitcoin. informația a fost furnizată de către ziarul israelian Calcalist, preluat de ccn. Firma negociază în prezent cu Autoritatea Fiscală din Israel pentru a primi permisiunea pentru metoda de plată propusă. Totodată aceștia au solicitat modalitatea adecvată de calculare a ratei  de schimb.

Viitorul sună bine în Israel pentru Bitcoin

Itay Bracha, reprezentantul legal al Spot.IM, a declarat că salariul sau beneficiul plătit unui angajat este supus impozitării în Israel. Compania intenționează să deschidă un cont pe o platformă de cryptocurrency. Salariul lunar va fi convertit în bitcoin și trimis peste contul digital al angajatului.

Pentru a se asigura că valoarea exchange-ului nu are un impact negativ asupra situației, va fi calculată și folosită ca rată de schimb media valorii celei mai ridicate și cele mai scăzute BTC din ziua specificată. Cu toate acestea, personalul va avea opțiunea de a alege între banii Bitcoin sau nu. Ei vor avea chiar șansa de a primi jumătate din plată în BTC.

Angajații Spot.IM sunt mulțumiți de discuția cu patronatul. Procesul se află în curs de desfășurare. Ideea e simplă.  O astfel de conversie e benefică pentru angajați. Motivul? Taxele mari de conversie vor fi acoperite de companie. Pe lângă veniturile nete, fondurile de pensii sau alte beneficii nu vor fi transferate cu ajutorul unui bitcoin.

ISRAEL este un stat tot mai interesat de cryptocurrency

În februarie 2018, Autoritatea Fiscală din Israel a anunțat că cryptocurrency este un mijloc de impozitare a câștigurilor de capital. Astfel, angajații vor trebui să plătească un impozit de 25% în cazul în care câștigă venituri de la Bitcoin.

Ido Goldberg, șeful operațiunilor Spot.IM, a declarat că societatea sprijină pe deplin tot ce înseamnă cryptocurrency. Pentru a crea încredere, criptomonedele cer companiilor să le recunoască drept bunuri legitime.

Cu sediul în New York, Spot.IM a primit 25 milioane dolari în finanțarea Seriei C în noiembrie 2017. Compania a colaborat cu AOL, NBC, Refinery29, Huff Post, Time Inc. și Fox News.

Bitcoin nu este iubit peste tot în Israel

La începutul acestui an, în luna ianuarie, banca centrală a Israelului a anunțat că țara nu recunoaște criptocurrency ca monedă sau valută străină. Nadine Baudot-Trajtenberg, guvernator adjunct al băncii centrale, a declarat că tot ce înseamnă criptomonede „ar trebui privite ca un activ financiar, cu tot ce implică asta, nimic mai mult” .

În martie 2018, Israel Securities Authority (ISA) a declarat că firmele din zona de blockchain nu ar fi listate la Bursa din Tel Aviv. Vestea a fost așteptată, deoarece ISA ar fi aruncat deja o lumină asupra acestui subiect în 2017. Shmuel Hauser, președintele ISA, a declarat: „Considerăm că prețurile din zona de cryptocurrency se comportă ca niște bule de săpun și nu vrem ca investitorii să fie supuși acelei volatilități și incertitudini. “

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!