Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$4,778.90
-7.25%
2
XRP
XRP
$0.4664
-4.70%
3
Ethereum
Ethereum
$142.80
-7.89%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$250.88
-28.59%
5
Stellar
Stellar
$0.2135
-7.03%
6
EOS
EOS
$3.902
-4.54%
7
Litecoin
Litecoin
$35.447
-5.13%
9
Cardano
Cardano
$0.049302
-7.22%
10
Monero
Monero
$72.513
-4.81%
11
TRON
TRON
$0.015327
-6.17%
12
IOTA
IOTA
$0.3360
-7.45%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O platforma de imobiliare din Scotia inchiriaza spatii folosind Blockchain

O

O firmă de proprietate scoțiană se alătură grupării locale de blocuri pentru a crea, probabil, prima bază de date privată din sectorul privat (PRS) din lume. Portalul Citylets a anunțat că ei și noul partener de tehnologie Wallet.Services vor crea un registru care să abordeze chiriile crescânde în sectorul rezidențial din Scoția.

Tehnologia blockchain surprinde tot mai mult

Compania consideră că soluția lor va deveni un instrument util pentru consiliile locale care solicită miniștrilor scoțieni să-și desemneze zona drept „zonă de presiune în chirie”, deoarece va furniza informațiile relevante procurate de la agenții de închiriere.

Noua lege scoțiană de închiriere cere ca bazele să fie foarte detaliate. Acestea trebuie să includă dovezi ale pieței că chiria crește pentru chiriași sunt excesive și le provoacă probleme. Dovezile ar trebui să demonstreze, de asemenea, că consiliul local se află sub presiune pentru a oferi locuințe sau a subvenționa costul locuințelor ca rezultat.

În cazul în care criteriile sunt în concordanță, guvernul scoțian acordă zonei vizate un statut RPZ, stabilind un plafon pentru rata anuală de creștere a chiriilor pentru chiriașii existenți în acea zonă.

La ce ajuta blockchain?

Cu toate acestea, în paradigma sa actuală, guvernul scoțian ar putea găsi mai greu să găsească date exacte privind probele, mai ales atunci când se pregătesc pentru a reglementa o industrie de locuințe foarte mare. PRS-ul națiunii a devenit, în mod obișnuit, politicizat, iar o nouă reglementare ar trebui sa vina in timp.

Citylets propune Blockchain ca singura soluție

Citylets propune blockchain ca o bază de date care înregistrează modificările chirii cu care se confruntă chiriașii din Scoția sub formă de date care pot fi distribuite. Informațiile colectate pot fi utilizate atât de industria de închiriere, cât și de consiliile locale, care altfel ar lipsi dovezile care să susțină cererile catre guvernul scoțian.

Thomas Ashdown, directorul general al Citylets, a explicat necesitatea unei soluții. O solutie de partajare a datelor între organizații. O solutie de aratat în fața unei revizuiri complete a regulamentelor agentului de închiriere care vor veni la 1 decembrie.

„În cele din urmă, speram că guvernul scoțian ar fi consumator de date pentru decizii pe scară largă. Informatii bazate pe date de măsură ce încearcă să reglementeze acest segment de locuințe”, a declarat el pentru CCN.

Guvernul Scotian si blockchain

„Guvernul local are, de asemenea, numeroase responsabilități de planificare în ceea ce privesc locuințele locale. Pe scurt, datele trebuie să fie corecte, de încredere, autoritare și incoruptibile. ” În cele din urmă, acest lucru este doar viziunea noastră asupra modului în care se pot face lucrurile. Dar, vorbind mult cu guvernul local, nu pare să existe o soluție mai bună pe masă „.

Rab Campbell, președintele Wallet.Services, a remarcat, de asemenea, că soluția lor e inovativa. Ea ar putea aborda o problemă diferita. O problema aruncată de legislația adoptată de Parlamentul scoțian. El a adăugat că ar îmbunătăți încrederea și calitatea datelor între sectoarele public și privat în ansamblu.

Sursa: https://www.ccn.com/

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!