Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,460.76
-3.73%
2
XRP
XRP
$0.2922
-5.89%
3
Ethereum
Ethereum
$105.16
-8.15%
5
EOS
EOS
$2.222
-7.32%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.67
-10.53%
7
Litecoin
Litecoin
$30.780
-6.56%
8
TRON
TRON
$0.026442
-9.78%
9
Stellar
Stellar
$0.087455
-9.12%
11
Cardano
Cardano
$0.038417
-7.16%
13
Monero
Monero
$43.423
-6.49%
14
IOTA
IOTA
$0.2569
-7.63%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Oficial: O echipa de fotbal din Italia a fost cumparata doar cu criptomonede

O

Clubul Italian de Fotbal Serie C, Rimini FC 1912 a devenit prima echipă de fotbal care a fost cumpărată cu Quantocoin [QTCT]. QTCT este o criptomoneda bazată pe tehnologia blockchain. Quantocoin a încheiat un parteneriat cu Heritage Sports Holdings și a efectuat plata către club în QTCT, deținând 25% din echipă.

Oficial: O echipa de fotbal din Italia a fost cumparata doar cu criptomonede

O echipa de fotbal cumparata cu criptomonede

Pablo Dana, partener la Quantocoin, a declarat că achiziția este prima dintre cele pe care platforma dorește să o facă în industria fotbalului. Dana are convingerea că criptomonedele oferă o șansă de a lupta împotriva corupției într-un sport. Mai ales ca fotbalul italian a avut prea multe scandaluri de la personalități de profil din întreaga lume.

Dana a făcut referire la scandalul în care Qatar a fost acuzat de greșeli și corupție majore în hotărârea sa de a câștiga dreptul de a găzdui Cupa Mondială FIFA 2022.

Quantocoin o criptomoneda cu potential

De fiecare dată când se efectuează o plată pe platforma Quantocoin, acesta ar face un jurnal al plății în sistemul său. Acest tip de sistem de plată se spune că este anonim, incoruptibil și își actualizează constant nodurile. Aceste precauții noi vor asigura acum că moneda schimbată între oficialii fotbalului, jucătorii și agenții acestora va fi monitorizată continuu.

În plus, această securitate adăugată ar asigura că mită nu este schimbată între nici una dintre părți.

PRIMA ECHIPA DE FOTBAL DIN LUME UNDE JUCATORII SUNT PLATITI IN CRIPTO

Gibraltar United, o echipă de fotbal a Diviziei Premium, va deveni prima echipă de fotbal din lume care isi va plăti jucătorii în criptomonede. Platile vor fi valabile începand cu urmatorul sezon, potrivit The Guardian. Proprietarul echipei, Pablo Dana, care a investit în Quantocoin, o platformă destinată să ofere cripto pentru uzul cotidian, a inițiat un parteneriat de sponsorizare. Astfel, una dintre mai mari echipe de fotbal din Europa și sportivii ei vor primi criptomonede in loc de bani fiat.

Sectorul financiar din Gibraltar a îmbrățișat tehnologia blockchain. Statul este și el interesat în adoptarea acestuia și reglementarea lui. În ianuarie, guvernul a introdus legi pentru întreprinderile care utilizează tehnologia blockchain. De asemenea, guvernul intenționează să introducă un cadru de reglementare pentru ICO.

În cazul în care Gibraltar, ca națiune, speră să aducă legitimitate în zona cripto, Dana a declarat că Gibraltar United dorește să aducă mai multă transparență fotbalului. Prin tehnologia blockchain se va reduce corupția din acest sport.

GIBRALTA SI ZONA DE CRYPTOCURRENCY

Criptocurrency a oferit, de asemenea, un mijloc de a plăti jucătorilor străini. De ce? Pentru ca ei se luptă să înființeze conturi bancare în Gibraltar.  In timp ce evită taxele și onorariile. Gibraltar a fost prima instanță care a reglementat firmele de pariuri acum 20 de ani, a declarat Dana.

Guvernul a stabilit reglementări anti-spălare a banilor. Jocurile de noroc, la rândul său, au devenit stabilite în fotbal, aducând milioane de lire sterline în valoare de publicitate. Societățile de pariuri au fost sponsorii principali pentru echipele Nine Premier League.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!