Prețuri în timp real

1
Bitcoin
Bitcoin
$3,461.32
-2.77%
2
XRP
XRP
$0.2938
-3.83%
3
Ethereum
Ethereum
$105.78
-5.21%
5
EOS
EOS
$2.246
-4.77%
6
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
$110.94
-8.15%
7
Litecoin
Litecoin
$31.022
-3.57%
8
TRON
TRON
$0.026963
-4.30%
9
Stellar
Stellar
$0.086193
-8.39%
11
Cardano
Cardano
$0.038120
-5.73%
13
Monero
Monero
$43.644
-5.50%
14
IOTA
IOTA
$0.2579
-2.93%
Latest Crypto Fear & Greed Index

Oficial sud-coreean: Ca piata sa creasca, BTC, ETH si XRP au nevoie de legi noi

O

Bitcoin, Ethereum, XRP și alte criptomonede trebuie protejate mai bine cu noi legi. Trebuie securizate. Doar asa piata cripto va incepe sa creasca. Declaratia ii apartine unui oficialul sud-coreean.

Oficial sud-coreean: Ca piata sa creasca, BTC, ETH si XRP au nevoie de legi noi

Acesta a arătat recent că organele de conducere ale țării trebuie să se reunească pentru a pune în aplicare reglementările privind criptomonedele. Declaratia vine în contextul unor hack-uri majore. Intamplari care amenință să destabilizeze piețele financiare. Mai mult, ele descurajeaza oamenii să adopte cripto la scară mai largă.

Coreea de Sud tot mai interesata de reglementari in zona cripto

Coreea de Sud face progrese constante în punerea în aplicare a primului proiect de lege emis de guvern, care va aborda exclusiv criptomonedele. Oficialii au afirmat în mod deschis că schimburile de cripto existente s-ar putea să se înrădăcineze în cursa bullish care apare pe piață chiar acum, dar sunt încă afectate de lacune de securitate.

Analistii de cripo securitate spun ca proiectul de lege va fi imperativ in crearea unui sistem fortificat pe zona decriptocurrency in Coreea de Sud.  Potrivit rapoartelor, genereaza unul dintre cele mai mari volume din lume.

Hack-urile care au creat valuri în comunitatea cripto-sud-coreeană au afectat considerabil economiile Bitcoin [BTC] și Ethereum [ETH] ale utilizatorilor. Asta a determinat un apel la nivel național pentru schimbarea politicii criptocurrency.

CONTEXT – PRIMUL HACK MAJOR

În luna iunie a acestui an, Coinrail, un schimb de cripto din Coreea de Sud, a dezvăluit că hackerii au scăpat cu aproape 40 de milioane de dolari în criptomonede furate. Schimbul nu a dezvăluit sumele specifice pe care fiecare monedă le-a pierdut, ci doar a luat numele monedelor afectate. Lista criptomonedelor furate include token-uri din proiectul Pundi X, ATC de la Aston și jetonul NPER al proiectului NPER.

Iunie a dat criptospherei sud-coreene un alt motiv pentru a reglementa piata. Bithumb, un schimb sud-coreean de cripto, a declarat că hackerii au furat peste 32 milioane de dolari în criptomonede, XRP fiind una dintre principalele monede afectate.

Schimbul a compensat, de asemenea, toate pierderile suferite de utilizatori și a mutat toate activele investitorilor într-un wallet rece. Un wallet rece este un tip de portofel digital care nu este conectat la internet și, prin urmare, teoretic, necondiționat.

Cum vrea Coreea de Sud sa reglementeze zona cripto?

Proiectul de lege al guvernului sud-coreean va vedea toate schimburile de cripto din țară care lucrează sub mandatul Comisiei pentru Servicii Financiare. Funcționarii au promis comunității criptocurrency că, odată ce proiectul de lege este adoptat, organismul va folosi puterea sa pentru a consolida măsurile de securitate și nu pentru a-și promova propriile agende.

COREEA DE SUD VREA TEHNOLOGIA BLOCKCHAIN ÎN DOMENIUL BANCAR

Un grup bancar național, reprezentat de băncile comerciale din Coreea de Sud, va lansa o verificare a ID-ului clientului, cu ajutorul tehnologiei blockchain. Totul va fi gata în luna iulie.

Federația Coreeană a Băncilor (KFB) va lansa oficial „BankSign”, o platformă de verificare a identității bazată pe blockchain. Asta va permite băncilor autohtone să îmbunătățească sistemul de verificare vechi de zeci de ani. Practic, prin aceasta digitizare în ​​domeniul online, cât și al celui mobil, totul se va schimba. Informatia a fost confirmata de Coreea JoongAng Daily .

Până în acest an, băncile coreene au fost forțate să utilizeze un sistem de securitate publică vechi de 20 de ani. Un sistem previzibil, ineficient și depășit. Cu toate acestea, guvernul și-a inversat politica la 180 de grade. Va aplica „Legea privind semnătura digitală”. Acest proiect vede instituțiile naționale cu împuternicire să utilizeze sistemul public de certificare.

Sursa: https://ambcrypto.com

Discută cu alți pasionați de criptomonede pe

Grupul Criptomonede Romania

Învață cum să investești în CriptoMonede

→ Nu ai investit încă în criptomonede? Vezi platforma recomandată de către criptomonitor.ro și acreditată de către instituții financiare din Europa

Despre autor

Bogdan Daradan
Bogdan Daradan

Peste 18 ani de mass-media: presa scrisa, televiziuni nationale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing si proiecte in social media, peste cinci ani de coaching si mentorat in jurnalism, comunicare, PR si marketing.

Comentarii recente

Echipa Bitcoin Core a lansat un patch pentru a proteja BTC

Fii la curent cu cele mai importante stiri

Aprope ai terminat. Acum te rog sa verifici emailul si sa confirmi abonarea

Pin It on Pinterest

Distribuie articolul

Partajați acest articol cu prietenii tăi!