Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,462.76
-3.78%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.24%
3
Ethereum
Ethereum
$105.42
-8.29%
5
EOS
EOS
$2.234
-6.96%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.44
-10.95%
7
Litecoin
Litecoin
$30.842
-6.65%
8
TRON
TRON
$0.026387
-9.89%
9
Stellar
Stellar
$0.087438
-9.67%
11
Cardano
Cardano
$0.038510
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.406
-6.10%
14
IOTA
IOTA
$0.2571
-7.68%
Latest Crypto Fear & Greed Index

O soluție de custodie regulată a sosit in cele din urmă pentru cripto

O

O soluție de custodie regulată a sosit in cele din urmă pentru cripto

BitGo, o companie de securitate de tip blockchain, a primit o taxă de stat de la Departamentul Banking din Dakota de Sud, la sfârșitul săptămânii trecute. Această piatră cimentează BitGo drept singurul singura custodie calificată din Statele Unite construită exclusiv pentru activele digitale.

Mulți investitori instituționali nu au intrat pe piața criptografiei din cauza lipsei de custozi calificați. Această aprobare va ajuta în câteva moduri:

Criterii de investiție – Investitorii instituționali trebuie să verifice casetele pe lista criteriilor lor înainte de a face o investiție. Condiția de custodie calificată oferă instituțiilor o anumită siguranță că bunurile lor sunt (1) stocate în siguranță, (2) raportate cu exactitate și (3) sub controlul lor atunci când echipa de investiții pare să cumpere sau să vândă.

Calitate superioară – Custodele calificate trebuie să respecte anumite praguri de securitate, să efectueze audituri financiare și dezvăluiri lunare și să asigure respectarea deplină a regulilor KYC & AML existente. Acest accent pe proces, conformare și transparență creează niveluri mai înalte de încredere între investitori, administratori de fonduri, custozi și autorități de reglementare.

Produsele cu amănuntul – Un număr de produse cu amănuntul cu active digitale (ex: ETF-uri) au fost respinse de autoritățile de reglementare pe parcursul anului 2018. Numeroasele refuzuri au fost însoțite de limbaj care citează lipsa unor custozi calificați și / sau incapacitatea de a se asigura siguranța, pe piețele nemanipulate. BitGo poate rezolva acum problema de custodie calificată care ar trebui să aducă industria mai aproape de aprobările de produse cu amănuntul.

Directorul executiv al BitGo, Mike Belshe, a subliniat importanța realizării companiei sale, spunând: „Custodia a fost piesa lipsă a infrastructurii pieței cripto, iar acest decalaj a ținut investitorii instituționali în afara pieței. Comercianții tradiționali nu dispun de experiență în tratarea criptocurrency. Schimburile care dublează în calitate de custozi prezintă un conflict de interese și ridică probleme de reglementare. Compania BitGo Trust este un custode calificat și, prin urmare, singura ofertă de custodie care oferă cele mai înalte niveluri atât de securitate, cât și de conformitate.

„Acesta este un salt mare înainte, dar nu aș anticipa o inundație imediată de capital instituțional pe piețele criptografice. Redresarea recentă a ratelor de 80% + a speriat un subgrup de investitori instituționali, în timp ce un subset diferit lucrează în continuare pentru a înțelege cât de bine să se utilizeze capitalul în spațiu. Cumpărați Bitcoin? Investiți în fonduri de risc? Luați expunerea beta printr-un index?

Fiecare instituție va lucra prin strategia de investiții dorită (1), (2) soluția de custodie și (3) planul de gestionare a riscurilor. Odată ce se vor simți confortabil, nu mă va surprinde să văd dimensiunile investiției inițiale de 10 până la 200 puncte de bază. Scopurile și portofoliul fiecărei instituții sunt diferite, astfel încât nu există o singură dimensiune potrivită pentru toată soluția.

Sunt convins că expunerea 0% la active digitale este un răspuns greșit totuși. Produsul custode BitGo calificat ar trebui să ajute mai multe instituții #GetOffZero și să intre în joc.

Urmărim crearea unui nou sistem financiar. Instituțiile nu își pot permite să rămână în urmă.

 

 

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Sergiu Bugnar
Sergiu Bugnar

Pasionat de lumea crypto si de tehnologia blockchain,

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!