Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$6,742.26
3.45%
2
Ethereum
Ethereum
$247.92
11.83%
3
XRP
XRP
$0.5644
25.71%
4
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$501.55
10.71%
5
EOS
EOS
$6.208
9.26%
6
Stellar
Stellar
$0.2483
5.64%
7
Litecoin
Litecoin
$60.933
7.62%
9
Cardano
Cardano
$0.087821
7.14%
10
Monero
Monero
$123.66
6.78%
11
IOTA
IOTA
$0.6344
11.92%
13
TRON
TRON
$0.025011
16.27%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Oficial american: Criptomonedele sunt ok doar dacă vrei să ascunzi și să speli bani

O

O declarație controversată a unui oficial american a făcut înconjurul planetei. Nu este neapărat această declarație una dintre cauzele căderii pieței de criptomonede. Dar poziția oficialului american are forță și poate influența zona de cryptocurrency.  Până la urmă vorbim totuși de președintele Rezervei Federale a Statelor Unite ale Americii.

Oficial american: Criptomonedele sunt ok doar dacă vrei să ascunzi și să speli bani

Acesta a spus răspicat că tot ce înseamnă criptomonede ,,sunt utile doar celor care vor să ascundă bani sau să spele bani”.

Viitorul Bitcoin Și al celorlalte criptomonede amenințat?

În timpul unei mărturii, în fața Camerei Comitetului Federal al Serviciului, Jerome Powell, președintele Rezervei Federale din cadrul Băncii Centrale a Statelor Unite a spus că criptomonedele sunt utile, sunt minunate doar dacă încerci să ascuzi bani sau să speli bani.

În timpul mărturiei, a fost pus la îndoială tot ce crede el despre criptomonede. Oficialul american crede că criptarea nu este suficient de mare pentru stabilitatea financiară a tuturor piețelor monetare. El a spus că oamenii trebuie să fie conștienți că sunt persoane obișnuite să ascundă sau să spele bani.

POWELL are un scenariu legat de volatilitatea pieței cripto

Powell susține că investitorii investesc pe creșterea prețurilor la active, în timp ce nu există nicio promisiune în spatele produsului. Potrivit lui, criptocurrency nu este o monedă, deoarece nu are o valoare intrinsecă. Există probleme în ceea ce privește protecția consumatorilor față de investitori, deoarece există un risc semnificativ de investiții asociat cu zona de cryptocurrency. El crede că tot ce ține de lumea cripto este ceva pur speculativ.

În plus, Rezerva Federală nu se uită la criptomonede. Preocuparea principală a președintelui este că toate criptomonedele nu au un depozit de valoare. Baza valutelor este că se presupune că este un mijloc de plată și că un depozit de valori și criptomonede nu sunt utilizate pentru plăți. De obicei, oamenii își vând criptomoneda și apoi plătesc în dolari SUA, iar din punctul de vedere al valorii magazinului, criptomonedele au o volatilitate ridicată. Sunt cele mai riscante.

POWELL este cunoscut drept ,,hater” a tot ce ține de zona cripto

Nu este prima dată când Jerome Powell și-a arătat disprețul față de criptomonede. Anul trecut, în timpul mărturiei ca nominalizat pentru președintele Rezervei Federale în fața Comitetului bancar al Senatului, Powell a fost întrebat despre opinia sa privind zona cripto și blockchain. El a subliniat că valoarea de piață a Bitcoin este mai mare decât cea a 29 din cele 500 de corporații S & P din SUA. Asta înseamnă ceva ilogic, din punctul său de vedere.

Cu toate acestea, Powell a afirmat că criptomonedele nu contează. Motivul? Deoarece nu sunt suficient de mari. El a spus că criptomonedele nu au volumul necesar pentru el. Nu sunt tangibile, nu țin de nicio materie. Pentru el, criptomonedele nu sunt de cursă lungă.

În plus, în luna ianuarie 2018, președintele Rezervei Federale vorbește despre tehnologia din spatele criptomonedelor și de tehnologia blockchain. În timpul discursului său din cadrul Facultății de Drept din Yale, Powell este interesat de rolul blocului și de rolul Bitcoin în tehnologia distribuită.

El a afirmat că DLT, pe termen lung, ar face ca anumite părți ale sistemului bancar și de plată să fie depășite. El a adaugat, de asemenea, că este nevoie de standardizare și interoperabilitate între diferitele versiuni ale tehnologiei distribuite și că este necesară o structură juridică adecvată pentru reglementarea rețelei.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!