Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,456.31
-2.60%
2
XRP
XRP
$0.2943
-3.20%
3
Ethereum
Ethereum
$106.00
-4.36%
5
EOS
EOS
$2.248
-4.24%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$111.22
-7.07%
7
Litecoin
Litecoin
$31.021
-3.09%
8
TRON
TRON
$0.027085
-2.49%
9
Stellar
Stellar
$0.085798
-7.90%
11
Cardano
Cardano
$0.038281
-4.29%
13
Monero
Monero
$43.698
-4.74%
14
IOTA
IOTA
$0.2576
-2.05%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O platformă americană de crowdfunding a anunțat că acceptă Bitcoin

O

StartEngine, o platformă americană de investiții în fonduri de investiții și crowdfunding, a anunțat că acceptă contribuții de investiții și în Bitcoin. Înființată în 2014, compania a lansat diverse ICO-uri și a ajutat la strângerea de capital pentru peste 150 de companii.

O platformă americană de crowdfunding a anunțat că acceptă Bitcoin

CrowdFunding cu Bitcoin. Viitorul sună bine

În conformitate cu regulile Regulamentului Crowdfunding prezentate de Comisia americană pentru valori mobiliare și de burse (SEC), un portal de finanțare trebuie să colaboreze cu o bancă, astfel încât banii investitorilor să poată fi stocați în escrow până când începerea utilizării portalului de finanțare a atins obiectivul minim . Astfel, StartEngine a colaborat cu Prime Trust, o bancă din Nevada, pentru a contribui la îndeplinirea acestei condiții.

Prime Trust nu numai că va stoca, ci și că va transforma criptomonedele bitcoin în dolari americani. Asta face ca PrimeTrust să fie prima bancă care sprijină criptomoneda Bitcoin și protejează investitorii cripto, potrivit unei declarații a firmei. Folosind această caracteristică, companiile pot să ridice maxim 1,7 milioane de dolari pe an.

StartEngine e decisă să mai facă și alte investiții în zona cripto

Howard Marks, CEO al StartEngine, a scris că acest lucru ar elimina riscul de orice incident de hacking în viitor. El a adăugat că, deși unele schimburi au susținut că stochează criptomonede în portofelele reci, investițiile nu sunt încă asigurate.

La inceputul acestui an, StartEngine a lansat o caracteristica cripto, care a ajutat companiile sa creeze ICO 2.0 (ICO care respecta liniile directoare ale Reg A +). Cu cea mai recentă adăugare, companiile pot acum să acumuleze capital și să vândă token-urile lor în schimbul unui Bitcoin utilizând platforma StartEngine.

StartEngine a investit anterior 5 milioane de dolari în oferta sa de reglementare, cu un număr de 3.400 de investitori care au contribuit la runda de finanțare. Compania găzduiește în prezent propriul ICO, cu un plafon de 10 milioane de dolari.

Decizii cu și despre viitor

Compania intenționează, de asemenea, să introducă un serviciu numit StartEngine Secondary, care va oferi investitorilor o platformă pentru tranzacționarea titlurilor de tip token. Le va oferi și un dApp pentru „tranzacții de logare” în titluri reglementate SEC.. Totodată compania vrea să lanseze și StartEngine Secure, un agent de transfer sigur.

Prima platformă de crowdfunding care a permis utilizatorilor să investească folosind BitCoin a fost WeFunder. Compania a lansat această facilitate, în parteneriat cu procesorul de plată BTC BitPay, în 2016.

OFICIAL AMERICAN: CRIPTOMONEDELE SUNT OK DOAR DACĂ VREI SĂ ASCUNZI ȘI SĂ SPELI BANI

O declarație controversată a unui oficial american a făcut înconjurul planetei. Nu este neapărat această declarație una dintre cauzele căderii pieței de criptomonede. Dar poziția oficialului american are forță și poate influența zona de cryptocurrency.  Până la urmă vorbim totuși de președintele Rezervei Federale a Statelor Unite ale Americii.

În timpul unei mărturii, în fața Camerei Comitetului Federal al Serviciului, Jerome Powell, președintele Rezervei Federale din cadrul Băncii Centrale a Statelor Unite a spus că criptomonedele sunt utile, sunt minunate doar dacă încerci să ascuzi bani sau să speli bani.

În timpul mărturiei, a fost pus la îndoială tot ce crede el despre criptomonede. Oficialul american crede că criptarea nu este suficient de mare pentru stabilitatea financiară a tuturor piețelor monetare. El a spus că oamenii trebuie să fie conștienți că sunt persoane obișnuite să ascundă sau să spele bani. Restul declarațiilor aici!

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!