Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,459.39
-3.88%
2
XRP
XRP
$0.2926
-5.91%
3
Ethereum
Ethereum
$105.37
-8.37%
5
EOS
EOS
$2.230
-7.12%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.30
-11.07%
7
Litecoin
Litecoin
$30.722
-7.01%
8
TRON
TRON
$0.026369
-9.92%
9
Stellar
Stellar
$0.087356
-9.82%
11
Cardano
Cardano
$0.038548
-7.04%
13
Monero
Monero
$43.344
-6.16%
14
IOTA
IOTA
$0.2535
-8.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Oficial: Huobi se alătură platformei rusești de servicii financiare

O

Schimbul de valori cripto Huobi s-a alăturat Fondului de Inovare VEB din Rusia. Motivul? Pentru a împărtăși notele privind reglementarea cripto. Informatia apare intr-un comunicat de presă.

Oficial: Huobi se alătură platformei rusești de servicii financiare

Potrivit companiei Crunchbase, Fondul pentru Inovare VEB a fost creat în 2011 pentru a investi în start-up-uri rusești de înaltă tehnologie și pentru a promova inovațiile locale pe piața mondială. Centrul de transformare digitală, unde Huobi este acum rezident, a fost creat de VEB pentru a promova tehnologia blockchain și alte tehnologii criptografice.

HUOBI interesat de piata din Rusia

Unul dintre principalele obiective ale parteneriatului cu cea de-a patra mare cripto-bursă mondială, după cum se precizează în declarație, este să se folosească de experiența acumulată de Huobi privind reglementarea cripto și să se aplice în Rusia. In special pentru ajustarea cadrului legal privind activele digitale.

Directorul General al Inovațiilor VEB, Vladimir Demin, explică faptul că expertiza Huobi va contribui la crearea „unei baze legale care ar putea concura cu jurisdicțiile promițătoare actuale”.

După cum s-a menționat de inovațiile VEB, directorul general al Huobi Global, Edward Chen, a declarat că schimbul de cripte ar oferi servicii Huobi Cloud în Rusia și ar permite investitorilor ruși să utilizeze Huobi OTC.

HUOBI si planuri pentru final de an

Huobi nu este prima companie cripto-legată de a interacționa cu organizația afiliată VEB. Potrivit site-ului său web, VEB deja a încheiat un parteneriat cu platforma Ethereum și platforma de blocuri ruse Waves.

După cum a relatat Cointelegraph la începutul lunii mai, Duma de Stat – o casă inferioară a parlamentului rus – a acceptat deja un proiect de lege privind reglementarea criptografică în prima din cele trei lecturi.

În prima sa ediție, proiectul de lege privind activele financiare digitale a definit cripto. Dar și tehnologiile legate de blockchain. Cum ar fi contractele inteligente, mining-ul și ofertele inițiale de monede (ICO).

Cu toate acestea, potrivit unui articol publicat de ziarul rus „Izvestia”, cu puțin înainte de a doua lectură, definiția „cripto” a dispărut complet din document, deoarece proiectul de lege se concentrează în prezent pe jetoane și investiții.

Cointelegraph a scris că un grup de lobby rus de manageri de rang înalt, printre care doi dintre primii zece miliardari ruși, potrivit Forbes, a început să pregătească un proiect de lege. Proiect alternativ privind reglementarea cripto.

HUOBI A LANSAT DOUA PERECHI DE TRANZACTIONARE – XVG/BTC SI XVG/ETH

Verge [XVG] este o criptomoneda descentralizată open-source care se îmbunătățește pe blocul Bitcoin. Scopul său este de a-și finaliza blockchain-ul inițial si de a oferi o modalitate rapidă și eficientă de tranzacționare directă. Totodata Verge vrea să-si mențină în același timp scandardele de securitate. Verge garantează viața privată. Oferta totală de jetoane XVG este de 16,5 miliarde USD, iar oferta de circulație este de 15,1 miliarde de dolari.

MARVIN PIEKAREK A INTRODUS WALLET-UL ELECTRON VERGE

Recent, un dezvoltator de la Verge [XVG], Marvin Piekarek, a introdus o nouă versiune a portofelului Electron [Light] Verge și lansarea codului de bare Verge în Bitcoin v.0.13. Lansarea codului de bază pentru Bitcoin a dus la introducerea de noi protocoale de securitate.  Si a permis, de asemenea, crearea unor sisteme de plăți mobile.

Modernizarea a dus, de asemenea, la lansarea tranzacției Ring Confidential [RingCT], o caracteristică de confidențialitate pentru a face tranzacțiile mai sigure și contracte inteligente RootStock [RSK]. Deoarece moneda Verge se axează în principal pe confidențialitatea și securitatea datelor, RSK oferă securitate, scalabilitate și plăți instantanee.

Sursa: https://cointelegraph.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!