Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.10
-3.90%
2
XRP
XRP
$0.2907
-6.56%
3
Ethereum
Ethereum
$105.15
-8.59%
5
EOS
EOS
$2.227
-7.14%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.68
-10.72%
7
Litecoin
Litecoin
$30.803
-6.67%
8
TRON
TRON
$0.026355
-9.59%
9
Stellar
Stellar
$0.087578
-9.83%
11
Cardano
Cardano
$0.038418
-7.45%
13
Monero
Monero
$43.408
-5.80%
14
IOTA
IOTA
$0.2518
-9.36%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O expozitie de arta din Franta va sarbatori 10 ani de BTC printr-un treasure hunt de bitcoin

O

O expozitie de arta din Franta a ales sa sarbatoreasca cea de-a 10-a aniversare a Bitcoin cu un treasure hunt de BTC. Odată cu lansarea albumului Bitcoin, care se apropie de aniversarea a 10 ani de la data de 31 octombrie, artiștii din toată lumea au ales sa sarbatoreasca intr-o expoziție de artă în Franța.

O expozitie de arta din Franta va sarbatori 10 ani de BTC printr-un treasure hunt de bitcoin

Bitcoin  Art – o altfel de expozitie

Deschisa publicului, pe 28 septembrie, expoziția Bitcoin Art (r) rulează până la data de 8 octombrie. Unde? La Paris, oraș cunoscut pentru a fi „Orașul artei”.  Conceptul este găzduit de unele dintre cele mai renumite muzee și galerii din lume.

Organizatorul evenimentului și artistul francez, Pascal Boyart, dornic să avanseze inițiativa „Crypto Art”, a venit cu aceasta idee. Prin îmbinarea întreaga a artei și a criptografiei. Prin colectarea de artiști din lumea întreagă. 0ameni care se vor bucura de  un cripto-congres creativ.

Expoziția este concepută pentru a prezenta potențialul cripto-valutelor prin simbolism și practică și prin ilustrarea cazurilor de utilizare viabile pe care tehnologia Blockchain le oferă industriei de artă.

Bitcoin la rang de arta

Un punct culminant pentru participanții la eveniment va fi o vânătoare de comori pentru a descoperi bitcoin-urile ascunse in opere de artă. Artiști internaționali, cum ar fi Andy Bauch, Josephine Bellini și mulți alții, se așteaptă să-și expună munca care traversează prăpastia dintre artă și criptocuritate. Lucrările de vânzare pot fi achiziționate utilizând Bitcoin, Litecoin, Monero sau Ethereum.

Certificatele de autenticitate vor fi furnizate tuturor cumpărătorilor de artă, certificatele fiind înregistrate, de asemenea, pe blocul Bitcoin. De ce? Pentru a demonstra modul în care caracteristica imutabilă a blocului poate contribui la combaterea falsurilor și lucrărilor de artă contrafăcute, o problemă care a costat industria de artă milioane de dolari până în prezent.

Lorenzo Sconci, proprietar al Galerii de artă Sconci din Dubai, și CEO al cripto-startup ArtWallet – un nou ecosistem bazat pe blocuri care înregistrează datele de proveniență a capodoperelor pe lanț și atestă capodoperele pentru a fi tranzacționate – și-a exprimat gândurile despre viitorul expoziție și mișcarea „Crypto Art”.

10 ANI DE BITCOIN

,,Au trecut aproape 10 ani de când Bitcoin a fost introdus pentru prima dată în lume și acum doar începem să asistăm la întregul potențial pe care tehnologia blocurilor și criptocuritățile îl pot oferi lumii. Industria de artă va beneficia, fără îndoială, de integrarea cripto, deoarece industria a rămas în mare parte stagnantă pe parcursul proceselor și standardelor sale de mai multe secole acum.”. A declarat Lorenzo.

În deceniul următor, putem vedea o trecere a industriei de artă spre un nivel mai înalt de descentralizare. De ce? Deoarece intermediarii dintre artiști și audiențele lor care doresc să achiziționeze operele de artă dispăreau încet din imagine. toate acestea putând fi alimentate de mișcarea „Crypto Art”.

A APĂRUT O GALERIE DE ARTĂ CU OBIECTE DE LUX CARE ACCEPTĂ BITCOIN, ETHEREUM ȘI XRP

Eleesa Dadiani, împreună cu alți pionieri, a instituit platforme care acceptă criptocurrency în schimbul bunurilor de lux. Dadiani și-a înființat galeria de artă plastică pe bază de criptomonede în 2014.

Dadiani Fine Art [DFA] are de asemenea propriul simbol într-un token numit ART. Anul trecut, a înființat prima companie de consultanță și brokeraj din Marea Britanie pentru criptomonede. Platforma a permis tuturor cumpărătorilor să își schimbe avuția digitală pentru activele din lumea reală. Vorbim aici de obiecte de artă rare, bijuterii, mașini de colecție, lingouri, pietre prețioase, iahturile, tablouri originale sau alte piese de valoare.

Un exemplu de tranzacție recent făcută a fost acesta. Când un client chinez a cumpărat patru mașini de Formula 1 de colecție. Pentru respectivele bijuterii acesta a achitat în criptomonede Litecoin prin intermediul Dadiani Syndicate. Vorbim astfel de prima companie specială din lume care transformă bogăția digitală într-o bogăție reală. Cele patru mașini au fost evaluate la un total de 4 milioane de euro.

ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!