Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,423.77
-2.02%
2
XRP
XRP
$0.2890
-3.52%
3
Ethereum
Ethereum
$104.03
-4.29%
5
EOS
EOS
$2.216
-4.40%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.68
-4.84%
7
Litecoin
Litecoin
$30.479
-3.02%
8
TRON
TRON
$0.026282
-3.66%
9
Stellar
Stellar
$0.083855
-7.30%
11
Cardano
Cardano
$0.037303
-3.78%
13
Monero
Monero
$43.231
-2.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2521
-1.86%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O firma din Hong Kong investeste 160 de milioane de dolari intr-un ICO

O

O firmă cu capital de risc din Hong Kong pune un pariu important pe tZero. tZero este un schimb de mărci de securitate, deținut de compania de comerț electronic Overstock.  Vizionarii din zona de cryptocurrency au numit operatiunea ca „trecerea totala spre token”.

O firma din Hong Kong investeste 160 de milioane de dolari intr-un ICO

GSR Capital, care deține și birouri la Beijing și Silicon Valley, a încheiat un acord pentru achiziționarea de token-uri de securitate tZero în valoare de 160 milioane de dolari.

Cum va influenta piata de cryptocurrency aceasta tranzactie

În timp ce token-urile care funcționează pe blocul Ethereum ca jetoane ERC-20 – nu constituie capitaluri proprii ale societății și nu conferă drepturi de vot, ele dau dreptul investitorilor la dividende. Mai exact, 10% din veniturile brute ajustate de tZero vor fi distribuite trimestrial titularilor de însemne.

Aceste dividende vor proveni de la platforma de tranzacționare reglementată a tZero, care va include token-urile inițiale de oferire a monedelor (ICO) și alte titluri de tip blockchain.

După cum a raportat CCN, tZero a intrat recent într-un joint venture cu BOX Digital Markets, o filială a Bursei de Valori din Boston, pentru a dezvolta platforma, pe care susținătorii vor spune că vor fi  primi primul schimb de token-uri de securitate reglementat.

VIZIUNEA OVERSTOCK pentru urmatorul trimestru

CEO-ul Overstock și președintele executiv al tZero, Patrick Byrne, a declarat:

„Cu ani în urmă, am văzut potențialul de blockchain al lumii intregi. De atunci am fost metodici în construirea tZERO. Vrem sa transformam idea într-o companie. O companie care va aduce o mare eficiență și transparență pe piețele de capital din țară și din străinătate. Cred cu adevărat că ceea ce facem este istoric și, în timp ce încă mai sunt multe de făcut, succesul nostru în această STO [oferirea de simboluri de securitate] ne-a oferit resursele de care avem nevoie pentru a vedea „.

GSR pare să fi cumpărat token-urile la aceeași rată oferită si ctre ali investitori. Adesea, VC-urile care fac pariuri atât de mari pot să-și valorifice capitalul și influența pentru a obține reduceri profunde de la operatorii ICO.

Cu excepția investiției GSR, compania declară că a primit angajamente de vânzări simbolice în valoare de 168 milioane de dolari, din care a primit fizic 95 de milioane de dolari.

Investiția GSR aduce acest total la 328 milioane de dolari. Cu mult peste 250 milioane de dolari pe care tZero și-a exprimat că intenționează să le ridice.  Vorbim de momentul cand a depus prima dată intentia. Cand a depus dosarul pentru a informa Comisia Securities and Exchange (SEC) despre ofertă. Cu toate acestea, firma a spus că își va extinde ICO până la începutul lunii august.

SBI ȘI RIPPLE ÎNTR-UN PARTENERIAT STRATEGIC CU BĂTAIE LUNGĂ

SCI se ocupă de procesarea plăților, remitențele internaționale, investițiile și plățile mobile de bani. Există în viitor posibilitatea unei aplicații mobile dezvoltată de SCI și cu ajutorul lui Ripple’s xCurrent. Aplicatia va fi la fel de rapidă și eficientă ca și aplicația Santander din prezent.

Ripple a adăugat, de asemenea, Satoshi Citadel Industries (SCI) ca o sursă  adiacentă a XRP. Compania din urmă are sediul în Filipine. Este o companie FinTech de pornire care construiește servicii și produse de tip Blockchain. Motivul? Totul în scopul incluziunii financiare în Filipine. Compania își stabilește mai multe produse și servicii în blockchain pentru țară.

CINE ESTE SBI?

Grupul SBI, denumit uneori Grup Strategic Business Innovator, este un grup de companii de servicii financiare cu sediul în Tokyo, Japonia. Afacerile și companiile grupului sunt deținute în principal la SBI Holdings.

Grupul operează, de asemenea, școala SBI Graduate, o școală de afaceri și o fundație de caritate pentru copii. Grupul SBI a început în 1999 ca SoftBank Investment, ca o filială Softbank la acel moment.

SBI este listat pe prima secțiune a Bursei de Valori din Osaka și a Bursei de Valori din Tokyo. Din aprilie 2011, SBI Holdings a fost listat în Hong Kong. Totul sub formă protocol de depozit din Hong Kong (HDR) cu cod de stoc 6488.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!