Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,426.77
-2.00%
2
XRP
XRP
$0.2895
-3.42%
3
Ethereum
Ethereum
$104.33
-4.08%
5
EOS
EOS
$2.219
-4.30%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$108.96
-4.79%
7
Litecoin
Litecoin
$30.631
-2.60%
8
TRON
TRON
$0.026454
-2.93%
9
Stellar
Stellar
$0.084168
-7.03%
11
Cardano
Cardano
$0.037389
-3.59%
13
Monero
Monero
$43.002
-3.13%
14
IOTA
IOTA
$0.2525
-1.60%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O platformă de exchange pe zona cripto din Australia adopta XRP

O

Independent Reserve, primul schimb valutar de criptomonede din Australia, va adăuga suportul pentru  XRP și simbolul Ripple. Sistemul de rezervă Independent Exchange de la Sydney, bazat pe criptomonede, permite suportul pentru Ripple (XRP).

Ripple este cea de-a treia cea mai mare criptomonedă din lume, după capacitatea de penetrare a pieței, după Bitcoin și Ethereum. Odată cu lansarea tranzacționării pe 7 iulie, bursa oferă tranzacții atât către investitorii de retail, cât și prin intermediul clienților săi de schimb valutar și clienților instituționali, prin intermediul tranzacțiilor de tip over-the-counter.

O platformă de exchange pe zona cripto din Australia adopta XRP

Universul criptomonedelor digitale

În prezent, bursa oferă combinații de tranzacționare între USD, AUD, NZD și Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin. În declarații, Adrian Przelozny, directorul rezervei independente, a explicat motivele pentru care a adăugat Ripple.

Există un univers larg al monedelor digitale. Dar pentru a fi listate în Rezervele Independente, acestea trebuie să îndeplinească o serie de criterii, inclusiv calitatea, stabilitatea și valorile de volum. Clientii nostri au solicitat XRP si am simtit ca acest moment a fost corect. A declarat Adrian Przelozny.

Schimbul lansează tranzacția Ripple sâmbătă, permițând utilizatorilor să cumpere XRP cu AUD, NZD și USD. Platforma de schimb facilitează și combinarea cripto-perechilor, permițând tranzacționarea între XRP și Bitcoin (XBT), Ethereum’s Ether (ETH), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC).

În aprilie 2018, Independent Reserve a devenit primul schimb valutar al Australiei, după ce legislația adoptată la sfârșitul anului trecut a autorizat Centrul de Rapoarte și Analiză a Tranzacțiilor din Australia (AUSTRAC) să monitorizeze schimburile interne de criptomonede.

BILL GATES SI FUNDATIA SA CARITABILA CRED IN CONTINUARE IN RIPPLE (XRP)

Criptomoneda Ripple (XRP), datorita strategiei sale unice de piață, a atins un nivel ridicat de expansiune. După cum a explicat directorul executiv xSpring, Daniel Aranda, echipa sa a ales să se concentreze pe dezvoltarea unor soluții de plată mai bune. Ripple are pana la ora actuala 150 de parteneriate semnate în întreaga lume. Unul dintre aceste parteneriate este sustinut de Fundația lui Bill Gates înca din toamna lui 2017.

Fundația Bill Gates este un proiect umanitar care are ca scop îmbunătățirea standardelor de viață ale persoanelor din diferite țări. În acest drum spre bine, Fundația a colaborat cu Ripple pentru a-și folosi tehnologia și a lansa un software numit Mojaloop.

Pe baza informațiilor furnizate de banca mondială, există peste 2 miliarde de persoane care traiesc în sărăcie. Multe dintre ele numai pentru că nu au acces la un cont bancar sau la alte servicii financiare de bază.

Mojaloop este un software open source. O solutie pe care băncile o pot adapta.  Este foarte ușor de utilizat cu costuri și eforturi reduse. Pe parcursul dezvoltării sale, proiectul a fost finanțat de Fundația Gates și creat de companii fintech, inclusiv Ripple.

Folosind tehnologia ILP a Ripple, a fost elaborat un strat de interoperabilitate în conformitate cu protocolul interlocutor. Soluția este utilizată de instituțiile financiare care furnizează servicii financiare pentru tranzacții.

Ținând cont de faptul că Fundația Gates este deținută în mod direct de familia Gates, proiectul poate foarte ușor să ridice aplicațiile de tip blockchain și tehnologia la un alt nivel. Acest lucru înseamnă că parteneriatul cu Ripple nu numai că va afecta această monedă, ci și alte startup-uri de tip blockchain, de asemenea.

Sursa: https://www.ccn.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!