Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,478.73
-3.07%
2
XRP
XRP
$0.2946
-5.01%
3
Ethereum
Ethereum
$107.13
-5.96%
4
EOS
EOS
$2.250
-5.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$112.29
-8.90%
7
Litecoin
Litecoin
$31.381
-4.21%
8
TRON
TRON
$0.026917
-8.15%
9
Stellar
Stellar
$0.088857
-7.48%
11
Cardano
Cardano
$0.038789
-6.01%
13
Monero
Monero
$43.733
-6.07%
14
IOTA
IOTA
$0.2592
-6.12%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Oficial: Ripple, NASDAQ si ICE invitate la discutii cu un congressman SUA despre ICO

O

În timpul unui interviu cu Axios, Warren Davidson, Congressman-ul Statelor Unite reprezentând statul Ohio a anunțat că invita marii jucători din industria criptomonedelor să discute reglementarea ofertei inițiale de monede [ICO].

Oficial: Ripple, NASDAQ si ICE invitate la discutii cu un congressman SUA despre ICO

XRP, NASDAQ si ICE la aceeasi masa cu un oficial guvernamental SUA

Congressmanul a invitat în jur de 32 de lideri din spațiul criptocurrency. Jucătorii-cheie invitați includ NASDAQ, Intercontinental Exchange [ICE], Kraken, Ripple, Harbour, CME Group, Circle, Centrul de monede și Union Square Ventures.

Reuniunea va avea loc la 25 septembrie 2018 la Capitol Hill. Discuția cu cei mai mari jucători din industrie, de la firmele cu capital de risc la platformele de schimb, se încadrează în același interval de timp cu poziția SEC privind propunerea ETF Bitcoin. Mai mult decât atât, biroul congresului a informat despre schimbarea informațiilor cu privire la planurile lor cu Comisia americană pentru valori mobiliare și burse.

Context – Implicatiile implicarii Guvernului SUA in zona cripto

În timpul unui interviu din luna iunie, congressman-ul a declarat că zona cripto are nevoie de o reglementare „ușoară”. De asemenea, el a vorbit despre importanța clasificării criptocurrency, citând exemplul controversei Ethereum si Ethereum Classic.

Potrivit acestuia, lipsa unui cadru de reglementare pentru ICO a făcut ca piața să fie riscantă și nesigură. Acest lucru ar putea duce la o mulțime de ICO frauduloase care să exploreze investitorii. El crede că, dacă toate companiile ICO implementează politica Know Your Customer [KYC] și politica împotriva spălării banilor, atunci ar exista o scădere a escrocilor de pe piață.

Warren Davidson vrea o piata de cripto corecta si reglementata

Congressman-ul a afirmat în continuare că criptomonedele sunt favorizate de criminali deoarece pot fi transferate cu ușurință și distribuite. Nu există cerința unei case centrale de compensare. În plus, proprietarul criptocurrency nu poate fi urmărit. Cu toate acestea, activele de criptare sunt mai ușor de urmărit în comparație cu numerarul.

STUDIU ING: NUMĂRUL OWNERILOR DE CRIPTOMONEDE SE VA DUBLA ÎN EUROPA ȘI SUA

Studiu a fost realizat de ING Bank N.V. în mai multe țări. În urma studiului, reprezentanții ING au colectat date din: Austria, Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, România, Spania, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite și Australia.

Potrivit sondajului, care a fost realizat de firma de cercetare de piață Ipsos între 26 martie și 6 aprilie 2018, doar 9% dintre europeni dețineau o criptocurrency în momentul chestionării. Cu toate acestea, în viitor, 25% dintre cei chestionați au indicat că se așteaptă să dețină cel puțin o criptomonedă. În Statele Unite, 8% dintre aceștia dețineau deja o criptomonedă, în timp ce 21% au declarat că se așteaptă să dețină unele criptomonede până la finalul anului 2018.

Potrivit studiului, în Europa, aproximativ 18% dintre persoanele cu cetățenie turcă dețineau cel puțin o criptomonedă în momentul sondajului. Mai mult decât atât, 45% dintre acestea se așteaptă să dețină și alte criptomonede până la finalul anului.

În ceea ce privește sursa de consultanță sau informații privind investițiile, europenii au încredere în consilierii financiari și în site-urile specializate. Puțin urmăresc sfaturile prietenilor sau membrilor din familie, sunt mai reticenți în a urma astfel de sugestii.

Aproximativ 27% dintre cei chestionați în Europa au dezvăluit că au apelat la site-uri specializate pentru informații. Sau pentru sfaturi privind efectuarea investițiilor în criptocurrency. Alți 21% spun că deja au consilieri financiari preferați, în timp ce doar 8% au căutat contribuția familiei sau a prietenilor.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!